icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

makovicka53
22. júl 2013

@tinkatinulka sama neviem..zajtra idem k doktorke

tinkatinulka
autor
22. júl 2013

@olivia31 a nebojis kontroly?

vafinka
23. júl 2013

@tinkatinulka no tak to ano. ach jaj, ja ked som bola vcera v meste, neviem ci bol vybuch tehotnych, ale kde som sa kukkla, vsade samy pupok, a este ma dorazila jedna baba, ja ju poznam a aj rodinu, vsetci su tam mentalne postihnuty, aj matka, aj deti, otec to neviem, lebo som ho nikdy nevidela. a ona tehotna, skoro ma j......o o zem, ak ma iq aspon ako sardinky a mozno ma 17,ach jaj. kam to speje ☹ a my nic, to je nespravodlive.

vafinka
23. júl 2013

@olivia31 musim ti povedat, ze si riadna kocka, a potahy ze supeeeer, take sa mi lubia. 😀

tinkatinulka
autor
23. júl 2013

@vafinka co narobis nic..aj take musia žiť..ved aj moja svokra žije..ESTE, 😠

vafinka
23. júl 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no to ano, ale to ma dorazilo aby baba, ktora je ozaj mentalne zaostala ......... chodila s pupkom? nie ze by som jej nedopriala. ale nema na to ani hlavu ani vek, 😒

olivia31
23. júl 2013

@tinkatinulka Nie nemám čoho ..no to teraz ale počkaj deň pred 🙂

olivia31
23. júl 2013

@vafinka jej ďakujem sa červenám 😀

vafinka
23. júl 2013

@olivia31 juj, veru si kocka, ach jaj, mamina jedna. teraz aby si ta tvoj strazil ako v oko v hlave. 🙂

tinkatinulka
autor
23. júl 2013

@vafinka no kocka je a aako sa k nej tulil no krasa aj to prostredie..juj ja by som tak rada nasla volny cas na taketo daco ale ktosi musi aj pracuvat.začínam mať bobky co bude buduci tyzden..vrrr co povie doki na moj stav a teda aky je.dnes asi OVULKa a drahy rano že haha, a nedam ti! no pochopíte 😀 😀 😀 vtipalek.a dnes na váhe -12kg.kočky už iba 13 kiiiilll juhu ale obliekla som rifle co som na sebe nemala cca 7 rokov. 😉

olivia31
23. júl 2013

@tinkatinulka
@vafinka No túlil bo má ma rád 😀 ....no to sme boli na chalupe však stačí skočiť do auta môžte u nás dovolenkovať a budú aj pekné fotky 😀 .....Tinuš neboj bude všetko ok len pekne sa muckajte aby bolo bábo už čoskoro A Vafi aj ty keď máš doma muža tak naňho skáč ako divá .....to máte rozkazom nad ničím nerozmýšľajte len si to užívajte a bude 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 tuj tuj tuj tehotenský vírus posielam

tinkatinulka
autor
23. júl 2013

@olivia31 no jasne moja ale ten moj mal tazku noc na zachode..dal si pivo a marhule a islo ho rozdralit tak som aj ja nevyspata..tak mu treba taka kombinacia...my mame chatu tu v horach ale tam je toolko este roboty že tam len v monterkach 😝

vafinka
23. júl 2013

@tinkatinulka ale su veru krasny spolu, no super ze si uz tolko dala dole, ja som dnes kukala cennik cegysu a nemo som zirala. ze maju ceny a total to naj ambulancne centrum, som nasrana, ze to vo maju za ceny, asi koncom roka skocime do iscare, to maju lacnejsie tam teda. ved tam si uctuju nemale prachy ta to za vsetko. neboj, to bude pre neho prekvapko ze kolko si dala dole aj laparka aj vsetko. a uz to pojde len a len k lepsiemu. 😀

vafinka
23. júl 2013

@olivia31 zlatko moje, ved sme po sebe skakali ako divi a mam dojem ze nist z toho nebude, takze niekedy snad. ze hmmmmmmm

tinkatinulka
autor
23. júl 2013

@vafinka no IUI maju lacne ale konzultacie sa platia..ked pojdete do ISCARE tak sa objednaj ku Gatovej, ona je super bola v Heliose ale odisla.. 😀 ma vlastnu ambulanciu ale robi aj externe v Iscare.

olivia31
23. júl 2013

@tinkatinulka Inak Tinuš si špica že koľko si schudla super máš môj obdiv zlatko len tak ďalej.

vafinka
23. júl 2013

@tinkatinulka joj, keby len konzultacie, ved aj za to, ze si tam vedena, 65 eur za pol roka, aj za to, ze sa telefonicky objednas, spg tam stoji 15e, a ked som si presla ine ceny, tak kym sa dostanes k iui, zaplatis taku kopu prachov, ze za to by si mala asi 3x, minimalne, ved si prejdi kazdu jednu polozku tam v cenniku a myslim si, ze ceny su tam otrasne a na hlavu. hmmm. ale dik za radu, ja som na nu zabudla, ja si ju pamatam z heliosu. veru toto zacnem riesit tak na jesen, vcul sa mi este nechce. musim gebulke dohovorit, 😒

lenocka004
24. júl 2013

@vafinka Ahoj 🙂 Ja chodim do Iscaru, a som tak relativne spokojna. Su mili ale stve ma ze som si specialne vysetrenia ( hemato., imuno, infekcne, genetiku) musela pytat sama. Mozno keby tieto vysetrenia zacali riesit oni este pred IVF tak by som nemusela vzdy potratit. Oni odborne vysetrenia ponukaju az po niekolkych potratoch takze je mi z toho zle. 😠 ale to je asi standard v slovenskych Caroch. No a ty sa chystas vybavovat ziadost na jesen ci uz planujes IVF?

