Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 jaj ,moja, ale som rada, ked sa aspon z casu na cas ukazes 😀 , a co riesis u gyndani? pripravujes sa na ket?
@vafinka Ano chystam sa ale neviem ci z toho nieco bude. Imunolog mi doporucila nejake Fraxiparinove injekcie a teraz idem za gyndackou nech mi ich predpise. Som zvedava ci mi ich da alebo bude dalsi potrat ☹
@lenocka004 no tu so injekcie na riedenie krvi, aby ti nevznikali zrazeninky, a neupchali sa vyzivovacie cievky, no riadne si ich vydup. pretoze toto je zaklad, ani na ket nechod pokial ti ich nedaju, hm?
@vafinka No uz ich mam ale bol to boj . Nechapem preco ked mam odporucanie imunologa a vysledky kde az skoro 6 nasobne prevysujem normalne hodnoty anti annexinivych protilatok maju s receptom taky problem. To zas asi cakaju na potrat . Vrrrrr som taka nastvana a hematolog mi povie ze jasne nemam nic proti tomu aby ste uzivali heparin ale nech ho predpise gynekolog. Ale uz ho nastastie mam a bez neho by som do KEt urcite nesla. A ty co nove?
@lenocka004 aj ja picham Fraxik..0,3 a je to pohoda..neubliži ale pomože 🙂
@tinkatinulka No ved aj ja tak budem a ako casto pichas? Kazdy den?
@lenocka004 rano každý deň..ale daj na seba pozor lebo ked sa poskrabes tak teeece krv riadne 😠
@lenocka004 ja nove? akurat som dobojovala so zehlickou. ach to bol boj, no to je normalne, verim ti. aj moj gyndac je taky, on nemoze mi urobit ziadne speci odbery on nemoze nic, tak naco tam potom sedi? aj ja som mala take nervy ako drak, myslela som si ze tam po nom vzdy skocim a pretrhnem ho ako zabu. 😠 😠 😠
Dievčatá dnes sme nejaké akčné 🙂 🙂 🙂 inokedy aj dva dni nikto nič a dnes je to slušné .hi hi hi
no veru , ved to tu aj rozdrapi od cinnosti, zato ja vas opustim za pol hodku, idem na kafco, ku kamoske, budu drkotacky 😀
@tinkatinulka No toho sa trochu bojim ze budem krvacat. Tinus a kedy si zacala brat Fraxik pred KET alebo az v.den KET? Mne imunologicka povedala ze prvu si mam dat v den KET.
@lenocka004 deň po opu az..
@tinkatinulka
@olivia31
@lenocka004 no zienky moje, zas to tu stichlo?? ja som uz dosla domov, vydrkotana som statne aj sanka ma boli 😀
@vafinka Cauky, no tak to rychlo vybavis zajtra tu navstevku. Budes mat co robit, aby si to stihla do vecera 🙂 A ako ides na motorke, nech ti zavidim trochu 😉
@lenocka004 ahoj, no na motorke by som veru sla, niet pochyb, 😀 ale idem autom, cesta 2h tam a 2h spat, idem na upratovaciu navstevu ale ak bude cas tak v nedelu veru bude nie vietor ale vychor vo vlasoch 😀
@olivia31 ved uz mozes kupovat pomalinky, uz mas asi to najhorsie za sebou, triplace mas ok, tak naco cakas? ja uz by som behala ako divoch po obchodoch a kupovala ako besnaaaaaa tava 😀 😀 😀 , no ja som si len par poharikov zavarila, este mam daco z minuleho roka, takze kvanta robit nejdem. naco. este cviklu dozavaram a pre tento rok uz snad hotovo
@vafinka šikuľka no ja som tiež len pár pohárov pre drahého no uhoriek sme až 32 kg zavárali ale to aj pre našich aj pre sestru dva dni sme to makošili všetci. 😀 Však už nakupujem no nedá sa všetko naraz . Ja by som tiež behala ako divá no nemôžem keď som PN iba keď idem k lekárovi tak môžem celý deň no aj to nevládzem. Som ako malí melón pošlem foto inak je to neskutočné ako to beží. 🙂 🙂

@vafinka No stale nestiham. Furt som v praci a ked pridem domov tak som nepouzitelna. Teraz cakam uz asi 3 hodiny u gyndacky a ide ma svihnut. ☹