icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

lenocka004
12. aug 2013

@tinkatinulka Prednisom uz papam o 106. No este stale cakame na vysledky imuno lebo na tych poslednym mi zistili obranyschopnost proti embryu. Vraj to je nas problem a teraz to maju potvrdit alebo vyvratit a ak potvrdia tak si budem musiet asi pichat Fraxiparin alebo nieco podobne. Od tych vysledkov zavisi aj termin vkladu tak to tipujem najskor az na september. 🙂

vafinka
12. aug 2013

@tinkatinulka
@olivia31 ahm, no stokac je otras, nemozem mu prist na chut, inak je kocik pekny, musim uznat,a isto aj cena, ze? mne troska pripomina z boku jeden kocik, len neviem ako sa vola a troska aj Jane mum, ta vanicka, ale je ozaj pekny, 😀

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 inak som zabudla dopisat, ta sportova cast, je ozaj pekna, ma smrnc. 😀 to sa mi paci, a mas k tomu aj nanoznik?

lenocka004
12. aug 2013

@olivia31 Dakujem 🙂 no snad to vyjde uz konecne. Keby sa z tych mraziacikov udrzalo aspon jedno, to by uz bol zazrak. Mne by stacilo aj jedno dietatko 🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 a tapeta je bohova, no super, a chces len jednu stenu vytapetovat? ci celu izbu?

olivia31
12. aug 2013

@lenocka004 Neboj určite vyjde musíš veriť aj výsledky budú dobre neboj čoskoro už budeš🙂 aj ty tehuľka spolu s Tinkou a Vafi držím vám palce a moc vám to prajem.🙂

olivia31
12. aug 2013

@vafinka No chcela som dve jednu obrázkovou a druhú buď jedno farebnou zelenou o riadok d a vyššie na tej istej str. alebo nejakú pruhovanú celú izbu nechcem len dve steny kde bude postielka 🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 ale je ozaj strasne pekna, ozaj take krasne detske, juj, uz nech je tam maly bobek jeden 😀

olivia31
12. aug 2013

@vafinka Presne tak no len ma trošku trápi , že je papierová a môže sa trhať no uvidíme .🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 no moze byt, ja sa v tapetach sice nev yznam a neviem co je ok, co nie, s cim sa zle robi. hm, ale je ozaj pekna. velmi sa mi paci. 😀

tinkatinulka
autor
12. aug 2013

@olivia31 micka nemukaj papierovu z vlastnej skusenosti..robim s tapetami roky a aj ich chodim lepit ale papier ee..kukal VLIES to ked bude aj drobec lozit okolo steny sa neumaze umyjes..papier musis pracne davat dole skrabanim a avlies ide dole na sucho 🙂 kuk www.tapetetnshop.de a ak budes chcet dake info kludne napis

olivia31
12. aug 2013

@tinkatinulka No idem kuknút však sme len dnes na to prišli,že je to papier tak som ostala sklamaná no ten vzor je pekný sakra porazí ma idem pokukať.

olivia31
12. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka No ten kočik sttoke je strašný tento je iný fakt som ho videla aj nám cenu dala 640 € čo sa ešte da viac nechcem investovať inak dnes idem ešte na aute do jedného obchodu tak uvidím segra ide so mnou .🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 uha no dost stoji, ale isto je super a kvalita, isto tiez. a aj si si ho odskusala? ze ci tibude sediet, ako sa kocikuje?

olivia31
12. aug 2013

@tinkatinulka No ako tam mám nájsť detské čo som našla tak tam sa mi nič nepáči je tam toho viac?

olivia31
12. aug 2013

@vafinka Pravdaže aj nám všetko ukázala aj poskladala je tam na cenené športová časť fusak vanička taška strieška a nánožník

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 hm, moze byt, no ale je pekny, hlavne ide o to, ako som pisala. ze aby ti sedel dobre do ruky, aby sa s nim dobre manipulovalo. asi tak, ale co sa mi na nom paci asi najviac, ze ma bielu konstrukciu, to sa mi moc paci, super je, bude fajn .

tinkatinulka
autor
12. aug 2013

@olivia31 to je cena bez autosedacky???

olivia31
12. aug 2013

@tinkatinulka Ja autosedačku nechcem čo predávajú ku kočikom ja chcem autosedačku römer a tú mi dá sesternica tak ju nepotrebujem.

olivia31
12. aug 2013

@tinkatinulka No už som tam nejaké našla len ja chcem takú zvieratkovú tá sa mi páči len to je zlé, že je papierová nič ma tam neoslovilo a nechcem pastelové farby chcem takú preto, že sú tam všetky farby a to je super aj zelená červená modrá šedá ružová biela a potom môžem kombinovať viac farieb .🙂

tinkatinulka
autor
12. aug 2013

@olivia31 hladaj hladaj 🙂

olivia31
12. aug 2013

@tinkatinulka Ďakujem pekne mam čo robiť. Bola som na nákup a kúpila som krásnu súpravu pre malé bábo 🙂 juj krásne čiapočky body nohavice na traky + tričko topánočky a mikinu v Tesku 🙂 🙂 🙂 🙂 a bundičku v Lidl 🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 ahoj moja, no krasne si nakupila, uz sa ti to pomalicky zbiera. 😀

olivia31
12. aug 2013

@vafinka Potom to po fotím a pošlem. 🙂 no chcem si to postupne pokúpiť lebo naraz sa to nedá je to finančne náročne.🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 no ved jasne, ze je, ani nevrav, ved mam krsna a neterku, synovca a moc dobre viem, ze ked chceme kazdemu cosi kupit k sviatkom sa nie a nie doplatit, 😉

olivia31
12. aug 2013

@vafinka Tak tak aby som kradla všetko je také krásne a najradšej by som všetko pokúpila no bohužiaľ.🙂

vafinka
12. aug 2013

@olivia31 ale ved este aj kopu podostavas, a zrazu sa ti taka kopa nazbiera, ze az, a bola si este v tom obchode na kocik ako si dnes chcela??? mna dnes mrle zeru od nudy, sice som si aj doma cosi porbila ale zajtra sa musim pobavit s oknami, ach jaj

olivia31
13. aug 2013

@vafinka Bola no nemala tam nič iba také nič moc no povedala, že mi ešte zistí cenu na ten môj Britax.