icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
23. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka
Ahojte dievčatá dobré ránko dnes sme čulí ako rybičky . 😉 😉 Prajem pekný deň.

tinkatinulka
autor
24. aug 2013

AHojte kočky tak dnes sme mlai u nas brigádu na dvore, cela rodina prišla zlatíčka moje.Som nejaka vyčerpana a tak som rada že prišli a pomohli lebo samni by sme to nedali. Nejak som sklamana zo všetkého a všetkých ..ale to je len moj ubolený a nahnevaný pocit na svet a na toho čo toto všetko riadi. 😒

olivia31
28. aug 2013

@tinkatinulka Ahoj Tinka čo máš nové tu to nejak krachlo a kde je Vafinka.???? 😒

vafinka
28. aug 2013

@olivia31 ahoj moja, no ja som predsa tuuuuuu 😀

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka

@olivia31 Ahojky, uz som tu aj ja. Ako sa mate ?🙂

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 ahoj vcelku ok a co ty?

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka Zatial tiez OK, teraz akurat relaxujem na chalupe. Mam tu robotu ale dnes stale prsi tak sa ani v zahradke nic neda robit. Tak som aj rada ze sa mam na co vyhovorit 🙂

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 no ja som si uz musela zakurit, aka je zima v dome, vrrr ale idem sa zohriat kapucinkom a nech, dam si, nech ma kalorii kolko chce 😀

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka To mi hovor, my odkedy sme prisli na chalupu tak stale kurime. Je tu zima, ale velmi pekne. Chodime tu len obcas ale stoji to za to. Normalne rozmyslam ze ked pojdem niekedy na PN pojdem prave sem.

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 aj tak sa da, len aby si to nemala daleko do civilizacie 😀

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka Kapucinko 🙂 no ja mam chut na varene vinko ale ked snazilkujeme tak radsej nedam ☹

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 ju,uz si ho idem urobit, caka a vola na mnaaaaaa 😀 ze daj si ma uz konecne 😀

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka 🙂 ja som mala pred chvilkou ladovu kavu. Manzel urobil potom ako tu urobil saunu. Trochu to s kurenim prehnal 🙂

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 noooooo aj to by som si dala a k tomu ale jablkovu strudlicku, ze no mnaaaaaaaaam, och ty mi ale robis chute kamoska moja

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka Mnam jablkova strudlicka je moj oblubeny kolac no to tu ale mozem o nej akurat snivat. 🙂 Ked sa v nedelu vratime domov tak si ju urobim z tahaneho cesta. To bude mnamka 🙂

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 noooooo veru, pojdem na jablcka a spravim ju z listkoveho cesta 😀 aj z hrozienkami a orieskami, no ale dost o jedeni, lebo pojdem na kutranicu do chladnicky 😀

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka No dobre tak na inu temu. Nevies mi poradit nieco na osetrenie ceresne? Mame tu na zahrade a ma nejake pokrcene listy a nejaku hubu na kmeni.

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 juj moja ,tak to ja veru neviem, skus pokukat dajake zahradkarske fora, ale asi ma dajaku chorobu. hm. mne zas muskaty furt zeru tie zelene husenicky, mam na nic dierovany vzor, uz som ich aj dost nasla. ale neviem co na ne

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka Na tie muskaty sa mozem opytat otca on sa muskatom venuje uz roky tak snad nieco poradi 🙂

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 bola by som teda rada, lebo mam ozaj podaktore krasne farby. a je mi ich luto.

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka To ti verim. Tu od nas asi 1km maju jedni susedia krasnu drevenicu vyzdobenu muskatmi. Nadherne to vyzera. Chodime tam pre inspiraciu. 🙂

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 ja som tiez na ne zatazena , a jedine co mi chybaju su zlte, predavaju ich iba zatial v sieberzi a starkli ale ta cena................

lenocka004
28. aug 2013

@vafinka Mne sa pacia cervene a ruzove a ked su take bohate na kvety potom to vyzera na balkonoch krasne. Ja som zas zatazena na orchidee. Len dari sa im len u mna v praci. Doma sa mi vzdy o ne postara kocurisko 😠

vafinka
28. aug 2013

@lenocka004 ja mam biele, cervene, cukrikove, ruzove ale niekolkych farieb a kombinacii, potom mam aj anglicke, a kde jake, aj previsle ale plnene, ja mam orchidejky 3 a staci, a zas mam aj fialky 😀

tinkatinulka
autor
28. aug 2013

kočky dneska som boal vo Flore..vid velkoobchod s rastinkami v ZA a kupila som nadherne tmavofialove tupilany 15 kusov za 2 €..kašlite cely starkel..hihi

tinkatinulka
autor
28. aug 2013

🙂 @olivia31 sak na teba čakáme ako na spasenie..

vafinka
28. aug 2013

@tinkatinulka jaj , myslis quen of night odrodu?

lenocka004
28. aug 2013

Tinka chodis do Flory? Aj ja tam obcas zavitam. Pojdem pozriet tiez co tam maju nove. Minule som tam nakupila sviecky nech je romantikus 🙂 Zo Starkla som si posledne objednala anjelsku trubu a nejak to neprezila tak uz tam neobjednavam.

tinkatinulka
autor
28. aug 2013

Jasne chodim ale ktorom sa lebo zbytočne tam eurace nechávam.tulipany milujem.len má štve ze sa ľutujú farby..mala som asi 10 druhov a uz su fuč.

olivia31
29. aug 2013

@tinkatinulka
@lenocka004
@vafinka Ahojte dievčatá tak včera som už chýbala iba ja no mala som návštevu a doobeda som šila ako divá už si čo to pripravujem pre bábo malé. 🙂 Tinuš predsa som objednala tú tapetu a je v pohode a je krásna no som zvedavá čo to urobí keď ju nalepíme. 😒 😒 😒