Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka
@olusam
@vafinka Zdravím dievčatá idem dnes na chatu na čerství vzduch sa teším juchú juchú po dlhej dobe veget .🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31 uži si to a pohladkaj za mna drobceka, teda pardon maličkú 🙂
@tinkatinulka ze vraj fraxipar.s tym nic nema...mala som hematom,nakoniec ho videli na sone,ze sa mi to moze vratit☹
@olusam tak nakoniec to iste ako Olivia no baby moje až mam strach..ja už dnes druhy den užívam pani mrchu..dava zabrat tak som na paralene.
Ahojte, táto stránka je ako stvorená pre mňa, zúfalá snažilka, 😒 ,,,kto sa tak natrápi ako my, kto???? to pochopí, u nás doma ani netušia ako trpím,asi sa zbláááznim
@karkana vies sme tu všetky take že okolie ani netusi co sa deje a preco si nermozna a preco si zmenena a nestatsna..a v akom stadiu si teraz? ja sa davam do formy po lapr+hyster+drilling 😉
@tinkatinulka no čakáme na adoptované bábo malinké, každú chvílu, musíme si s mm, lebo sme boli už zúfalí, vždy sme síce tvrdili, žeby sme si nikdy neadoptovali, ale osud to ináč zariadil 😒 ,,, no a až potom možno žeby sme ešte skúsili, lebo eurá budeme teraz na tieto veci potrebovať,,,, no ale tešíme sa s mm, už mi nevadí, že si ho neporodím sama, 12vkladov stačilo, nemám sííííííl ani nervy,len nech mám v náručí a o koho sa starať 😉
@karkana kolko ste v poradovniku??? My sme v stadiu este viery v nemozne..ale ja mám 30, davam sance mojej maternici
@tinkatinulka čakáme rok a pol a teraz sme 4v poradí, 😉 takže že nám môžu kedykolvek volať,,,ja už mám 39 tak najvyšší čas a ty si ešte mladučká, takže to len skúšaj ,určite sa to podaríííííí,,,no mne až na konci povedali, že ASI keby že užívam heparíny, asi by som otehotnela, ale teraz mám alergie nane,sú milí,,,
@karkana Ahoj vítam ťa tu u nás viem o čom píšeš my sme sa snažili 7 rok až teraz sa stal zázrak a čakáme bábo aj to vďaka liekom a umel. oplodneniu .....ja som už bola tiež na pokraji síl jeden rok som bola tak zle po psychickej stránke, že som sa ani najesť nemohla .....držím palce pri adopcii moja kamoška dostala už druhé bábo teraz v piatok a tiež sa strašne tešia aj jej rodičia .🙂
@tinkatinulka Ahoj Tinuš bolo super konečne som si okysličil pľúca . 🙂 A čo ty ako si si užila krásne dni ?
@olivia31 ahoj,na poslednom sone uz ho nevideli,nastastie nebol velky,17x7mm.snazim sa lezat,dnes som doma cely den sama,muzik isiel po svokru a vnucence,tak bude veselo a zajtra idem na hematologiu. Som rada,ze ti je lepsie,nuz vyzera to u teba na dievcatko a u mna na chlapca podla prejavov. 🙂 Jojo,tesim sa na stretko bruchatych 😎
@olusam No tak keď to tam už nevidela tak to bude už v poriadku no aj tak si dávaj pozor . Ja som už začala14 tt ak to dobre počítam bože ako to už beží ......ten začiatok sa strašne ťahal pomaly no teraz je to už iné .....no občas mi ešte príde zle , ale snažím sa to pre dýchavať 🙂 ......hlavne sa šetri neboj bude už len dobre ešte pár týždňov a budeš mať to najhoršie za sebou len teraz si dávaj ešte pozor ......inak si myslím, že to to všetko majú na vine aj tie hormóny čo sme si do seba dávali to je len moja úvaha 😒 ......teším sa aj ja na stretko pôjdeme pokukať kočíky . 😀 😀 😀 .....inak jedna kamoška mi podkladala kopec vecí a mám si prísť popozerať a zobrať čo chcem no ja mám ešte strach riešiť takéto veci 😝 .🙂 🙂 🙂
Ahojte kocky teplo uff hlavne cvicit sa mi moc neda,mrcha uraduje tak vegetim..boli sme u rodicov na hrach a jahody.mnam
@tinkatinulka
@olivia31
@olusam ahojte kocky moje, tak ako?? ja som mal hodne pestry vikend, ale bol fajnyyyy, a co vy zeny moje???
@vafinka AHoj micka nastal zalozný plan vytiahla som ventilátor a asi do neho aj svokru strcim aby srranda bola..zas sa jej podarilo mi nastartovat pondelok 😀 😀 😀 takze už sedím za PC a makáááám 😝
@tinkatinulka Moja zlatá nezávidím no aspoň pomakošiš 🙂
@olivia31 no ved to dufam že hej len by som si zase po case rada daky take riadny ulet spravila len musi prisť ten správny zákazník 🙂
@tinkatinulka juj pozicaj aj mna ten ventilator, myslim ze by som ho aj zodrala. ja som bola v meste a som si kupila skryty zips, a tak, kukala vlnu a nasla som jednu krasnu na ciapku. len najst tu dusu, co by mi ju urobila 😀
@vafinka no pod sem pozicam..som tu mala prave opravara..prvýxkrát bol mladý a feši 🙂 juhuu
@tinkatinulka dufam, ze ma riadne vrtule aby vykonala svoj cin, na co by som ju aj ja potrebovala 😀 😀 😀 😀
@vafinka no vrtula bude vecer ked pojdem polievat zahradku aby vsetko nepokapalo a aj na stroji..2x tolko topenia
@tinkatinulka 😀 no aj ja som polievala rano. a budem aj vecer, vrrrr, ani po vonku sa neda prejst, bo veru skvarenica. aj ja mozno skusim vecer cosi kdesi. ale idem makando cosi porobit,
@vafinka no sa namakas..sak aj ja pojdem ale az vecerom a to ma budu aj komare uz ozierat
@tinkatinulka vsak to, vyjdem von a uz ma vsetko zere, idem si este na ceresne, cosi mojmu zavarit, jato nemusim, ze bleeee.
@vafinka ja ked polievam tak jahodo dzobem ako kura ale nastastie uz koncia a zacnu kaleraby juhuuu..len teraz som zvedava kolko polievania bude sak je vonku upek
@tinkatinulka no ja som dnes jahodky oberala ale moc ich nemam som zvedava, ze co bude zajtra z nich, ci cosi pribudne, chcem uvarit dzemu. no veru, zacnu kalerabiky, akurat krasne rastuu. juj, mnam kalerabikova polievocka, ze mnaaaaam
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá ako sa máte ? Ja idem práve na malí nákup kým nieje ešte horúco . Či dnes idete variť ? Nemám už fantáziu čo by som ukuchtila. 😝 potrebujem radu 🙂

@tinkatinulka joj, ved aj ja sem tam kuknem, no veru, tento vikend aj ja teba zanedbam, to som mrcha co??????