icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
18. júl 2013

@olivia31 to ano aj vcera som jeden videla a nadhera v plnom prude, achhhhhhhhhhhh, to bolo masicko 😀 , ja osobne som ho este nemala sancu odskusat, ale vyzera uzasne.

tinkatinulka
autor
18. júl 2013

@vafinka pp je v akcii 599 €

vafinka
19. júl 2013

@tinkatinulka to fakt? a ktory model?

alexi333
19. júl 2013

My sme sa snažili tiež minimálne 2 roky a mali sme 2 umelé oplodnenia, jednu operáciu a povedali mi, že najlepšie bude ak si dám úplne navždy odpojiť vajcovody, lebo sú nepriechodné a budem mať väčšku šancu otehotnieť umelo. Bola som z toho nešťastná, ale povedala som si, že to ešte chvíľu vyskúšame takto a potom si dám odpojiť jeden a potom druhý. Keď sme sa chystali na tretie umelé oplodnenie tak menštruácia nie a nie prísť, tak ma všetci prehovárali aby som si urobila tehotenský test... Ja som hovorila, že na čo, ja nemôžem byť tehotná, ale nechala som sa nakoniec prehovoriť a zrazu... TEHOTNÁ - ja som skoro odpadla!!!!!! V tej chvíli sme boli s manželom najšťastnejší na svete! Lekár mi neveril, že sme otehotneli prirodzene a hovoril a pýtal sa položartom, či sme boli na inej klinike na umelom oplodnení 🙂 Rada by som Vás povzbudila, aby ste mysleli pozitívne niekedy sa stávajú aj zázraky (určite pomohli aj tie hormóny a umelé oplodnenia aby mi naštartovali telo). Teraz čakáme druhé bábätko a tiež prirodzene 🙂 Držte sa 🙂

tinkatinulka
autor
19. júl 2013

@alexi333 dakujem za podporu, jasne že vsetko ma svoj cas ...a gratulujem len tak dalej.poznám take co im to vyslo prirodzene lebo este doznievali lieky zo stimulky a psych.stav tiež plus. 🙂

tinkatinulka
autor
19. júl 2013

@vafinka ten tvoj v Brendone..4 farby Book

tinkatinulka
autor
19. júl 2013

ahojte kočky ja už som u naso som si nasich je tu desne sparno až horuco uff .ako idete vikendovat?

vafinka
19. júl 2013

@tinkatinulka to fakt?? hmmm, stal by za to masicko moje, len co by som v nom kocikovala? no mam na vyber, prasca, psov ci kury, 😀 😀 😀 😀 😀 alebo ze by skrecku???? zlato moje, ja zas zajtra makando grando smer hora na drevo, uz mi hrabci z toho ale uz cosi nachystne a to ma hreje pri srdiecku. a co ty? co budes porabat?

tinkatinulka
autor
19. júl 2013

@vafinka idem do mesta - praca a potom asi po meste a veget, ideme s mamik plevat zhradku juhu opalovacka zdarma.juj to drevo to poznam to je drina a zober si poriadne rukavice a vela vody. 😝 a vozit by si mohla svokru, daj jej dake opiaty a bude ticho a spokojna 😀 😀 😀

vafinka
19. júl 2013

@tinkatinulka no ty koky, ze by????? hmm, to by stacil v tomto pripade aj furik, skoda drat moje masicko pp. no nie? no rukavice , monterky a vsetko mam a aj riadne bagane. ja mam riadnu vystroj 😀

tinkatinulka
autor
19. júl 2013

@vafinka supios tak hor sa do boja a pozor na slniecko, budem na teba mysliet..pocuj a kedy dame kolu a korbaciky spolu?aj Oli by mohla dost nema to az tak daleko

vafinka
19. júl 2013

@tinkatinulka zlato moje dame, neboj, musi mi ale moj doma nechat tatosa, inak by to neslo. jasne? ked pojde na jazdu, tak pak, ok? mna spoznas na kilometer, bo takeho zmeka len tak nestretnes 😀 , veru mysli na mna ako drem ako kon, ako pri tom nadavam a hromzim 😀

olivia31
20. júl 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte ja sa rada stretnem kedy a kde 😀 teším sa ja budem 6.8 v Martine na sone a potom pôjdeme do Žiliny ....dnes sme boli makošiť na chate pošlem foto.🙂Kofolu môžem aj korbačiky 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
autor
20. júl 2013

