Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
kočky to je v pohode..to iba mne asi šibe alebo zle vidim a neviem čítať 🙂
@olivia31 jaj, uz viem, joj, ako som na tom frcala, taka dobrotka, ked sme chodievali do polska s muzickom na nakupy, do jedneho obchodneho domu, tak tam mavali cosi take podobne ale uz neviem ako sa to volalo. ale neskutocna dobrota na sposob monte. vrrrrr ale som to kupovala ako diva 😀
@olivia31 a ides na kontrole na glukozový test?
@tinkatinulka Ja som sa zľakla, že sa urazila lebo sa tu na tebe bavíme prepáč. To sa občas stáva ako mne včera na skape . 😀
@tinkatinulka
@vafinka Inak sme sa tu už dávno takto pohromade nestretli čo ?
@olivia31 to je v pohode..zatim nebeham po dome ako zmyslovzbavena.. 😀 aj ked občas sa cítim ako šialená koza..
@tinkatinulka aj aj bekas pri tom?
@tinkatinulka Moje chúďa neber si to tak to prejde. Inak som objednala tú tapetu bo som takú už nikde nenašla no je to len načas a potom to zoškrabem a budeme stierkovať lebo túto izbu ešte nemáme tak som to riskla a uvidíme čo to bude zač a nebola ani tak drahá ja to chcem iba na jednu celú stenu a potom na druhú do polovice .
@tinkatinulka No fakt to neviem kedy sa robí len dúfam, že sa s toho nezgrcnem neviem či to teraz bude ten glukózový test musím kuknúť v ktorom t sa to robí.
@vafinka micka všetko najlepšie prepáč ja nekukam kto ma meniny ..želám hodne lásky a krásne ruzovúčké vonave babatko 🙂
@tinkatinulka
@olivia31 dakovala zienky moje 😀
@tinkatinulka Jej to si jej krásne napísala . 🙂
@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá neostal tu po vás ani smrad . idem teda aj čo to pomakošiť i keď je to pre mňa teraz náročné. Budem tu dnes celý deň nakukovať . Ahojte
@vafinka ja varim pretlak tajk nestiham 🙂
@vafinka Ahojky, tak aj ja sa pripajam k prianiu vsetkeho najlepsieho a prajem nech ti skoro bocian zhodi zopar deticiek 🙂
@lenocka004 dakujem ti, kde sa tulas, kocka nasa, hm? malo kedy si tu 😀

@vafinka To je ako jogurt no čokoládovo orieškoví super mňamka 😀