icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
22. máj 2013

@vafinka
@tinkatinulka poslala som vám foto 😀 ..... 😲

vafinka
22. máj 2013

@olivia31 uz som pisala , a je uzasna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
22. máj 2013

@vafinka no však to správne miery tie sú dôležité 😀 hi hi hi no ešte máme veľa pred sebou musíme sa ešte vyformovať 😀

olivia31
22. máj 2013

@vafinka sranda nie , že také male a ako to narastie 😀

olivia31
22. máj 2013

@vafinka Ďakujem .....len sa pekne pomuckajte a budeš mať čoskoro aj ty 🙂 🙂 🙂 držím moc palce.🙂

vafinka
22. máj 2013

@olivia31 no presne, krkanik jeden, ze za par tyzdnov, ked si tak vezmes ako rychlo narastie, teda myslim od pocatia k porodu. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
22. máj 2013

@olivia31 zlatino moje, neni kedy sa ani muckat, teda my sa mojkame uz iba na chytro ze sup sup, aby sa nepovedalo. kramuse budu, ako na koni, uz sa mi nalieva brucho a furt zerem ako besna. a aj cici sa uz nalievaju. takze hadam pak priste. 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

Ahojte kocky tak moja mrcha dnes konci,konečne.pár dni a je to tu..este zhadzujem posledne kilecko pred asnestezou.juhusvalovka

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka ahoj, no veru, a kedy uz ides??? budem na teba mysliet, nech ti to dobre dopadne 😀

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

@vafinka Ahoj micka tak obehala som doktorov sak vieš príprava na laparku.
Inak kočky robili mi komplet testy krvne:poviem vam len šok!
Mám nasadené lieky na pečeň.
Všetky hodnoty su mimo, dosledok IVF.Parada takže ked mi bude ešte niekto tvrdiť že pohoda je to umele tak nech si toto skusi.Zničiť vlastné zdravie pre náš sen.Stašili 3 IVFka a uha.Parada, anesteza bude s rizikom trobofilie.No nádhera. 😖 😖 😖

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka ahoj zlatko moje, to fakt?????????? doprdele. to mi je luto. ty kokos. inak som ti chcela este povedat, ze vezmi si tam nielen koselu ale aj normalne pyzamo. ocenis to tam, ked bude takto skaredo. ja som lezala na izbe c. 8, a bola tam kosa. na chodbe bolo teplo a na izbe kosa, vies, okna sa nedali zavriet, tak si to vies predstavit.
a co ti dali za lieky??? teda a co vcul, ked mas take vysledky?? a da sa to este do poriadku??? ber to tak, ze telo je total ko, po tom vsetkom. as ipotrebuje len a len cas aby sa vystrabilo z toho vsetkeho.

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

@vafinka lieky mam teraz na mesiac a potom na kontrolu zase.no parada co ti poviem, sak internista bol z toho mimo osm tam bola asi hodinu.co narobime nie..neni to nič strašné ale bolo to len otázkou času kedy sa to niekde prejaví.no už sa tešim na zteply pocit v žile 😀 jasne pižamko nachystam, sak perem dneska ako drak aj zupanik teplý.inak v bojniciach v nemocke keby som mala ist lezat tak aj vlastný vanúš, tam je to deeesnee vrr.inak boli ma cele telo po tom cviceni, idem dat novu varku do práčky a vyvenčiť trhačov 🙂

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka ja som bola dnes vencit tie nase, ael nemam na ne nervy, od domu k brane, dostali snad 5 krat a to myslim vazne, obcas premyslam, ci nie su vadne. ved zas az tam tolko toho nepotrebujes, ja som nemala ani plnu tasku ked som tam sla. a nezabudni na pindurky, 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka ale to ma zarazilo, ze sa ti to takto prejavilo, ja len moc moc dufam, ze sa das do poriadku a kolkeho ides na prijem?

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

😀 😀 @vafinka stredu o 10,00 prijem.co su pindurky? 😀 😀 nie som blondína ale nepochopila som.no ja radsej zoberiam viac, ked som bola na jesen v nemocke tak som isla nalacno a drahy mi kazdý den daco musel este doniest.teraz bude problem lebo ide do ciech v tom case akurát ma zavezie na príjem.takže budem tam bez navstev.ale aspon jedna dopbra sprava, zrovna v tom case by mali mat doma navstevu..juj taka skapacina by som nezvladla nic okolo.

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka pindurky-ponozky 😀 , ja ked som tam bola, zrovna boli zakazane navstevy, kvoli chripke, ale aj tak mi to neva. pretoze po zakroku som o sebe nevedela do vecera. a na dalsi den som aj tak sla domkov. presne, radsej maj viac ako keby ti malo zas chybat. juj, tak budes mat zakrok vo stvrtok, ako som mala aj ja, fuj fuj aby ti to stastie uz konecne prinieslo po tom vsetkom zlom, ked mi povedali na druhy den co a ako, skoro som si cvrkla od radosti, mala som boba, ze no zas stvrtok, ze to zas bude smola, lebo vzdy som mavala opu vo stvrtok a vzdy to na kasu dopadlo a vcul mi to stastie donieslo, 😀

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

@vafinka ja to na dni ani neberiem ja som mala OPU vždy v iný den a zásadne niekdy cez vikend.drahy ma tolko vymeskane preto.ale teraz ma dovcu cely tyzden, sa stara o mna 🙂 jasnéé ponožky musia byť ja už som asi vekom nejaka ina ale už spavam aj v ponozkach tenuckých..mi je stale zima.no som zvedava kedy ma pustia kedže bude aj drilling tak predpokladam že to piatok asi nebude.v podstete je to spalenie tkaniva vaječníkov..uff.a mala si aj cievku ked si sa zobudila?to bol des.inak dneska na anestez. bola zalata dr a ja jej hovorim že ja minujem narkozu, ten super pocit pri uspavani..sa smiala ze toto este nepocula..ale ked som jej povedala že to iba v CAr tak bolo jasne.

