icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
28. apr 2013

@olivia31 ach micka tak uz prisli slubovane..neboj ono to casom prejde, pohladkaj slečnu v brušku a bude lepšie, ja ešte stale krvacam ako diva a aj v noci cikat dufam že už sa moje telo znormalizuje..dneska sme doma robili este poriadky v pivnici a som total KO.

olivia31
29. apr 2013

@tinkatinulka moja zlatá neboj ono to prestane ...pohladkala som no som stále unavená . 😝 inak neviem si predstaviť že by som chodila do práce .

tinkatinulka
autor
29. apr 2013

@olivia31 no ani ja veru sak teraz ficim na zahradke ako @vafinka a aj okolo dómu zameskane musim dorobit a na sobotu mame doma brigadu idu sa rodit chodniky, a budem varit pre celu rotu..parada a moju rbotu nestiham vobec nic.ale dneska posadene a zahradka je ako lusk 🙂

kostickabonnie
29. apr 2013

@olivia31 aj ja by som sa chcela donútiť, robiť také NIČ ako ty 😀 😀 😀

olivia31
29. apr 2013

@kostickabonnie No to aj ja no navariť oprať ožehliť a poriadiť musím no vyčerpáva ma to som neskutočne unavená 😝

olivia31
29. apr 2013

@vafinka Vafi y si nejaká rozbehaná žiješ vôbec .....kde si čo ty stále na dvore a v záhrade ?

vafinka
29. apr 2013

@olivia31 ahojte kocka, no veru, bola som v meste, okukala som latky, aj som cosi vybrala ale este musim si spravit strih, sice neviem ako ho zbacham, kupila som si jeden kvietok, a potom som zistila ved taky uz mam, 😠 😠

olivia31
29. apr 2013

@vafinka ja som ti strih už urobila ešte ti chcem jeden urobiť a pošlem ti to ....a akú si tú látku pozrela a farbu?

vafinka
29. apr 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 😀 juj, ty na mna tak myslis, no spodok bud ecierny a vrch cyklamenovy, kamoska ma ukecala. s ciernou krajkou, tak som to vymyslela. a ty sa mi mas ako?

olivia31
29. apr 2013

@vafinka Zajtra idem na kontrolu a uvidíme či tam bude 😲 mysli na mňa už teraz sa bojím 😝 už stresujem . to budeš mať krásne 🙂

vafinka
29. apr 2013

@olivia31 zajtra tam isto machulka, ako sa patri. isto iste, nemaj strach, budem moc moc na teba mysliet, ale potom hned ako dojdes domov, nam napis, ako si dopadla, dobre? budem stisat, vsetko co mam 😀 , no dakzujem, ja dufam, ze sa mi to tak podari ako si to predstavjem 😉

tinkatinulka
autor
29. apr 2013

@olivia31 ty nestresuj to malinké 😝 😝 😝 zajtra bude vacook krasny a v nom niekde este ukrytý malinečný drobček.Ideš ráno?daj vediet ked prídeš, budeme ta tu moooc cakat. 😉 😉 😉

vafinka
29. apr 2013

@tinkatinulka tinus, ako dve supice tu budeme cucat 😀

tinkatinulka
autor
29. apr 2013

@vafinka no tomu ver sak viem kolko trava cesta plus prestoje..zajtra som tu na nete cely den lebo budem "pracovat"c 😝

vafinka
29. apr 2013

@tinkatinulka tak po tej dvanastej cakame, noooo, to budu stresy, ale to bude ok, ok, aspon popiseme, teda dufam, ja zajtra musim varit, a cosi upratat uz konecne

tinkatinulka
autor
29. apr 2013

@vafinka hihi ved aj vylož nožky konečne..🙂 a už posadene? mne ostala uz iba fazula, uhorky a tekvice.

olivia31
29. apr 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dám vám vedieť no až poobede neskôr bojím.....nestresuj však ma teraz ten môj vytočil hrôza 😠

tinkatinulka
autor
29. apr 2013

@olivia31 musis..ja používam nádych výdych hlavne pri svokre 😀 😀 😀

vafinka
29. apr 2013

@tinkatinulka aj mne tak ostalo, ostatne uz mame vsetko v zemi, konecne, no aj by som vylozila, len akosi mi to furt nevydava, a koncom tyzdna si pojdem po tu ltaku do mesta, alebo mozno aj neskor, este uvidim aka bude situacia. inak mrchovske bolesti su tu, takze do konca tyzdna isto sa velicenstvo uraci 😖

vafinka
29. apr 2013

@olivia31 presne tak ako pise tinus, ja davam mojmu zduty pohlad a ked si premyslim ze co mu efektne poviem aby nemal argumenty, potom na neho spustim 😀

olivia31
29. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka ok kašlem na jeho blbé reči hlavne strašne múdre ako inak však je chlap 😝 .....nebudem bábo stresovať rozkaz dievčatá budem vás počúvať 😉

vafinka
29. apr 2013

@olivia31 no chiiii, ale si to krasne pomenovala 😀 😀 😀 😀 , dobre som sa nasmiala. nestresuj nam nasu herecku 😀

tinkatinulka
autor
29. apr 2013

@vafinka, @olivia31 krasne si to napisala..presne tak kasli na chlapa..oni maju tiež svoje dni a vtedy sa proste neda niccc, už asi škodí aj stav bez sexu 😵 😵 😵

vafinka
29. apr 2013

@tinkatinulka noooooooo, ked chlapi kramuju, aj jaj, to je hruza, s nimi, horsi su ako baby bez sexu. nevrliiii a hlavne ako vasilice premudrele 😀

lenocka004
29. apr 2013

@olivia31 Oli ja verim ze zajtra uz budu len dobre spravicky. 🙂

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka ahoj tinus, dobreranko, och zas som sa len presvedcila ze toto tu na bazari, nema vyznam, po 3 mesiacoch mi vymazu inzerat sami od seba, 😖

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka ahoj no to sa aj mne stalo
haha pravidla

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka tukani, ze???

tinkatinulka
autor
30. apr 2013

@vafinka no co uz ja som prave bola na namesti kupit sadenice zeleru
take krasne mali, no neodolala som vecer este posadim a aj fazulu, maly taky druh co my nemame tak som si zobrala nech to mame na zmenu a nie stale to iste, juj sa tesim ked to bude vsetko rasit ti potom poslem foto 🙂 INak Oli už ma asi po sone ale oni este pobehaju kadetade kym dojde dom :-ň

vafinka
30. apr 2013

@tinkatinulka jasne, isto to uz ma za sebou, mne uz ide redkvicka, salatik, a zacina na mna aj mrkva vykukat, a ja som rano po nej hladela ako puk 😀