Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Juj koceny ste ma rozosmiali juhu..sak pomsta je sladka..
@tinkatinulka Nič ty len zbaľ kufor a choď čím skôr preč potrebuješ svoj pokoj musíš byť v pohode aby si čoskoro bola tehuľka .......svokrušu niekde zavri a basta 😀
@olivia31 No bola som v meste a skoro som nedobehla na wcko..tak zo mna isla krv..ako zabijacka fuuj 😖
@tinkatinulka Moja zlata to tie nervy nesmieš sa nerváčiť. 🙂
@olivia31 no to ta krasna sliznica zo mna vysupla..mala som pred ovulkou 13mm co doktorka cumila že to je nadheraaaa..no aj foto mi dala nech si pamatam..
@tinkatinulka No takto teda bola riadna ....som stále hladná už mám 56,5 kg pekne to ide hore iba by som šrotovala do seba 😀 😀 😀 a prsia mám ako sex bombo 😀 sranda ako sa telo zmení.
@olivia31 no mne zase schudli tak som musela mensiu kupit..aj ked toto je asi ideam 80C 😀
@tinkatinulka zlatko moje, ja mat tie tvoje kozenky, ach jaj, bola by som ako doly buster 😀
@vafinka no sak aspon ze tie kozy su ked je aj ten lavor nazadku 😀
@tinkatinulka No ja som na tom podobne 75 C 😀 a nejak sa stále zväčšujú 😀
@olivia31 No ale tosi este len začala počkaj tak v 9 mesiaci ake dubu cici
@tinkatinulka No veď práve už teraz mám strach 😀 .....čo dnes plánuješ ? Ja idem len trošku navariť a po žehliť inak nič 😝
@olivia31 juj my "cakame" svagrovcov..a svokra sa chytila s drahym tak ten isiel radsej na chatu a ja pracujem na PC trosku, doobeda som kosila travnik a este som skladala zamkovu kusok ale vcera sme doobjednali dalsie kusy hihi tak aby som sa nenudila 😝 upiekla som si svoj otrubovo jogurtovy kolac bez chuti a super
den
@tinkatinulka Moja zlatá tak tá svokra vám teda dáva zabrať fuha to je teda riadna potvora 😒
@olivia31 no to je hlavne herecka
@tinkatinulka No tak šup pred kameru svokrušu keď ma taký talent 😀
@olivia31 no to hej..su tu svagrovci a j s malým a mne sa chce revat ... 😢 😢 😢
@tinkatinulka Moja neplač pekne si ho pomojkaj ......viem ako sa cítiš no malinký za to nemôže .....inak ja som bola tiež vždy takto na tom keď niekto došiel z bábom ☹
@tinkatinulka tinus, asi ani nema pomenovania, ale ked tvoj uvidi sam, co je zac, hadam ti aj da za pravdu, ze treba ist odtial prec.
@olivia31 ty kokso. mas riadne cecoky, to co??????? posli mi troska z nich 😀
@vafinka Ver mi budeš a už čoskoro neboj sa , len musíš tomu veriť a ja budem najšťastnejšia 🙂 🙂 🙂 včera sme mali návštevu a prišli a doniesli si aj psa skoro ma je... 😠 som o pol noci vysávala sedačku aj koberec a podlahy chápeš to nenormálni a drzí 😠 nemám slov som myslela, že idem kričať..tak ja si dávam pozor a oni sa sem dotrepú a donesú mi psa do bytu 😠 😠 😠
@olivia31 a to dakeho chlapaca mali lebo masa hafinka je yorsirka a ona nepusta vobec, ona nema strst ale vlasy..aj supis samon ma a ona miluje tehule..priklada sa k brusku a pôocuva..u nas sa skudnila situacia svokra s vagrova sa uz nezeru a ja konecne mam kuk juhuuu ale su tu až do zajtra tak musim predychat 😉
@tinkatinulka no aj tento krásavec je tato rasa a ma vlasy no je nechcem mať psie návštevy nech si ho nechajú doma keď sem chcú ☹ ja som taká ja to v byte nechcem mala by sa opýtať či nám to nevadí vieš ale ona si príde ako z dieťaťom , no fuj keď to má ona doma tak to je jej vec no k druhým bez opýtania ? 😠 inak mám rada zvieratká len nie u mňa doma na sedačke a na mojom novom koberci 😝
@vafinka Ahoj tak my sme mali dnes zas dalsie krstiny. 🙂 O o mesiac budu dalsie, mne sa zda ze posledne dva roky len krstime a krstime a stale to nie je to nase 😒
Snazime sa otehotnenie uz tri roky. Za sebou 2 IVF + 5 x KET:
1.IVF - transfer 1 cerstve 2-dnove + 3 x KET (vzdy jedno 2-dnove)
2.IVF - transfer 1 cerstve 5-dnove + 2 x KET (raz jedno a raz dve 5-dnove)
vsetky pokusy neuspesne, posledne potvrdene tehotenstvo ale v 7tt ultrazvuk odhalil, ze embryo chyba. Vyvijal sa len vak a placenta. Mate niektora podobnu skusenost? Vola sa to blighet ovum (slepe vajco).

@tinkatinulka No vieš ako by nám bolo 😀 a od smiechu sa mladne 😀 aj krásne by sme boli cica. 🙂