Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Ahojte kočky dneška kontrola dopadla dobre, na lavom vajecniku 8 DC ma 13mm folik..super taky som nikdy tak skoro nemala ale sliznica je iba 4,4mm co je desne malo.Pondelok dalsie meranie, uvidime co najdeme,a definitivne budem pichat fraxik, odporuca mi to gynda že po tom vsetkom určite.Tak uuff ale potom už budem ako sito dopichana.
@tinkatinulka joj,ja este neviem kde pojdem a co ma caka,najblizsie toho 27.a co je to ten nt screening?😀A vitaj v klube pichackovych,uz mi to ide hore krkom,tak ma z toho svrbii brucho,asi prejdem na stehienka 😀
@olusam NT je meranie nejakeho parametru na mieche aksom to pochopila a este aj pritomnost nosovej kostičky, odhaluju sa zakladne vady a znaky plodu
@tinkatinulka Ahoj Tinuš sa teším, že si mala dobré výsledky držím palce. 🙂
@olivia31 no uvidime zajtra ci podrastol fesak, kedže je sliznica mala tak tento mesiac ani nesnažíme, proste ja bez estrimaxu nedam normálne hodnoty.Ale sak ja si počkám do jesene a krajšieho počasia a bude jarne babatko 🙂 kto by v zime kočíkoval nie???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už máme aj detskú izbičku vypratanu, sme mali upratovací den piatok, povyhadzovali sa stare rarohy takže dufam že aj to zaberie 🙂
@tinkatinulka No náhodou mi budeme po byte v zime kočíkovať 😝 😀 no ono to jedno kedy sa narodí len nech sa to podarí a nech je zdravé moc vám to prajem.....neboj určite bude zajtra všetko ok netreba to tlačiť a ono sa to podarí len treba veriť držím palce.
@olivia31 no ja viem že sa podarí..konečne som vyrovnaná a asi musiš padnuť na dno aby si mohla isť dalej, do ničkoho sa nehrnieme a uvidime čo prinesie čas 🙂
@tinkatinulka Vieš ja keď som išla na prvé ivf som tam išla s tým, že budem tehotná / oplodnia ma a basta strašne som sa tešila a nejak som si to neuvedomovala, že to nemusí tak dopadnúť / no a keď som mala ísť do druhého ivf sa mi nechcelo bola som s toho znechutená už som proste vedela čo ma čaká a vedela som ako to môže dopadnúť tak som tomu ani neverila a vyšlo to 😀 ono to príde v tedy keď to najmenej čakáš -🙂 Tak teraz si daj dlhú pauzu a potom to skús a určite to dobre dopadne musííííí 😀
@olivia31 presne ako pises to iste som mala aj ja ked sme šli 1x tak som nerata ze to nedopadne dobre proste som bola tehotna ododna vkladu a basta a potom len sklamanie za sklamaním..ale každý cyklus bol uplne iný,ale viem že ja asi viac pre to aby sme boli uspesní už neviem spravit..je to v rukách niekoho iného a aj keby malo byt iba jedno embryjko tak to bude ten nas hrdina 😝
@tinkatinulka Tinuš u nás ich aj bolo veľa no na koniec ostalo iba jedno pri oboch pokusoch no aj to jedno zabojovalo a má už 15 tt .....neboj i keď budeš mať pri odbere jedno aj to môže aj bude dobré neboj a dôležité ja aj to tam dole dnu čo nevieme vôbec ovplyvniť ako naša maternica privíta to malé , ale treba veriť a ty si bojovníčka tento krát si dáš pauzu a na jeseň budeme tehuľkovať spoločne 😀
@olivia31 jasne slubujem že do tojho poodu budem tehu 😉
@tinkatinulka
@olivia31 ahojte kocky moje, coze to tu klujete za pikle? ja som mala cely vikend narocny a 2narocne su pred nami, ach jaj, ja som taka dobyta, ale strach. nevladzem, asi dam slofika zas. a co ste stvarali cely vikend?
@olivia31 bola, bola, ale som to dajako prezila, 😠 , no boli sme tazit drevo na zimu, potom vecer kolaudacka u kamosky a vcera skoro cely den na motorke, doobeda disko u sporaka, a dnes ani vstat nemozem. ach jaj, to ti zavidim, a nam este pre istotu pes v noci usiel, a nahanali sme ju a nakoniec si princezna nasa behala po ulici a to sme ju hladali o 2hej rano. prisli sme na to tak, teda ja, ze furt a furt stekala hore na zahrade, a ked sme ju volali, tka jej nikde, a ani doteraz nevime, ze kade usla. . svinucha jedna. robi si furt co chce. ale za trest je zavreta, len co som ju prevencila vonku a naspat do voliery.
@vafinka Tak to je fajn , že si si svokrušu užila v pohodičke ....aj moja bola u nás v sobotu na chalupe celý deň sme oslavovali môj ma dnes meniny 🙂 Janíček môj najmilší 😀 .......moja ten váš pes tak ten vás teda zamestnáva 😀 sa aspoň nenudíš ......a snažilkuješ sa skúšate ešte ?
@olivia31 zlatko moje, pravdu ti poviem, ze uz nesledujem to ani ktory mam dc, uz iba viem, ze sa mi blizia, kedze sa mi kramy posunuli o 5 dni, takze teraz mavam 33dnove cykly, ani ma netankuje, ze kedy je ovu. iba viem, ze sa blizi, pretoze pred nou som krvacala 3 dni a asi par dni po nej som spinila. ja uz nemam chut, na to ze podme sa mojkat. lebo je ovu. kaslem na to. pokial to nepride samo. to male. tak koncom roka, pojdeme zas do tn, a nech sa uz deje co sa ma, asi tak. no mas pravdu, skor nam tak pili nervy, ze skusa ze pokial sa da. smolu mame pri nej,. ze ma tvrdu gebulu, co len tak nezlomis. a stale do okola. za nieco dostane, a aj tak to zas spravi, a zas a zas a zas a zas. a este raz zas. no tak vseto naj muzickovi, az ta poslucha 😀
Ahojte kočky tak už som doma z kontroly a mam aj foto nasho " babatka" ma doktorka potesila ako male decko 🙂 takže folikul ma 16mm a sliznica neuveritelne narastla na 8mm, co je skoro ako zázrak..tak uvidime čo bude stredu a potom asi az pondelok pojdem na kontrolu ze ci praskol folik.Juj tak kukam na tu foto že keby to už bola aspon dutinka babatkova 🙂
@olusam http://www.prenatalzilina.sk/ultrazvukove-vyset...
toto som ti chcela poslat je to tam tak super odborne napisane..robi to aj DR.Grochal v MT
@tinkatinulka zlatko moje, mam ozaj radost, ze ti ten driling pomohol, a teraz mas v akom stadiu pco? polepsilo sa ti to?
@vafinka no zatial to je celkom oki cysty velke su prec ale uvidime až pei stimulke čo sa bude diat aj Inofolik beriem stale
@tinkatinulka tak super, ze to malo aspon dajaky zmysel, dufam, ze ti zaberie, a ze to pojde len a len k lepsiemu.
@vafinka no to dufam aj ja že to malo zmysel..sak minimalizovala som lieky ale odkedy beriem ten melatonin tak som ako decko ochrapana este pol dna desne..ale zase oddych telo potrebuje 🙂 zajtra smer žilina juhu

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá idem na chalupu ešte papkám halušky tak sa tu majte ozvem sa neskôr pekný víkend vám prajem pa pa