icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka ☹ ☹ ☹ asi ano, priznam sa , ze to co bolo v heliose mna zlomilo,jednoducho som sa moc zlozila z toho. asi mas aj pravdu, len neviem ze do akej miery sa branim, 😠 ja viem, ze tam idu aj na iui, ach jaj, ja neviem co je so mnou

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka vies roky ubiehaju a cim dlhsie to nebudes riesit tym to bude asi horsie..asi tiez keby som mala 25 tak pohoda ale moj drahy ma už 36 a nechcem aby bol ako dedko ocom.. 😎

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka no ja viem, mas pravdu, ale chcem tomu verit, ako tomu, ze som mala v poho vajcovody a ony skutocne su, opak toho, co povedali v heliose, a tak isto verim tomu, ze to male sa podari aj normalne, jednoducho tomu verim, neviem preco. ja to tak silno citim, nemozem si pomoct.hm, 😒

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka je super ze aj po rokoch mas opt. pohlad na vec..ja som tiež verila že to pojde prirodzene, krasne vajko, aj ovulka aj vsetko a nic..

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka iba sa snazim, psychika je svina vec, ale verim a verim a basta. 🙂 som si povedala , ze ked do konca roka sa nepodari, idem zas do nejakeho centra, a uz to ozaj budem riesit, ale nie formou ivf, to sa mi uz tento sport nechce absolvovat, stacilo uz. pojde to a basta. a mozno sa to dajak samo vyriesi, uz cakam na krkana skoro 4 roky, tak hadam sa jeden divoch najde co ma opeli 😀

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka na zasmiatie: mne moja stara gynda povedala že si mam vrznut mimo dom a bude mat decko..rada ako svina čooo..teraz sa na tom smejekm ale vtedxy mi bolo do placu

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka no co rada nad zlato. 😀 mne moj svokor minule povedal, nech si chytim neterku, az sa to na mna nalepi, capo, ako keby nevedel, ze ake problemy su 😀 , som sa na neho kukla. ci je kompletny 😲

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka juj to ja som hladkala tehu brusko asi kazdej naokolo a nic nazabralo..som povedala teraz drahemu ked som okno umývala že dam cukor na papapet aby ten bocjan prisiel

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka juj, musi, neboj, uz to das-me. nie?

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka dam jasne že dam 😉

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka no a na mna si zabudla?

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka sak tebe dam do mrazaku 🙂

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka 😀 ved preto 😀 😀 😀 😀 , este ze na mna myslis 😀

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka ved vies za ano..len musim potom rychlo prez zimou to stretko..dala by som si korbace a kofolu 😀

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

krasne su tie druhe sa mi pacia viac

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka aj mne, len mi povedz, ako tu latku svonuchu naskladat, aby tak drzala, hm?

tinkatinulka
autor
15. aug 2013

@vafinka Taft a aj strecovy saten.

vafinka
15. aug 2013

@tinkatinulka no minule som mala ten strecovy saten-teda taftsaten, no taft by bol super, ale nikde som nevidela ze taky, ako na obrazku, vsade maju taky, s vysivanymi kvetmi a to sa uz nenosi, to je pase a hodne dlho. ale ani v puchove nemali taft, ale skusim sa este raz spytat

olivia31
15. aug 2013

@vafinka Ahoj aj mne sa páčia tie druhé tie svetlo modré 😉 no len náročné na šitie hlavne ten naskladaný vršok .

olivia31
15. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá nezúfajte už čoskoro budete tehotné verte mi ja som čakala skoro 7 rokou presne 6,5 roka . a predsa sa to jedno jediné embryo prilepilo a pozrite už kopcuje ako o život v brušku strašne strašne strašne vám to prajem keď budem vidieť bociana tak ho pošlem k vám dvom . TUJ TUJ TUJ ...kašlite na blbé reči kto čo hovorí ani brušká nehladkajte je to naprd len si to stále keď pôjdete spať želajte verte mi a stane sa to . Držkajte sa a bojujte . 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

mirush79
15. aug 2013

@vafinka ahoj. si tu tak citam vasu diskusiu (tak ako mnoho dalsich diskusii 🙂 ) a neda mi nespytat sa, ak ti to nevadi, co sa ti prihodilo v heliose, resp, v ktorom. ja sa momentalne v heliose v brne liecim, uz mi tam bezi kultivacia a som z nich strasne nadsena, po predoslych skusenostiach s centrom na slovensku som velmi rada, ze som sa rozhodla pre prechod do heliosu v brne...

vafinka
15. aug 2013

@olivia31 ahoj mojko, no ved to, to by som zosedivela , a vlasy skubala pri tom, rozmyslam nad rybickovym strihom, to sa mi velmi paci. len treba pekny matros na to. hm

vafinka
15. aug 2013

@mirush79 ahoj, no vies, ja som chodila do MT, no je to vec vkusu a nazoru,ale nepochodila som tam dobre. no moc sa mi o tom nechce pisat, je to nadlho. aby si si nemyslela, ze ta chcem odfajcit, ale nemam dobre skusenosti s nimi 😉

tinkatinulka
autor
16. aug 2013

AHojte kočeny, takže dneska s malou dušičkou som stúpila na váhu a prekvapkoooooo -15,5 kg..ani neviete akosa teším, popri tom všetkom a schudla som Bože úžasný pocit.Išla som do skrine po moje oblubene kvetinkove tricko a ked som ho dala na seba-ze uha sak ako vrece, odložené do poličky tehuoblečko takže držte palcoky 🙂 cmuk

vafinka
16. aug 2013

@tinkatinulka to vazne???? paradickaaaaaaaaaaaaaaa 😀

tinkatinulka
autor
16. aug 2013

@vafinka ani sa moc nesnažím lebo necvičím ale asi začalo moje telo konečne spalovať..sak štítnu liečim už pol roka

vafinka
16. aug 2013

@tinkatinulka no dala si kopu kil dole, a to klobuk dole, ved sa das do poriadku, nemaj strachu. a co tlak?

tinkatinulka
autor
16. aug 2013

@vafinka juj tlak mi iba svokra udržuje v norme 😀 le ten je celkom v pohode mala by som brat 1-1-1 tabletku ale beriem rano a paotom podla potreby ale priemere tak 128/70 dolny nižší odkedy dietujem a ten horný tak na hranici ale musim na kontrolu k dr.hihi som zvedava čo povie na kilečná, diabetolog je zlýýýýý vrrr