@olivia31 stretko dame nneboj,zosuladime terminy.my sme boli dnes na nakupy v auparku..konecne nam boty,juhu baleriny cierne kozene.

olivia31
20. júl 2013

@tinkatinulka Čakám foto chcem vidieť ......ok to by bolo super pokiaľ mi bude dobre tak ja môžem.🙂

tinkatinulka
autor
20. júl 2013

@olivia31 kuk bola akcia potrebujem samochodky..

olivia31
20. júl 2013

@tinkatinulka sú super niečo také budem musieť kúpiť aj ja na jeseň hlavne pohodlné ....budeš cica paradnica 🙂

tinkatinulka
autor
20. júl 2013

@olivia31 a tieto mi dosli cez tyzden..dlho som cakala nane..

olivia31
20. júl 2013

@tinkatinulka ííííííí tie sú ale krásne ja takéto milujem moc no teraz nenosím 😒 nevadí ja si to vynahradím neskôr 🙂 sú prekrásne závidím 🙂 s kadiaľ si objednávala? Ja len teraz tehu oblečko riešim som si objednala tričká a tiež ešte nedošli.

tinkatinulka
autor
20. júl 2013

@olivia31 Toto z dedry..uzasne sedia. Ja mam moje belle veci ako v zalohe na tehu,Hihi potom kupim ona tehu gate a bude.

tinkatinulka
autor
22. júl 2013

ahojte kočice tak ako po vikende ... s uuusmevom mna chytila depka vcera som sa videla vo výklade v obchode že uha ale ešte treba veeela makat na tom mojom telíčku.som 3 dni necvicila a prepadla ma panika.ale dneskaaaa juhu si dam marataon len treba preolejpvat stroj lebo zacal protestovat po tých kilometroch.

makovicka53
22. júl 2013

baby mna asi porazi...v auguste som mala ist na KET a zistili mi boreliozu a ktovie odkedy to v tele mam....v tych CARoch to vobec neriesia, ide ma slak trafit 😠 😠 😠 ...

olivia31
22. júl 2013

@tinkatinulka Ahoj fajn boli sme na chalupe 🙂

tinkatinulka
autor
22. júl 2013

@makovicka53 no tak to mas na 3 mesiace liecbu?? moja mamina mala take antibiotika

tinkatinulka
autor
22. júl 2013

@olivia31 nooo si to pegne dirigovala so slecnou???? a to je chata alebo altanok na foto? ake kasne drevo 😝

olivia31
22. júl 2013

@tinkatinulka No chata je tá vzadu to to je len časť kôlničky tam bude drevo a všetko náradie do záhrady dnes išiel manžel kupovať krytinu a ešte objednával drevo na obklad do okola....to bude Kôlnička pre Emila 😀 To stavia za chalupou pošlem ti foto chaty aj od prednej str. 🙂

tinkatinulka
autor
22. júl 2013

@olivia31 no krasa ked mu to tak ide mohol by aj k nam na chatu dojst porobit my sme tam tento rok nic nestihli este lebo stale doma prerabame..cez vikend nas caka položiť cca 30m2 dlažky na chodbu, schody do pivnice takže supis sa tesim moc ja take rada robim a chcem babu pripravit peknucne byvanicko..na jesen kupelna a plavacka obyvacka a nech je koniec roka.. 😀

vafinka
22. júl 2013

@tinkatinulka tinus, krasne boticky, no tedaaaaaaaaaa, uha. ako vidim aj ty budes makat ako fredka v sobotu, a obavam sa aj ja, ze ma to zas caka 😒, nohy mam dobyte ako mala jaruna. vrrrrrr
@olivia31 oli ako samas??? co nove?

tinkatinulka
autor
22. júl 2013

@vafinka no ti poviem že to bude riadna makacka hlavne tu staru vysekat prec..neviem z ktoreho konca zacneme aby sme to vsetko postihali..musim este rezacku ist pozicat aby som mala vybavu k tomu.ale tesim lebo to musim ist na draheho hura systemom aby to ficalo ja sa nebudem stresovat ked budem tehotna 😀

olivia31
22. júl 2013

@vafinka Ahoj Vafi mám sa fajn pošlem vám nejaké foto 🙂 😀 😀 😀 boli sme na chalupe teraz sme sa vrátili a od stredy sa tam sťahujeme na týždeň možno dva 🙂