icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
28. júl 2013

@tinkatinulka chudza moje, ja uvidim ze co dnes, ale nebudem asi o nic lepsia 😀

tinkatinulka
autor
28. júl 2013

@vafinka micka ja som dorobena ako už davno nieeee,robili sme do noci a rano sme zase pokracovali..robi mi problem len žiť a to teplno no des som sa praska do bazena s drahým juj nadhera. sme kupili taky malý na dvor že pre deti ale my sme deti, a aj nasa hafinka sa s nami krochnila zlaticko.. 😀 a zajtra poobede pokracujeme v makani, a potom už len omalovať a budeme mat krajsie pivnice ako hore 😝 asi si dam na zeleno zahradkarsku časť 😎

vafinka
28. júl 2013

@tinkatinulka no teda, inak napad dobry, hm, my sme sa dnes boli vozit, no ty koky, to horkooooooo. aj my sme sa chceli ist niekam kupat ale daleko sa nam trepat nechcelo, na veronike bola hlava na hlave, a boli sme aj u malovanych na kofolku 😀

tinkatinulka
autor
28. júl 2013

@vafinka juj ani nehovor hned by som si dala pol litra a aj korbaciky neudeneee juuj no paradička..no Rajec je des kupanie 😝

vafinka
28. júl 2013

@tinkatinulka no ale poviem ti nebola moc dobra, dali sme si tam, ako je taka velka zlto biela krcma, ale v rajci sa vcelku da, len ta studena voda, drahe vstupne...........

tinkatinulka
autor
29. júl 2013

@vafinka no my sme si zratali kolko by sme dali za vsupy a radsej sme investovali do vlastneho nazenika..sice si v nom moc nezaplavam ale aspon na schladenie..a vymocenie mozolov 😢

vafinka
29. júl 2013

@tinkatinulka ale jasne, ja by som sa rada sla kamsi vcul okupat, ale hladi na mna kopa cibule, co treba ocistit, mrcha jedna. ach jajjjj, voda laka a aj robota na mna ziza. a ako ste pokrocili? a zajtra smer brno?

tinkatinulka
autor
29. júl 2013

@vafinka no moja cibula sa este opaluje na slniecku pekne na zahrade este par otuzilcov ma zelene stonky tak pockam kým lahnu, ale aspon rajciaky riadne zreju mnami take nase .. no zajtra smer ZA a streda smer západ 😀

tinkatinulka
autor
30. júl 2013

@tinkatinulka uz pisem sama sebe

tinkatinulka
autor
30. júl 2013

@vafinka ahoj vcera sme skoncili už o 22,30 ruky mam zase doranane..ajaj to ten anopyrin hnusny ale pokrocili sme.dnešná váha -13kg a čakám na dážd ako na zlato.a ty ako?nase drevo stale v lese..vrrr

vafinka
30. júl 2013

@tinkatinulka ahoj moja, no super, ze si tolko schudla, ja som zas akosi nakysla.tak idem aj ja zhadzvat. no veriiim, ze je hnusny. inak tu dnes prsiii aj prsalo, tak supis, bo uz to tu bolo na susi. joooj, mna dnes tak moja mama vytocila, az strach. taka som dosla domov nasrana............ bola som sa pytat o pracu a domov som dosla ako zurivy tiger 😠

tinkatinulka
autor
30. júl 2013

@vafinka mame nejake podobne trapenia, ja som už u nasich a prave mam farbu na hlave lebo sediny už kukali akosi moc a kedže zajtra poobede smer cechy tak nech som za peknu 🙂 a nase maminy su kde stale?

vafinka
31. júl 2013

@tinkatinulka vies co, taka som vytocena, ale to by bolo na dlhe rozpravanie aby si troska tomu rozumela, a sama by si ma chapala. no neviem, kde su tie nase maminy, kaslu na nas. a daj mi vediet, ako si dopadla, dufam, ze okiiiiii 😀

olusam
1. aug 2013

Caute zienky,nejak sa tu uz nezdrzujem....medzicasom sme si zase polezali par dni v nemocke☹ teraz je to ok,mame to iste akd oli,nizko placentu,teraz zase som spuchnuta ako ropucha 😠 opuchlo mi lice zo zuba,tak si uzivam jedna radost!Inak momentalne mame 96mm😉
Tinka ty ako v cechoch???
Drzte sa

lenocka004
2. aug 2013

@makovicka53 Hm to je skoda ale aj tak september je za chvilku. 🙂Ja este stale cakam na vysledky aj z imuno aj od mojej gyndacky tak neviem ci tiez vklad nebude az niekedy na jesen. Sa uvidi, aspon este nieco podovolenkujem hoci len tu. A uz si bola na dovelenke ci sa len chystas?

