icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
27. máj 2013

@olivia31 no dufame že toto všetko pomože v poslednej dobe mam take divne sny tak až sa bojim tých znamení 😒

olivia31
27. máj 2013

@tinkatinulka Neboj jasné, že to bude dobré nemysli na žiadne znamenia to je blbosť ......čoskoro budeš fit a budeš sa znova snažiť neboj sa ..... 😉

olivia31
27. máj 2013

@vafinka no veď to počasie je des to aj preto mi na nič nemám energiu 😝 idem 7.6 na kontrolu o týždeň v piatok 🙂

tinkatinulka
autor
27. máj 2013

@olivia31 ved ja nie pre operaciu, to zvladam ja uz som mala 5x narkozu takže oki..a už mas aj tehu knižku??? 😝

olivia31
27. máj 2013

@tinkatinulka Až keď pôjdem toho 7.6 tak potom dostanem knižku ak bude všetko ok.🙂

tinkatinulka
autor
27. máj 2013

@olivia31 az tak neskoro? A to ti spraví aj to NT meranie?

olivia31
28. máj 2013

@tinkatinulka knižku ti skôr ako v 12 týždni nedá dovtedy mi vystavil len papier kde je všetko potrebné keby sa mi niečo stalo ...bude mi robiť sono a neviem čo ešte.

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

@olivia31 aha to som nevedela, nsa dava už po potvrdeni srdiečka :-ň
lebo to NT meranie nerobi každý doktor myslím že na slovensku ich je len okolo 8 co maju na to prístroje, ido o vývojové vady a hlavne prítomnost nosovej kostičky, ohdali to aj razstepy a podobne.Bola som natom so segrou v ZA a bol to zazitok, je to vlastne 3D a maly tam bol taky krasny už nožičky ručičky aj pusinka no nadhera zazitok 😝

vafinka
28. máj 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky, ta kuz som konecne tu, dorobena ako koza, umyvala som okna a este si cosi necham na zajtra, bo uz nemozem. aj som hladna, ale som aj narila, tak ma pochvalte 😀 , oli isto bude mala oliva oki, o tom nepochybuj, hm?? ja neviem ci je to uz vidno v 12tt ze co budete mat.

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

@vafinka ak by bola poloha babatka dobra a bol super sono stroj tak je to už vtedy možné 🙂 pohlavie sa už v 10tt tvorí 😝

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

@vafinka
@olivia31

jasne že malinká je v poriadku..šak doplna babinec.
A kočky co je s Olusam???

vafinka
28. máj 2013

@tinkatinulka to vazne?? tak nech oli robi cokolvek aby bola mala olivka, sice si to myslim, ze to bude kocica ako maminka, ale clovek nikdy nevie.
juj, olusam tu uz veru dlho predlhío nebola ani lenocka ani mili, tahame to tu len my 3 a dajaky drzan co sa t u z casu na cas zjavi aby kazal o moralke ivf.

lenocka004
28. máj 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31
Ahojte babeny, tak som tu. 🙂 Citam ze uz mame o jednu tehulku Olusan viac. Sa moc tesim. 🙂 Teraz Tinka a Vafinka a potom sa v septembri pridam aj ja 🙂 Tak sup, sup nech to jede 😀
Tinka ty mas mat kedy ten zakrok? Budem na teba mysliet nech to vsetko dobre dopadne.

vafinka
28. máj 2013

@lenocka004 ahoj, neni mozne, ty si tu?????? no toto 😀

lenocka004
28. máj 2013

@vafinka No som tu, som mala vela roboty. Ale uz sa polepsim. Dovolenka takmer naplanovana, tak mozem teraz relaxovat. Co nove?

vafinka
28. máj 2013

@lenocka004 to sa mas, a kedy uz letite??? no nove nic, vsetko po starom

lenocka004
28. máj 2013

@vafinka A ani v snazilkovani nic nove? My si musime dat nutenu pauzu do augusta a potom sa uvidi.

vafinka
28. máj 2013

@lenocka004 nie, nost nove, mrchana sa uz otravuje, tak len caka, ze kedy madam dorazi, inak nist. a preco az do augusta?

lenocka004
28. máj 2013

Zistili mi zvysenu bunkovu imunitu proti obalu embryjka a protilatky proti placente, tak mi musia nasadit liecbu niekolko tyzdnov pred KET. Inak to moje telo zas pojme ako skodcu a zas potratim. Aspon uz konecne prisli na to preco sa nedari. Tak nam doporucili nesnazilkovanie. Ale ide leto tak sa to bude dat nejako prezit. 😎

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

@lenocka004 toto mam aj ja, teda okrem iného 🙂 ja mam ale teraz vysadený prednisom pre tu laparku, zajtra nastupujem do nemocky a potom budem mat asi 3 mesiace klud..potom začnem užívať prednison a anopyrin a pojdeme popytat do ciech co dalej.

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

@lenocka004 inak krasne od teba ze si prisla

olusam
28. máj 2013

Caute zienky,nechodim sem casto .....zatial je vsetko ok,na poslednej kontrole som bola v pia a bolo vidno gestacny vak a ze naznacene embryko...neviem,aj sa trocha bojim,som 6tyz aj ked mi este presne nepovedali.Dalsia kontrola bude v pond.tak dufam,ze uz bude vidno vsetko co ma...

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

@olusam jej tak supis sprava ničoho sa neboj a hlavne oddychuj.Si doma na PNke???

lenocka004
28. máj 2013

@tinkatinulka No tak budem zajtra na teba mysliet. Vsetko dobre dopadne 🙂

tinkatinulka
autor
28. máj 2013

Dakujem kocky za podporu 🙂

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

Ahojte kocky ja sa nudim na izbe,uff uz aby to bolo.čo noveho?

olivia31
29. máj 2013

@olusam Ahoj neboj sa všetko bude ok ešte je skoro aby bolo vidno 🙂 držím palce ako ti už aj niečo cítiš?

olivia31
29. máj 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte Tinka držím palce myslím na teba .....3 D sono robia až v 16 tt a viač myslím, že do 24 tt sa to to robí 🙂 to ma ešte len čaká 🙂 .

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

@olivia31 no jasné ze 3 d az neskor ale on ked kukal to NT tak to prepol aj do tej podoby a aj vytlacil celého drobca tak,zmeral kosti..sranda ja ked buudem tehu pojdem tam na toto urcite.

tinkatinulka
autor
29. máj 2013

Kocky uz mi nedali papat..umrem od hladu..vrr