icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

lenocka004
3. jún 2013

@tinkatinulka Ano je to zaberak na psychiku ale ja to teraz riesim uplne zmenou rezimu. Teraz som prepla na dovolenkovy mod 🙂 a problemy s tehulkovstvom idu plne bokom 🙂 No a vidim to tak, ze september bude nas 🙂 Dufam ze dovtedy bude teh aj Mili a Vafinka. 🙂 nech sme komplet. 😎

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

😝 😝 @kostickabonnie tak to ja mam zase pocit že somnou laškuju mladší ako ja..a to je pre mna dosť vtipné..moj drahy je o 6 rokov starší ..
aj keď mam jedneho kamaráta, ktorý mi dokáže pri kažkom tretku vyšariť červeň na lícach 😝 😝 a to ma 48
boýžinku keby toto čital milacik tak sa zlakne 😅

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

@lenocka004 no to by bolo super a potom by sme premenovali aj temu 🙂 hihi vieš čo po poslednom neuspechu zomna padol kamen starosti, znie to blno ale bolo to tak.citila soms a strašne pod tlakom.U mna režim chudnutie a praca, a prerabka doma domceka.Zaberie to dosť času 🙂

vafinka
3. jún 2013

@tinkatinulka no som rada, ze uz asi aj ty vies, ze ake to je byt unavena, nemyslim to ze. ale tusis, co prezivam, ja sice viem ze na com zhruba sme ale nemam tu chut ist moc nejak zas bojovat. nemaj bobka, ako som ti pisala to spolu dame aj keby tankace padali. jasan???? tak budeme chudnut dve , ja by som dala dole aspon 3 kilecka a to mi staci 😀 mne sa lubi ked ma balia studaci, no ze chiiiii chiiiiii

vafinka
3. jún 2013

@lenocka004
@tinkatinulka zabky moje, ale uz vymyslajte novy nazov tejto temy 😀

olusam
3. jún 2013

@olivia31 tak uz som doma🙂 Aj ja som prisla k doktorke s placom!a najviac som sa bala,lebo na sone v mt bol vidno iba vacok,tak este mi aj doktorka povedala,ze vidno srdiecko,tak som sa rozplakala este viac....no horor.A nemala som silne krvacanie,potom mi uz to na 2-3den preslo.Dnes som sa bola ukazat mojej zenskej a uz som 7+1🙂 Hlavne aj ty sa drz,ja sa tiez snazim co najviac lezat.Musime to dobojovat a potom nas baby budu nasledovat 😉

tinkatinulka
autor
3. jún 2013

@olusam ahoj mamina no supis že si doma, no ale kočky už len ležať, ste rizikové tak posluchat. 😝 😝 😝 zachvílku nám budete písať ako vas babatka kopkaju akeho su pohlavia a sup cez zimu porodíte.A nie skor!

vafinka
3. jún 2013

@olusam zabka moja, som normalne hotova z vas, obe mate starosti, len lezte, a davajte si hodne na seba pozor. ozaj sa drzte a co ti dala dokina, ake lieky??

olivia31
4. jún 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@olusam
@lenocka004 Ahojte dievčatá tak ja pekne poloha ležmo moje telo ma znova včera sklamalo takže moje tehuľkovanie je stále náročné 😒 ....hlavne, že maličké je v poriadku včera som ho videla v plnej kráse dievčatá to je také krásne keď to vidíte ako to hýbe rúčkami a nôžkami aj slza bola .Držkám vám palce aby ste čoskoro prežívali aj vy takéto krásne pocity......inak včera som dala večer prvú tehu grcku 😀 😀 😀 😀

vafinka
4. jún 2013

@olivia31 ahoj zlatko to ma mrzi ze mas taketo trapenie, sa len cudujem, preco si ta nenechaju v nemocke a pod dohladom, ved teraz si v tych najhorsich tyzdnoch. no to dufame aj my, ze sa nam to niekedydo konca roka zadari 😀

olivia31
4. jún 2013

@vafinka Ahoj no neurobia stým nič pokiaľ sa tá placenta neposunie vyššie no zatiaľ je cez v blízkosti bránky a oni mi na to ani nemajú čo dať to je len o tom , že musím ležať 😒 a bábo je vysoko nič mu zatiaľ nehrozí.Dnes som 11+5 tak mi to včera povedal keď mi pomeral bábo .

