icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
20. aug 2013

@vafinka To je ako jogurt no čokoládovo orieškoví super mňamka 😀

olivia31
20. aug 2013

@vafinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nemôžem sa ani najesť bo sa zadusím prestaň , ale myslím že neškodí.

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

kočky to je v pohode..to iba mne asi šibe alebo zle vidim a neviem čítať 🙂

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 jaj, uz viem, joj, ako som na tom frcala, taka dobrotka, ked sme chodievali do polska s muzickom na nakupy, do jedneho obchodneho domu, tak tam mavali cosi take podobne ale uz neviem ako sa to volalo. ale neskutocna dobrota na sposob monte. vrrrrr ale som to kupovala ako diva 😀

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@olivia31 a ides na kontrole na glukozový test?

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 ale no isto ti je hned lepsie, len ma zaujima aku ma farbu vlasov tinka, ze co sme sa tu zisli za smotanku 😀 , jedna bloncka, ty mas asi hnedu a co tinus 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Ja som sa zľakla, že sa urazila lebo sa tu na tebe bavíme prepáč. To sa občas stáva ako mne včera na skape . 😀

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Tinka má asi tiež hnedé . Alebo ?

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 ale isto sa nehneva, ze nie tinus?

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka Inak sme sa tu už dávno takto pohromade nestretli čo ?

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@olivia31 to je v pohode..zatim nebeham po dome ako zmyslovzbavena.. 😀 aj ked občas sa cítim ako šialená koza..

vafinka
20. aug 2013

@tinkatinulka aj aj bekas pri tom?

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 no presne, to mam dnes normalne sviatok 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Moje chúďa neber si to tak to prejde. Inak som objednala tú tapetu bo som takú už nikde nenašla no je to len načas a potom to zoškrabem a budeme stierkovať lebo túto izbu ešte nemáme tak som to riskla a uvidíme čo to bude zač a nebola ani tak drahá ja to chcem iba na jednu celú stenu a potom na druhú do polovice .

olivia31
20. aug 2013

@vafinka To chce šampanské ja si dám len detské hej 😉

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 no inak si dajte akoze tak imaginarne kazda odo mna, ked som vcera mala meno 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka No fakt to neviem kedy sa robí len dúfam, že sa s toho nezgrcnem neviem či to teraz bude ten glukózový test musím kuknúť v ktorom t sa to robí.

olivia31
20. aug 2013

@vafinka jej moja prepáč všetko najlepšie zlatko ja kalendár teraz nekukám tak som mimo na zdravie mám čaj hej . 😀

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Jej už som kukla prepáč tak dodatočne. 😉

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 😀 moze byt aj cajom, 😀

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka micka všetko najlepšie prepáč ja nekukam kto ma meniny ..želám hodne lásky a krásne ruzovúčké vonave babatko 🙂

vafinka
20. aug 2013

@tinkatinulka
@olivia31 dakovala zienky moje 😀

olivia31
20. aug 2013

@tinkatinulka Jej to si jej krásne napísala . 🙂

olivia31
20. aug 2013

@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá neostal tu po vás ani smrad . idem teda aj čo to pomakošiť i keď je to pre mňa teraz náročné. Budem tu dnes celý deň nakukovať . Ahojte

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 zlatko moje. idem si varit spagetky, blizi sa moj cas obeda. zaludok sa hlasi 😀

tinkatinulka
autor
20. aug 2013

@vafinka ja varim pretlak tajk nestiham 🙂

olivia31
20. aug 2013

@vafinka Ja si tiež idem urobiť špagety.

lenocka004
20. aug 2013

@vafinka Ahojky, tak aj ja sa pripajam k prianiu vsetkeho najlepsieho a prajem nech ti skoro bocian zhodi zopar deticiek 🙂

vafinka
20. aug 2013

@olivia31 no uz som ich dojedla, s fazulovy lecom, dozrala som sa s prepacenim ako cuna. 🙂

vafinka
20. aug 2013

@lenocka004 dakujem ti, kde sa tulas, kocka nasa, hm? malo kedy si tu 😀