lenocka004
2. aug 2013

@olusam Neboj vsetko dobre dopadne a pekne rastiete 🙂 Drzim palce.

makovicka53
2. aug 2013

@lenocka004 veru za chvilku 🙂 ...este ze je leto, ze sa trosku rozptylime...inak neviem ako by som to zvladala...to cakanie je hrozne, vsak mne uz mali tiez dojst z imuno a som ta volala min tyzden, ze im zas cosi chyba tak sa to predlzi...nuz co narobime...zatial sme neboli nikde, ale ak sa zjavi nejaky vyhodny last minute tak frcime 😀 ...a ked nie tak aj tu na svk je vyborne..pravdupovediac more mi nechyba, skor zmena prostredia 🙂 ..

tinkatinulka
autor
2. aug 2013

@olusam hoj sme na teba mysleli že kde si..no pekne oddychut aby babulko bolo oki a aj ty.a v ktorom tt si teraz?? v cechcem ako vždy s usmevom a uvidime co prinesie cas 😉

olivia31
2. aug 2013

@tinkatinulka
@olusam
@lenocka004
@vafinka Ahojte dievčatá ako si nažívate ? Ja dovolenkujem na chalupe a užívam si návštevu 😀 takú maličkú má 3 mesiace 😲 😲 😲 ....Tinuš čo máš nové stále na teba myslím keď prídem dom tak popíšeme ...v utorok som bola na kontrolu všetko ok bola to len také rýchle vyšetrenie .....v utorok smer Martin 3D sono sa teším potom podám podrobné info ......Vafi čo máš nového Ty ???

tinkatinulka
autor
2. aug 2013

@olivia31 juj sak sa neviem dočkať kedy nam napises mamina..no u dr bolo super, pochvalil moje kilecka aj majstrov lekarov v Tn nemocnici 🙂

vafinka
2. aug 2013

@olivia31 ahojm oja, no pekne, vy si pisete do ip a na mna kaslete furt, som rada ze ste oki, a uz viete cobudete mat? no ja nove nic, bola som sa pytat o robotu, a sla som odtial sklanamana, ze 12tky a 7dni v tyzdni za 300eciek, ze ani omylom, moj sa rehotal ako kobyla ked som mu to vravela, fakt sa sulal ako divy. 😎

olivia31
4. aug 2013

@vafinka Nič si nepíšeme a neviem čo to bude až v utorok drž palce aby bolo všetko ok. Ešte stále sme na chalupe dnes som došla dom poriadiť a oprať a idem zasa preč .🙂

olivia31
4. aug 2013

@tinkatinulka Strašne sa teším neboj nič všetko bude ok a ty budeš čoskoro bruchaňa a kilá pôjdu hore 😀 a ty budeš najštastnejšia pod slnkom ver tomu ako ja 😀 malé sa už trepoce už to cítim začala som 20 tt som v polovici huráaaaaa ...drž nám na utorok palce aby bolo bábo v poriadku 😀

olusam
4. aug 2013

@tinkatinulka vdaka,ved v tychto horucavach sa nic neda robit...zajtra mame poradnu,muzik ide so mnou tiez😀 zajtra zaciname 17tt 😉 inak,blahozelam k uspesnym kileckam a ako pise oli, potom pridu kila z radosti😉

olusam
4. aug 2013

@olivia31 cauko mamina,tesim sa z teba a cakam i ja spravicky z mt,zajtra ma caka triple test...hmmmm...

vafinka
4. aug 2013

@olivia31 to vies, ze drzim, to ja furt a hlavne nech je krkanik ok, daj vediet, ze co to bude, dobre?? a hlavne ci ste ok 😀

tinkatinulka
autor
5. aug 2013

@olivia31 zajtra myslim na teba..

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

KOčky kde ste hadam ste sa neuvarili..juhuuu veget doma krasných 28 st. a idem pracovat, včera som doviezla dom dalsi material takže cement a malta ešte tak na dva dni a potom sa budem iba kochat.

vafinka
7. aug 2013

@tinkatinulka ale tu som, ja som uz bola v zahradke a pokopkala som mrkvu a petrzlenik, oriadila zverstvo a vcul seba 😀 aj tu je tak malo stupnov tiez 😎 , takze aj dnes to vidim iba na gaturky a tricko 😀

tinkatinulka
autor
7. aug 2013

@vafinka no ja na zahradku ani nemam cas, eeešteže mam svokru 😀 😀 😀 len nebehaj po slnku aby si nelapla upal