Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka
@vafinka
@olusam No ja idem dnes niečo pošiť treba mi ešte dve tie podušky na tie kreslá a zajtra by som v Martine ešte išla dokúpiť tú latku bo to som tam kupovala. Tinuš okná neumývam len bežné práce to musím aj navariť a tak . Vafi sa pretrhneš už nemakoš toľko ....už máš spálňu hotovú ? Olusam ty čo ? Čo sa ti nepozdáva ? Len nestresuj . 😉
@olusam mrcha nedoraziii
@olivia31 ahoj zlatko, no nemame, este kus pred nami, teraz robime doma okolo zahrady, sadia sa posledne veci a tak, no ved hadam tu nasu spalnu aj niekedy dorobime. ved do konca roka casu dost 😀 to budeme mat asi k vianociam 😀 , inak som zvedava ako zajtra dopadnete, isto dojdete az niekedy na vecer, co???
Kocky kukajte markízu.záložný plan.supis film.
@tinkatinulka a co ze tam je dobre?
@vafinka film Zalozny plan..nemala partnera a tak sla na IUI s darc. spermosmi, a v ten den sa zoznámila s laskou..a ostala tehotná 😀 mne sa smeju ze beky som zahla tak som hned tehotna 😀 😀 😀 ale to nehroziii
@tinkatinulka noooooo 😉 🙂
kočky už si tu pripadám akoby som si sama so sebou pisala..kaslete na mna, peeekne jedine Oli ma ospravedlnku 😝.mne sa tak nic nechce, ale pracujem aspon na 50% lebo cakam zahradny nabytok a už sa vytesujem.
@tinkatinulka ahoj zlatko, no tak ja som sem aspon na chvilku odskocila z makando grando aspon nakuknut. ze co je nove, no ja viem, ze mam zas cierny bod, uz som sa z tym zmierila. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka no haha..už sa vytesujem na terase aspon.
@tinkatinulka
@vafinka
@olusam Ahojte dievčatá už sme doma musela som si pospať srdiečko bilo ak hrom je to krásny zážitok .🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 prajem to každej z vás už čo najskôr.🙂 🙂 🙂 🙂 som neskutočne šťastná .
@olivia31 juj milacku to som rada a mohjla by si si dat tt do statusu aby sme vedeli ako napredujes 🙂 najhorsie mas zasebou a drobatko už bude len rast, aby si sa uz poobzerala kde pojdes na NT screening 😝
@olusam Ahoj kočka a ty ako?dnes 8 den po??
@tinkatinulka tak tak den 8 a ja bez zmeny....uz ma to s...ie!!!Uz tu citam vselico,co ma utvrdzuje,ze asi nic z toho...beriem aj inofolic....
@olusam ved to je super ze bez zmeny, hlavne sa zbytocne nestresuj..drobcek je už uhniezdeny a už začína tvoriť HCG 😝 pokial nekrvacas a neumieras od bolesti tak je suuuper, neboj budeš číslo 2 😅 naše
kocky, tu to smrdi zdechliakom jak svet, tu nikoho nikde??
@tinkatinulka
@olusam
@olivia31 ale uz ozaj tu smrdi skacina skapana. 😠 😠 😠 😠 😠 ani mi nik nenapise, to co toto?? to uz ma nik nema rad ci coooooooo????????????
@vafinka celý deň makam ako fredka,tebe prší na zahradke a máš na nas aj čas.
@olusam no pekne tu prsi cely den..ako vikend teraz stale..ja som slamena vdova 😎 drahy sa isiel vyvetrat sme dneska hovorili o nasich vyhliadkach a bol nejak zniceny.a ja som mohla pekne za pc makat.
@tinkatinulka
@olusam ahojte zlatka, no je to tak, tu ked tak leje, tak som zalezena vo vnutri, aj dnes to vyzera teda vonku vselijak, ale dufam, ze sa to zmeni, v noci boli riadne burky a ja slameniacka, no skoro mi cvrklo 😀
@vafinka aj u nas prsalo ako dive, a aj dneska asi bude lebo je hrozne zatiahnute..bleee
@tinkatinulka no nechci co sa t udialo, mala som pocit ze nam chalupu odplavi, alebo splavi, lejaky jak svet. normalne premyslam, ze co ja idem dnes okrem normalnych domacich veci, no ze hmmmmmmmmmmmmm

Ahojte kočky tak sa bežím dnes na gyndu na kontrolu, uff bude mi brat aj kultivaciu..to neznašam 😠 ale chcem sa dohodnut na dalsom postupe ohladom laparky 🙂 držte palcky večer napíšem.