lenocka004
24. júl 2013

@makovicka53 Teda, to co tu citam? To ako ti na to prisli, ze borelioza? A mas uz vysledky z krvi co ti bral gynekolog? Je este stale cakam, vraj to bude trvat min 3 tyzdne. 😠

vafinka
24. júl 2013

@lenocka004 ahoj ja dufam, ze ivf nie je treba, ze dame iui, ivfku sa chcem vyhnut ako sa len da, ved to nie je ziadna svanda. niektore vysetrenia mam, ale ja len zatial zvazujem, ze co do buducna. no sr centra je ako loteria, ci to das ci nie, asi nikoho netankuje, a ked ti to nevyjde, tak ich to zrejme ani netankuje,ci? ci sa mylim?

makovicka53
24. júl 2013

@lenocka004 ano bral mi krv gynekolog, ae zas na moju ziadost 😒 a uz aj beriem antibiotika ☹(( vklad sa odklada na september ...

olivia31
25. júl 2013

@vafinka Ja si myslím, že je to aj ich neúspech ja aspoň som mala ten pocit keď to nevyšlo sami nám ešte odporučil genetiku oni tiež chcú pomôcť no nie vždy sa to dá ...... a keď sa to podarí tak oni sú naozaj strašne rady ...len nezúfaj určite vám pomôžu ...ja viem že je to všetko náročné a hlavne na psychiku a na financie no treba veriť ......keby sa to nám nebolo podarilo tak šetrím ako divá na ďalšie pokusy či už IVF, alebo IUI ...Vafi moja kamoška chodila do BA do Car a teraz bola v Iscare a hneď prvé iui a je tehotná len určite ešte niečo skúste 😉 😉 😉 😉 😉

vafinka
25. júl 2013

@olivia31 zlaticko moje, ja netvrdim, ze uz nic neskusim, len ja sa priznam, ze po psychyckej stranke, to nie je ruzove, 2x neuspech ma totalne dorazil, to iui isto vyskusame, ale musim sa k tomu dokopat, chceme si dat vitaminkovu kuru a mozno na jesen, ja som chcela ist do TN ale tie ceny, panenky sa mi pretocili. ja verim, ze sa nam to podari. ale asi potrebujem este cas. 😀

olivia31
25. júl 2013

@vafinka Neboj nič ty to zvládneš ja v to verím ...držím palce

vafinka
25. júl 2013

@olivia31 😀 😀 ale si ma zabila jednou vetou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
25. júl 2013

@vafinka No zlatko nakoľko som mala toho veľa tak som sa nemohla rozpisovať ....zlatko ja viem, že teraz sa mi povie keď som tehotná bla bla bla ......no ja som toto čo píšeš ty taktiež vkuse riešila môj manžel mal už nervy , že keď budem stále takáto tak so to nikdy nepodarí a mal pravdu vkuse som niečo hľadala na interne pôjdeme tam , alebo tam skúsime to , alebo to no a nakoniec som sa na to vykašľala a povedala som si , že nech je ako má skúsime ešte ak nič tak budeme samy , alebo ešte pôjdeme do Brna a skúsime niečo iné ....no a vidíš ja som to tiež nečakala a je to tu ......a takto to bude aj u vás neboj nič ....a keď otehotnieš tak budeš znova v strese len aby to bolo zdravé ...no a myslím, si že keď sa to narodí tak to bude zasa len o tom istom a budeme sa strachovať aby bolo celý život zdravé a šťastné ......nehnevaj sa že som ti neodpísala skôr no som mala dnes ťažký deň ☹

vafinka
25. júl 2013

@olivia31 ahoj zlatko moje, ja sa nehnevam, ja to chapem, vies co prezivam, ale neviem ci mam zaludok na dalsie neuspechy a dalsie stresy, do mt to nemam daleko, cca 60km, ale ja mam stale to len alebo ale. uz teraz ma boli zaludok, ze co zas bude a atd, uz teraz premyslam, ze ake vitaminy nam nasadim, a co mam zas ist riesit, pravdu poviem, ze moj mi povie, na co cakas, ide sa do toho. skor moj je ten tahun, ako ja, momentalne. hmmmm. ja viem, ze mas pravdu, ja som dufala, ze by hadam cosi by aj mohlo byt, ved sme po sebe skakali ako kobylky ked sme mali, a madam mrcha uz vystrkuje rozky, a v utorok dojde ako na koni, isto iste, 😢

olivia31
27. júl 2013

Ahojte aj tu niekto žije ...kde ste dievčatá asi dovolenkujete čo ???

vafinka
27. júl 2013

@olivia31 ahoj tu ako vzdy skapal pes, ani tinka, ani ty, ani ja, ani nik, 😉

tinkatinulka
autor
28. júl 2013

Na Malte, slovenskej.. :'(