Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka
@olusam
@olivia31 zeny , kde ze steeeeeeeeeee????????????????????
@vafinka co mas za foto?
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá 🙂 Vafi pekná fotka si kočka 😀
@olivia31 ahoj maminka taka ko? davas si aj zvysene davky utrosu?a magnezko davas?
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, no uz som sa na tu pandrlacku nemohla divat, tak som dala zmenu, no predsa novy outfitt, kozisek, jak sa patri, co nan poviete????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , oliv, a pekne lezis??? dufam, ze ano, lebo aj na dialku tak vycapem, 😀
@tinkatinulka
@vafinka ležím poctivo 🙂 aj som si pospala .....tinuš nemám vyššie dávky ani nič iné pokračujem tak ako do teraz len musím ležať.
@olivia31 ahaaa a to ani to magnezko ti nedali????to do mna tlacili cely pobyt aj co tam baby boli v 8/10/12tt tak mali magnezko 3x denne
@tinkatinulka nie žiadne magnez mi nedali ani nedávali ja so krvácala iba v sobotu a dosť ono tá krvná zrazenina sa dostala von a bolo po všetko a žiadne iné krvácanie som už nemala trvalo to asi 4 hod. A dosť dostala som tam injek. a tabletky proti krvácaniu a dosť .
@olivia31 a na tu zrazeninu ti nedali anopyrin? aby sa to preventivne nestalo este raz?
@tinkatinulka Nie nič to sa stalo preto, že sa vyvíja placenta a občas sa s nej časť oddelí a s toho vznikne hemato. a žena potom krváca nedá sa to ovplyvniť do 12 týždňa aj neskôr je to vraj časté no málo kedy sa to zopakuje . V pondelok idem znova k svojmu a uvidím čo mi povie .
@olivia31 jaj tak super, popytaj nech ti da nieco preventivne..mna preto nasadili anopyril aby riedili krv
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte, no pekne, ani mi nanpisete, no pekne. no inac ja si tiez myslim, ze ti mali cosi dat, radsej asi preventivne, aby sa to ozaj zas nestalo. ale to je asi iba moj nazor. sice u niektorych lekaroch je skor ???? otaznik, bo sami su niektory riadny flakaci, so systemom ved co. ci???? inak mam boja, aby ste boli oki
@tinkatinulka
@olivia31
@vafinka halooooo,aj ja som este tuuuuuu 🙂 Dievcence je to za 2008!!!!!! Stale neverim.....jooooj mamo 😀
@olusam Vauooooouuuu...sak sme čakali čo nepišeš...si odpadla pri telefone?krasna čísielko.NO kočky radosť na vás kukať ako vám to ide.
@olusam Gratulujemeeee 😝 😝 😝
no kočky kde stee?
tu prsi spala by som 😠
@tinkatinulka Ahoj. Citala som v niektorom z tvojich prispevkov, ze si chces nasadiť nieco na zlepsenie kvality folikulov.
Nasla si nieco co by pomohlo? Asi to tiez potrbujem.
@tinkatinulka
@olivia31
@olusam ahojte kocky moje, no pekne sa nam to tu s tymi maminami rozbieha. tinka co podnikneme aby sme neostali na ocot??????
@vafinka micka ja viem co podniknem 30teho maja v TN 😀 😀 😀 a už to bude iba na štastných rukých pána doktora čo vykúzli 🙂
@rous AHoj ano študovala som hodne o tomto probleme.Chcela som začať brať DHEU ale kedže mam vysokéééé AMH tak pre mna uplne nevhodné, preto som posunula dalej. Kedže mam PCO tak mi doktorka nasadila Inofolik, ale další dvaja dr. mi povedali že je to len "vitamin" a skor ma placebo efekt.Ale beriem dalej uškorit nemôže.Na zníženie AMH neexistuje žiadel liek.Preeto skúsim drilling.Samozrejme ndalej papam macu, alchemilku, kustovnicu čínsku, tehu vitamíny, E400. kys. listovu, B6+12. Myslím že viac sa asi neda.Ake mas amh?
@tinkatinulka Neviem ake mam AMH. Chcela by som to teraz prekonzultovat s Dr. Myslim si , ze ovulaciu mavam aj bez stimulacie. A potom stimulujem za 400e a 2 foliky!!!! Mam uz vela rokov , mozno je to aj tym. Ale ked sa da nieco urobit tak by som to rada vyskusala.
@rous napodobne som mala stimulky aj ja cim vysie hormony tam menej vajok, dr. povedal ze moje amh je privysoke a tak musim ist na min stimulku aby sme dolovali..a aj pri nizkom amh je to tak že menej zabera.kam chodis do car?
Dobre ranko kocky,maminky a moja musketierka vafi.dnes bude krásny deň.
@tinkatinulka ahooooj to ano, uz sa chystame z domu precc, a dnes mozno bude aj vrrrrrrrn 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa tesiiiiiiim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka AHoj micka hlásim 1DC, dnes na 26DC takže zase bezovulačný mesiac ☹ to je des somnou.Sak drahy moze mat aj torpedy v trenkoch a nic.A za odmenu som si dala 45 min treningu na stroji prepotila trisko a super pocit.vecer dam zase 😀
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá tak ja zasa len dne poloha ležmo žiadne slniečko ☹
@olivia31 len pekne ležkaj..už iba 32 tt a maš to 😀
@tinkatinulka Vďaka to je len 😀 no dúfam, že to bude lepšie ....prekonať tieto prvé týždne a možno bude lepšie . Tinuš dopracovať sa k tomu bábo to bol boj na dlhé trate a teraz to dobojovať až do pôrodu to je tiež strašne náročné ☹

kockyyy, neozvala sa vam aspon jednej oli??????????????