icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

miminka327
4. júl 2013

Ahojte...našla som túto tému,mali ste niektorá aj po sebe mimoternicové tehu ? Kde bol problém ? ďakujem

olivia31
7. júl 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá čo je kde ste žijete ....asi sa váľate niekde pri vode čo? 😒

tinkatinulka
autor
7. júl 2013

@olivia31 jasne prave sa presuvame domov z bazenoveho svetu juhu vymacana na sto rokov.a ty? a ako drobec?

olivia31
7. júl 2013

@tinkatinulka
No tak to ti závidím aj ja by som išla ☹ no čo možno o rok no pekne si pláva a užíva v mojom bazéníku 😀 boli sme na chalupe piatok , sobota a dnes som skoro celý deň prespala a spapkala bi som aj koňa 😀 Čakám foto ako si sa pekne vyformovala a aj opálila 😉 si na rade .🙂

tinkatinulka
autor
7. júl 2013

@olivia31 juhu po pobytu u nasich sa citim ako melon..stale by do mna daco tlacili a same dobroty, zhrešila som tak musim teraz domka dobehnut..na zahradke a orbitracku 😀 ale mrcha začína tak to bude tažké 😒

vafinka
7. júl 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zienky, no konbecne sa dostavam k pc, svadba bola super, labky opuchnute a riadne vytancovana, prezrana a to doslovne. a co vy kocky moje?

tinkatinulka
autor
7. júl 2013

@vafinka Ahoj,ja som dnes zavrsila 11 tt dirty prehreskom..dozteli nam marhule mnam Su uzasne som zjedla asi 8 kusov..juj toho cukru..ale wellness bol super a zajtra praca

vafinka
8. júl 2013

@tinkatinulka ale no, ja po tomto vikende som neni o nic lepsia, tooolko cukru som si dopriala az strach. no teda, ze mi neni hamby. ale nech, 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
8. júl 2013

@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá nehanbíte sa takto sa prejedať 😀 fuj ja ledva fučím 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
8. júl 2013

@olivia31 ved si pre teba mamina aky soi nemala pociť že si v tom sama 🙂 juhuuu osocna sezona začína naberat na obrátkach

olivia31
8. júl 2013

@tinkatinulka No tak ďakujem ja som sa vážila a pribrala som od minulého utorka 1kg takže už mám 56 kg pekne to ide hore sa teším 🙂 v decembri budem ako guľka 🙂

tinkatinulka
autor
8. júl 2013

@olivia31 UZ haha taku vahu mat tak som kost a koža

olivia31
9. júl 2013

@tinkatinulka No dovoľ to som mala 52 a teraz pekne priberám a teším sa 😀 ja som vždy chcela pribrať a teraz to ide celkom fajn no pred tým nič mohla som zjesť aj koňa a nič. 🙂 Čo dnes ideš robiť ?

tinkatinulka
autor
9. júl 2013

@olivia31 ahoj my sme od rana hore makame na dvore zase strk a cement ale konečne sa už aj nase palety tvarnic a ide to do konca..asi budeme este dokupovat

vafinka
9. júl 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahojte zienky moje, ako?????? tinka, a vy co murujete?????? ja som dnes dala riadne makando grando so zehlickou, ta mega kopa, sa tak kukala na mna, no co uz s nou?

tinkatinulka
autor
9. júl 2013

@vafinka murujeme este stale obrubniky okolo domu ale toto su uz posledny k zamkovej potom ale este asi 10000000 veci treba..boli ma brutus brucho mrcha zase pride skor juhu parada

olivia31
9. júl 2013

@vafinka Ahoj ja som práve došla dom bola som na pošte a v obchode a mám dosť idem zvrtnúť nejaký rýchli obed .🙂 Ja som včera žehlila a ešte dnes a mám po hromádke neznášam žehlenie 😠 .......

olivia31
9. júl 2013

@tinkatinulka No tak sa nemôžeš stažovať si na Malte 😀 mi sme betónovali platňu 2 t dozadu a teraz čakáme na drevo niekedy budúci týždeň a môj bude makošiť cez dovolenku 😀 a je veget v chládočku .

tinkatinulka
autor
9. júl 2013

@olivia31 no u nas podobne..stale daco a drevo nam pride na buduci tyzden takže uha pekne 20 kubikov..a ja v chladecku s vareskou 🙂

olivia31
9. júl 2013

@tinkatinulka Čakám odpoveď 😀

olivia31
9. júl 2013

@tinkatinulka No ja práve robím zemiakové placky 🙂 už sa aj napchávam 🙂

tinkatinulka
autor
9. júl 2013

@olivia31 a kedy ides na kontrolu a kedy do MT na sono?

vafinka
9. júl 2013

@tinkatinulka
@olivia31 zienky moje, akesi ste akcne, ja idem vychystat mojho do sveta a zas som tu sama, ach jaj, 😀

tinkatinulka
autor
9. júl 2013

@vafinka neboj micka ubehne to ako voda aspon nemate cas riesit somariny a len sa tesit zo seba

vafinka
9. júl 2013

@tinkatinulka no ved to, asi tak, len mi je mizerne, ked som tu sama, srdiecko ma boli , a vzdy mi usta krivy ako ma to boli a aj si vzdy poplacem, co uz a vcul som sa hodinu teraz ondila vo foliovniku, a hnojila som zeleninu a kvety,a zvysok zajtra. uz sa mi dnes nechce a to idem este umyt kopu riadov, co tam na mna ziza. vrrrr a zajtra do mesta, synovec mal meniny a neviem co mu vobec kupit, ma 2 roky,daj radu

tinkatinulka
autor
9. júl 2013

@vafinka Kuo omalovanky to mam overene a pastelky

vafinka
9. júl 2013

@tinkatinulka zlatko moje, to by som nepochodila pri nom, on je taky speci, chalan, a to je s nim tazke, jedine co ho zaujima je len to co vyviest a kam ujst, a total bez zajumu, teda on je taky salamista. takze hmmm, asi dajake oblecko alebo neviem, premyslam nad malym bazenikom,

lenocka004
10. júl 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31
Ahojte, tak uz som tu uz z dovolenky. Bolo super, a teraz si zas zvykam na pracovny stres. Nepribudla nejaka dalsia tehulka? Citam ze ste zas vsetky makali a nedovolenkovali. Je to fakt super uplne vypnut a zabudnut na starosti na nejaky cas na dovolenke a riesti ine problemy (napr. co jest a kde spat 🙂

vafinka
10. júl 2013

@lenocka004 vitaj tu medzi nami, no o dajakej novej tehule neviem, teda aspon som nist nezachytila. ako bolo? nemali ste strach, ze sa vam daco stane?

olivia31
10. júl 2013

@tinkatinulka Idem po výsledky tripl testov a 17 .7 idem na tú genetiku ,ale len na pokec a 30.7 k môjmu do poradne bo bude mať potom dovolenku a 6.8 do Martina na sono už sa teším, že uvidím babo v plnej paráde ako skutočné ....Tinuš strašne ti to prajem aby si aj ty bola čoskoro tehu je to super pocit, už aj občas cítim ako sa tam pohne i keď je to len večer keď ležím , ale je to super pocit ....drž mi palce aby boli tripl testy ok.