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka no cievku mali iba kocky, co boli po vyberaniach cist, cize tie co tam boli aj cez noc na jiske, teda na pooperacke, ja som ju nemala. no tak ta mozno pustia v sobotu ak budes oki, ved uvidis co ti povedia nadruhy den rano, ked bude vizita, ze ako si dopadla. inak sa tes, ze ta mozno caka aj klistircek, juj, uzi si pak, a to nechcem byt skodacka 😀 , no co aspon ta pekne precisti 😀

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka a k tej anestezii, poviem ti, takuto som este nemala, to bolo ine bongo. teda aspon pre mna, to bola riadna bomba a hlavne po nej ked som sa preberala. ty brdo. to ti poviem, 😖

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

@vafinka juj moja ale ty mas 50 kil teba to zlomilo..mojemu sadielku sa pači dat si taketo terno 🙂 ale važne posledna punkcia bol zažitok..hihi, samozrejme mi ako vždy rachne žila no pohodička.

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka no 50 a par drobnych k tomu 😀 😀 😀 , no ved oni ta tam odvazia a podla toho ti namiesaju koktail 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , och ty sadlo jedno. mna z teba urve raz len, ked zavalis tak na poriadok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved ty musis byt vzdy niecim vynimocna. inak mne kanilu dali na vrch dlane.teda neviem ako by som to inad opisala, teda za hanky, ja som mala po nej modrinu ale ciernu na celu packu, 😀 , to dokaz 😀

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

@vafinka jedine co ma Obispo je OHSS..Ale to OLI Mala ..chrbat flame je to a aj mne tam uz beru krvicku..mam krasnu modrinku

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka no tak nic teda, tak mas ale iba trosinku na vrch 😀 😀 😀 es te sa poptretekame v mnoztve stehov, ja som mala 4, karle 😀

tinkatinulka
autor
23. máj 2013

@vafinka az..ja ze to budu tak dva..na tej diere co man som Mala asi 15..a myslis ze by sa nasmiali keby som I'm povedala nech mi aj sadielka vyrezu?hi to by aj liter bol..hm uvidime..a mozno mi poradia iba nemocnicnu stravu a bude aj po sumke. 😀

vafinka
23. máj 2013

@tinkatinulka haaaaa, dobre, no na boku boli dva a vpupku dva, ale ak budes mat aj na druhom boku 2, tak ma tromfnes, no skus, za opytanie nic nedas, sumka jedna. ver, ze nemocnicna strava, ze hmmm, zjedla by som vzdy tak raz tolko toho. inak co som tam jedla bolo vcelku ze sa dalo az na tie polievky, ze husta voda s nicim 😀

vafinka
24. máj 2013

@tinkatinulka
@olivia31 kocky, kde ze ste?? zas totalka skapacinka???

tinkatinulka
autor
24. máj 2013

@vafinka AHoj ahoj no už som tu ..kukam recepty na nete..ale musim dneska pracovat, konečne mrcha ustala a tak drahy dneska ohrial kocura od radosti 😀 😀 😀 ma dovolenku tak srandičky.ideme do mesta na nakup, zajtra mame rodinnu oslavu a grilovačku.juj aby len nepršalo 🙂

vafinka
24. máj 2013

@tinkatinulka ty betarka, aj mne moj dnes konecne pride, tak ja aj kocura prihrdusim, ze co ho caka 😀 😀 😀 😀 , no moc ta nepotesim na zajtr ahlasili lejaky, a to som sa ja vcelku potesila 😀 bo budeme s drahym doma 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
24. máj 2013

@vafinka no sak kukala som ale nastastie mame kde sediet pod pristreškom takže nachystam deky a bude.sak už od aprila su víkendy uprsane.

vafinka
24. máj 2013

@tinkatinulka noo chystaj mojo, ved vonku je taka kemra, az strach a ides robit aj salatik dajaky???? my sme boli opekat min, vikend, a bolo super. . no som na nervaka, kukala som burdy, a kristu neky, ziadnen strih na saty ake chcem na tie svadby, do prdele, musim segru pootravovat, nech mi ho spravi a asi sa knej budem musiet dotrepat, aby mi s tym pomohla. do oneho. zurim tu ako besna. vies, ani nic tam take nemam, ze by som dva skombinovala a spravila z toho jeden. a zas som neni taka skusena, vrrrrrrrrrrrrrrrrr
inak ked som dnes sla natrhat travu kuram, tolko co som prisla do pivnice sa kukam na teplaky ze aka divna skvrna co sa pohybuje a to svina kliest ten s cervnenym burchom. to by bolo keby sa na mna prisaje, kamaratovi sa stalo, ze ho mal a dva roky sa z neho daval do kopy.juj, este 4 hodiny a milacik je domka 😀