Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
co su to zas za pesimisticke reci?? mili, neboj, aj ja som bucala ako besna a aj sama aj pred muzikom , vie ze ma to boli, ale uz ma to preslo. a uz sa nad tym iba pousmejeme, ako nas ten saman v heliose ogabal, no neni co dodat,
@vafinka sak spoločneeee 😝
no a takto to tu fičí mna chytia depky a vafinka nabehne a už mám úsmev 😵 😵 😵
Baby kašlite na starosti a podte na domáci chlebííík pozývam 🙂
@tinkatinulka no ved iba ja vam tu chybam ku stastiu, nedivajte sa na toto tak pesimisticky, radsej sa usmej a pomysli na dajku hovadinu, radsej sa uchichunam ako vol 😀 😀 😀
@tinkatinulka oskrabem tatosa a som tam 😀
@vafinka o 10 min ide von z pece a juhuuu inak už hodinu nam dom vonia ako v pekarni 🙂 drahy stale nezvestnýýý 😉
@tinkatinulka no len aby neprisiel po styroch 😀
@vafinka po 4 kolesách príde určite ale asi až zajtra ked to prespíí 😝
@tinkatinulka juuj, ale sa ma, a to by mali aj takto zeny zmiznut obcas, len my sme tak povacsinou hlupe, ze si to neviemu ani uzit
@vafinka asi tak nejak lebo keby zarabame mestacne tak 5000 € tak už niesme na koniku ale asi pri postielkach, pretože cely tento biznis je hlavne o peniazoch .. ale netraba zufat a pozerat dozadu že 🙂
Chcebík už upečený a baby vy ste kde?
@tinkatinulka no presne, mne by stacila aj 1000, aby sa dalo zit ako u ludi, ale netreba sa jedovat, a nemysliet na samamov z martina, to je na smiech, chiiiiiiiiiiii
@vafinka tak tak hlavne tam..ja podporím radšej bratov cechov
@tinkatinulka ... hlavne, ze liecenia alkoholikov a drogovo zavislých štát prepláca...ale my si na dieta musime pozicky brat 😢
@mili78 no to ano..behanie po doktoroch ako na hodiny klavíru a všade pýtaju len poplatky ale ked sa chceme dopracovat k cielu tak asi nic nenarobíme iba ak by sme športku vyhrali..kočky ked vyhrám tak vám zaplatím babatko 😉
@tinkatinulka ... baby zacneme športkovať? kazda poda jeden tyzden chííííí... len musime najst štvrtu do partie
@mili78 no jasne super nápad..poznám pán dalších zúfaliek z RF, aj ked veeela kamošiek z RF je uš bruškatých ☹
@tinkatinulka ... to sa mi ani verit nechce, ze niekto neodide z reprofitu s bruskom...ved samé tehulky tu vidim
@mili78 no aj take je..ale iba pár kusov nás vytrvalých
@tinkatinulka ... Tinka ty im kaziš štatistiku uspešnosti 😝
@mili78 No tomu ver že ano ..mojmu doktorovi určite. 🙂 Sak ja to ešte pekne zpriemerujem a budem aj ja v zelených číslach, len ešte pár vyšetrení a už som na dialnici do Brna 🙂

@vafinka ... asi, 5 a 2O na holú :D