Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam nemam cislo
.....hm,no co sa da robit,musime si na nu pockat 😉 hadam oslavuje den matiek 🙂
@olusam
@tinkatinulka ahojte kocky, co nemate nic nove ohladom oli??? a ako sa ma nasa druha lastovicka?? inak tinka, uz by sme mali premenovat forum, ked tu uz ostaneme iba my dve , asi na posledne mohykanky 😀
@vafinka ahoj nic nove neviem,no ano asi tu budem elen my dve ale pohooooda sak slaninku treba poopekat
@tinkatinulka jo jo, uz sa tesim na nu, 😀 , inak bola som v meste a kupila som si par kvietkov a po ceste domkov som zistila ze som si mala este kupit aspon 4, no neva zas nabuduce 😀 , ale musim samu seba pochvalit, ze za hodinu som stihla obehnut 2potraviny, farbylaky, kvetinarstvo. a nabehnut do drogerky, musim sa ozaj pochvalit, ze som dobra 😀 😀 , raz darmo 😀 , inak ked budem mat doma tatossa, mozeme ist na kafco 😀
@vafinka jasne aj na korbáčiky do kastiela :-ň
@tinkatinulka juj to ano, ja skor dajaky dobry kolacik a kavicku, 😀 ale ani korbacom nepohrdnem 😀 😀 😀 kukni ci nie je dakde oli, ci na skypku ci kde, uz mam zleho tusa ze je isto v nemocnici, az mi zviera zaludkom, ci je oki 😠
@vafinka
@tinkatinulka no cauko cauko mohykanky 😀 Dnes som bola u nasich,tak preto hlasim neskory prichod 🙂 Novinky- vsetko je ok,sliznicu mam vysoko,14mm,bublinka stale tam....,joj,este vydrzat do piatkuuuu.Najlepsie na tom,opat si zacinam verit!!!! 😉
@olusam kraaaaaaasane supis prava sliznica nadhera tak pekne oddychuj a ved ze piatok bude krasne aj z krvičky.tesim moooc z teba.
@vafinka nie nikde som ju nenasla už sa aj ja bojom, budem moooc na oboch modliť 😉
@olusam nooo to sme, ale co uz, aj na nas dojde, a co potom? mohykanky to ano, 😀 tak sa mi to lubi, s tinkou sme aj mutantky, zufalkyne 😀 , inak sa moc moc tesim ze vam to vyslo, teda aspon tak potichunky a dopredu sa uz tesim na piatok, a este ze mas vyhovorku ze preco az tak neskoro 😀
@tinkatinulka kokso, toto asi nevesti nic dobreho. dufam, ze nezacala krvacat, 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@tinkatinulka
@vafinka zenicky,ale uz aj mne to nejde do hlavy kde mame oli????To sa na nu nepodoba.... 😖
@olusam no ved to nikde ju neviet, ja mam uz teoriu ze jej vypadol net a aj ona aj babatko su oki.
@vafinka kde siiii&??ja som este u nasich auto este stale vb servise..kuuuurnik to bude palka zase 😠
@tinkatinulka ahoj mojko, no sodomagomora. ked som cely den doma, tak po mne nik ani nestekne, a odidem na 1,5 hodky z domu a uz mi drncia telefony, ze kde som, bola som u kamosky na kafco a zrazu som na roztrhanie z kazdej strany, a neviem co skor. a co mas s autom???? inak o nete asi pochybujem, bo asi do piatka tu oli nie je a to by uz mali vyriesene keby bol net problem si myslim, ozaj mam boja, ze je cosi s nou. nechcem malovat certa na stenu 😠 😠 😠 , ved by odpisala aj z tabletu, ci?????? uz si namyslam???
@vafinka
@tinkatinulka viete co,radsej nebudeme malovat certa na stenu....uz hadam sa coskoro ozve🙂(ani na skype nebola???)
Ja po vcerajsku nic nove,dnes som bola nejaka unavena.Bola som aj v lekarni,ale som sa na test este neodhodlala,pojdem zajtra a kupim ho!!!!Uz ked aj muzik sa pytal,tak na tom nieco musi byt 😝
@olusam tesime na //
@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31 Zenyyyyyyyy,kde ste!!!!!Mam // 🙂
@olusam supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer teraz som dosla a ze idem na teba kuknut, gratulujeme mamina 2.juj tak sa teším že ti to vyšlo. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka ahoj, tu som a zajtra ides smer tn?
@vafinka zajtra veru smer tn.
@tinkatinulka nooo supis, a kedsa ta spyta, ze kto mu ta odporucil, tak mu povedz, ze ta, co nikdy nevedel ze odkial som 😀 , hadam si spomenie, a spytaj sa ho na tc. do tej ambulancie pre neplodne pary ci ako to tam funguje kebyze chcem ist na iui
@tinkatinulka
@vafinka diky diky zienky....neviem sa uz dockat piatku...ale este je aj tak vsetko neiste... drzte sa,ozvem sa v piatok 😉

@vafinka dakujem pekne.... 🙂