vafinka
4. jún 2013

@olivia31 aspon ze tak, ze drobec je okik, treba ozaj dufat, ze sa to napravi, len sa drzte, a riadne lez, ok?? labkane hore a pupcok tiez 😉

tinkatinulka
autor
4. jún 2013

ahojte kočice tu vykuklo slniečko som pootvarala okna že ide leto a nic tma a moja svokra, tak to je des kombinacia 😠

olivia31
4. jún 2013

@vafinka Rozkaz šefe inak teraz papkam pomaranč, nektar., hrušku tak som zvedavá čo na to môj žalúdok posledné dni nejak začal protestovať.....ako si nažívaš ty ?

olivia31
4. jún 2013

@tinkatinulka Moja zlatá tá tvoja svokra to je teda poklad 😀 no nenechaj si pokaziť deň 😉 unás slniečko hneď mi bolo lepšie a teraz kukám, že ide znova pršať už sa zaťahuje. 😝

tinkatinulka
autor
4. jún 2013

@olivia31 ti poviem , pokial nebývas so svokrou v jeden domacnosti tak nepochopis ako ani ja som nechapala predtým..no pikam za moj napad sa o nu starat ked ostala sama..ale u mna ako vždy za dobrotu na žobrotu 😖

olivia31
4. jún 2013

@tinkatinulka No to väčšinou býva tak chceš niekomu pomôcť a potom sa to proti tebe zvrtne ....no ja som býval 3 r. u svokrovcov a bolo to o držku ....no som rada, že teraz sme sami.

tinkatinulka
autor
4. jún 2013

@olivia31 no u nas to na stahovanie asi nebude, skor na psychokliniku 😀

olivia31
4. jún 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 ...no musíš sa stým zmieriť lebo keď príde bábo to bude ešte horšie ....svokruše vedia všetko najlepšie 😀 😀 😀 to ešte len bude na psychokliniku 😀

tinkatinulka
autor
4. jún 2013

@olivia31 jej ma nestraš už teraz sa bojim myslim že ona hodne može tato v ako stave som ja lebo ma dennodenne rozculuje a ja nemam svoj klud, u nasich to neni tiež ruzove ale tam som par dni a pohoda ale tu stale to sa neda. 😖

olusam
4. jún 2013

@vafinka snazim sa oddychovat a popri tom buzerovat muzika😀 Stale beriem utos a v nemocke mi dali ascorutine a este nejake zlte pirule.To ti ani nepovedia co ti davaju,len donesu a hotovo.Ako aj fraxiparin mi dosla jedna stara sestricka rano pichnut a ani som nevedela,ze je to fraxik a hlavne ze ja si to picham vecer....no ale hlavne sme sa pochopili 🙂

olusam
4. jún 2013

@olivia31
@tinkatinulka zeny,mne ma prist svokra tento tyz.prvykrat od svadby...no co ja s nou tu budem robit...Ale inak nemozem na nu povedat nic zle🙂

olusam
4. jún 2013

@olivia31 este som sa ta zabudla opytat,aku vodu pijes,ze sa ma taka bez sodika....tak neviem a taka obycajna mi nechuti..

tinkatinulka
autor
4. jún 2013

@olusam a kedy ste mali svadbu lebo svokra je najlepsia bud hooodne daleko alebo este lepšie na inom kontinente 😀 😀 😀 😀 vafi tisko suhlasííí

lenocka004
4. jún 2013

@olivia31
@olusam
Pekne lezkajte a oddychujte !!!

olusam
4. jún 2013

@tinkatinulka tak moj pripad je ten prvy,+-500km...a za chvilu budeme slavit 3vyrocie🙂a vafi je ktory?

vafinka
4. jún 2013

@olusam
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zabky, no vidim, ze mate moju oblubenu temu-svekraaaaaaaa 😠 , no aj ja budem uz teraz oslavovat za par dni 3vyrocie svadby, ked si na to spomeniem, ze takto pred 3 rokmi som si uz od nervozity a od priprav vlasy skubala 😀 😀 😀 😀 , inak baby, ani ta moja svekra sa nevymika vynimke, som tak isto stastna ako vy, ze ju nevidim a nepocujem, 😀

mauerka
4. jún 2013

@olusam Striecko nam dnes krasne bilo /7+0tt/ - 8mm 🙂

olivia31
4. jún 2013

@olusam Ja pijem všetko materinu dúšku, aj vodu z vodovodu čaje , a keď mi je na grc tak si dám aj trosku kofoli ja neriešim nič jem a pijem čo mi chutí aj džús . 🙂

olivia31
4. jún 2013

@mauerka Gratulujem .🙂