icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ....Tinka a ako je to s liekmi pri stimulacii? platis plnu sumu?

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@mili78 no mala som soft verziu pre to moje PCo a platila som za lieky cca spolu asi 150 € za stimulku, mala som clostil+bravelle+orvitelle .. nerastli mi vajka ako mali tak som dost doppichavala..ale teraz mam už kupený menopur na dašu stimulku od jednej babeny co to nepotrebuje a je to lacnejsie..ale tam mi dali všetko,odchazdzala som s taškou liekov nič som nemusela riešiť..platila som až po ET

mili78
22. dec 2012

@tinkatinulka ... aha, takze bud na nete zohnat lieky, alebo potom oni daju a ty si zaplatis...bravelle som mala aj ja aj pri prvom aj teraz...konské dávky som musela pichat, 4 ampule denne, aby sa aspon nieco vytvorilo :(

olivia31
22. dec 2012

@tinkatinulka
@mili78 ahojte 😉 dievcata nezufajte vsetko bude dobre treba hlavne verit mne sa to pomalicky blizi po novom roku ideme znovu do druheho kola prajem vam krasne sviatky a hlavne si treba zazelat 😲 😲

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@olivia31 no cica teba som čakala 🙂 takže ideš hned v jan nato?a aka stimulka?V Heliku?

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@olivia31 Zaželáme zaželáme to jasne ked pada hviezda tak len jedno želanie máme doma 😅

mili78
22. dec 2012

@olivia31 ...dakujem za podporu...urcite si zaželám, celú polnočnú omšu sa budem modliť za babenko 😢 😢

olivia31
22. dec 2012

@mili78 hlavne hlavku hore ono sa to podari urci vsak ide rok 2013 to je dobre cislo drzkajte sa prajem pekne a Vesele Vianoce 😀 😀
@tinkatinulka mam frmol v praci tak nic nestiham.........asi len februar marec este sa rozhodujeme prajem pekne sviatky ano este jeden pokus v Martine v Heliose uvidime mozno sa podari alebo?

tinkatinulka
autor
22. dec 2012

@olivia31 Aj tebe pekné vianoce a začiatok roka je náš, daj info ked sa rozhodneš 🙂

mili78
22. dec 2012

@olivia31 ...dakujem, aj ja ti prajem krasne prezitie Vianoc a do noveho roku maly uzlicek 🙂

vafinka
23. dec 2012

žabky moje, tento rok, budeme tu vsetky pupkanky, nebojte, je jedno ze v ktorom mesiaci si najdeme kolajnice na teste, ale to spolu tu dobojujeme do uspesneho konca, len treba verit, a ako vravim vzdy nesmutit, ved sme mladucke a zdravucke!!!!!!

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka Jasnééééééé že budemeeee ale budeme pripravené ako iné nie 🙂

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka Inak som ešte stale slamanou vdovou, drahy prespal u kamoša niekde tvojím smerom v horách 😠 ale nech si chlapec užije kým môže nie 😀 potom mi bude nožičky masírovať..ani chlebík nedostane betár zato ja sa už dlavim

olivia31
23. dec 2012

@tinkatinulka prajem dobru chut aj ja idem nie co spapkat a potom ideme pre starku a bude u nas cele sviatky to je posledne nase zlaticko 🙂

vafinka
23. dec 2012

@tinkatinulka to budeme, juj, uzsa tesim, a podaril sa ti chlebik???ja som uz ako tak pobalila darceky a este synovcom, a cosi si este porobim, a davam dnes nohy hore, a budem cucat u stromceka, a ni sa osdtial nepohnem, 😀 😀 😀

vafinka
23. dec 2012

a ozaj, kto sa vei modlit, nech sa pomodli za nas vsetky tu, aby sa nam babatko pristastilo. kazdej aspon jedno do bruska a kto sa citi na dve ci tri, tak nech aj za ne, 😀

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka podaril sa..neni ako od ocina ale je chutnýýý a vonavy.my stromcek máme ešte na terase, dneska ho hadam drahy nainstaluje

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka Neboj ja modlím stále za naše zlatíčka a aj za to naše v nebíčku

vafinka
23. dec 2012

tak ako dobre, ze aspon niekto, ja som total neznajboh. ja mam navarene a dopecene, idem dat na chvilku nohy hore, potom sa napapam, zlozim pradlo a dnes ende. a co ty, co ides porabat?

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka obed sa varí sám..popremiestnovala som nasu obývačku..dizajnér sa nezaprie 😝 ..povysávala som prach a idem kuknut do pracovneho PC daco kuknut..poobede ešte jedna kopa žehlenia a hadam už dosť

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka No ja som veriaca, ale moj drahy je ateista a aj teraz Bohu vyčíta toto všetko, potrebuje to na niekoho zhodit

mili78
23. dec 2012

baby čaute...dnes mi je uz lepsie, uz neplacem 😝 aj ked to stále bolí, ale aspon nefnukám 😅 krásne nám nasnežilo, ked som to rano uvidela normalne ma to tak pri srdci zahrialo 🙂 príroda je balzam na dušu

vafinka
23. dec 2012

@mili78
@tinkatinulka
ze je krasne vonku, a jja stale kukam, ze co sa tam deje. neviem, kto za toto vsetko moze, aj ked nas osud vytrapil uz ako sa len dalo, myslim si ze je nacase, aby sa po tom vsetkom trapeni aj na nas usmialo stastie, a je jedno ze v akej podobe, ze? vd tento rok sa to kazdej z nas podari 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka už máme aj my stromčekk huraaa a taky je krááásnyyyy bielo strieborný a trošku červenej 🙂

vafinka
23. dec 2012

@tinkatinulka juj, ten musi byt krasny, ja mam stromcek uz 3 dni ak sa nemylim. a zajtra je to tu, juuuj, uz sa tesim na salatik, rybicku 😅

mili78
23. dec 2012

@vafinka ...ano moja, naozaj je vonku krasne 🙂 aspon nieco pozitivne 🙂 no hadam sa teda tento rok to stastie aspon na chvilocku unaví a sadne si aj na nas teda 🙂

tinkatinulka
autor
23. dec 2012

@vafinka je ..som pobalila darceky a supla pod a juhu možu byť vianoce

vafinka
24. dec 2012

@tinkatinulka
@mili78
@olivia31
zabenky moje, prajem Vám vsetkým krasne vianoce, hlavne vela zdravicka a stasticka, kopu lááááásky, a vela sexiku, nech sme plne elanu a nech nám tu Ježisko splni ten najkrasnejsi darcek na celom svete. Mám Vás tu všetky rada a spolu to zvladneme 😀 😀 😀 😀

mili78
24. dec 2012

@vafinka ...aj ja vám dievčatá moje všetkým želám krásne a pokojné prežitie Vianoc a do nového roku nám všetkým veľa síl do ďalšieho boja a nech na tie dalsie Vianoce máme všetky doma malé uzlíčky 🙂 posielam vám silné objatie všetkým 🙂

sharmana
24. dec 2012

Ja Vám prajem dievčatá, aby sa Vám všetkým splnil ten najväčší sen a budem sa za Vás modliť, nech máte to vytúžené bábo čo najskôr 😵 Šťastné a Veselé Vianoce, veď je to 😵 😵 😵 čas zázrakov 😵 😵 😵