icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
22. dec 2012

@vafinka ... asi, 5 a 2O na holú :D

vafinka
22. dec 2012

co su to zas za pesimisticke reci?? mili, neboj, aj ja som bucala ako besna a aj sama aj pred muzikom , vie ze ma to boli, ale uz ma to preslo. a uz sa nad tym iba pousmejeme, ako nas ten saman v heliose ogabal, no neni co dodat,

vafinka
22. dec 2012

@mili78 no zda sa mi, nahnem sa cez monitor, a jeto, gfate dolu, a ide sa na vec, nesmut, to bude vsio okkkkkkk, ved mas nas dve

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka sak spoločneeee 😝

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

no a takto to tu fičí mna chytia depky a vafinka nabehne a už mám úsmev 😵 😵 😵

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

Baby kašlite na starosti a podte na domáci chlebííík pozývam 🙂

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka no ved iba ja vam tu chybam ku stastiu, nedivajte sa na toto tak pesimisticky, radsej sa usmej a pomysli na dajku hovadinu, radsej sa uchichunam ako vol 😀 😀 😀

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka oskrabem tatosa a som tam 😀

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka o 10 min ide von z pece a juhuuu inak už hodinu nam dom vonia ako v pekarni 🙂 drahy stale nezvestnýýý 😉

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka no len aby neprisiel po styroch 😀

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka po 4 kolesách príde určite ale asi až zajtra ked to prespíí 😝

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka juuj, ale sa ma, a to by mali aj takto zeny zmiznut obcas, len my sme tak povacsinou hlupe, ze si to neviemu ani uzit

mili78
22. dec 2012

@vafinka ... sak aj ja som dnes skonštatovala ze cely zivot budem len na ivfká robit, druhí chodia na dovolenky ja na ivfká 🙂 hadám nie som taka bohata, aby som si kupovala lacne veci, no nie? :D

vafinka
22. dec 2012

@mili78 ja to iste, neboj, mam na to take nervy a ale nevyberies si, zle som sa asi narodila, alebo som sa mala lepsie ucit

vafinka
22. dec 2012

@mili78 nerob si z toho hlavu, bo ta aj o zem hodi

mili78
22. dec 2012

@vafinka ... narodili sme sa pod nešťastnou hviezdou asi

vafinka
22. dec 2012

@mili78 skor mame male platy na dnesnu dobu, v tom je problem

mili78
22. dec 2012

@vafinka ...malé platy a velkú smolu :(

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka asi tak nejak lebo keby zarabame mestacne tak 5000 € tak už niesme na koniku ale asi pri postielkach, pretože cely tento biznis je hlavne o peniazoch .. ale netraba zufat a pozerat dozadu že 🙂

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

Chcebík už upečený a baby vy ste kde?

vafinka
22. dec 2012

@tinkatinulka no presne, mne by stacila aj 1000, aby sa dalo zit ako u ludi, ale netreba sa jedovat, a nemysliet na samamov z martina, to je na smiech, chiiiiiiiiiiii

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@vafinka tak tak hlavne tam..ja podporím radšej bratov cechov

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... hlavne, ze liecenia alkoholikov a drogovo zavislých štát prepláca...ale my si na dieta musime pozicky brat 😢

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 no to ano..behanie po doktoroch ako na hodiny klavíru a všade pýtaju len poplatky ale ked sa chceme dopracovat k cielu tak asi nic nenarobíme iba ak by sme športku vyhrali..kočky ked vyhrám tak vám zaplatím babatko 😉

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... baby zacneme športkovať? kazda poda jeden tyzden chííííí... len musime najst štvrtu do partie

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 no jasne super nápad..poznám pán dalších zúfaliek z RF, aj ked veeela kamošiek z RF je uš bruškatých ☹

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... to sa mi ani verit nechce, ze niekto neodide z reprofitu s bruskom...ved samé tehulky tu vidim

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 no aj take je..ale iba pár kusov nás vytrvalých

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... Tinka ty im kaziš štatistiku uspešnosti 😝

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 No tomu ver že ano ..mojmu doktorovi určite. 🙂 Sak ja to ešte pekne zpriemerujem a budem aj ja v zelených číslach, len ešte pár vyšetrení a už som na dialnici do Brna 🙂