Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 Ahoj a co si sila pre babo ? 🙂
@lenocka004
@vafinka Zavinovačku som ušila nebojte pošlem aj bruško aj moju tvorbu . Len teraz idem variť polievočku tak neskôr pošlem.
@olivia31 slubujes uz pár dni..pekne inak my sme mali rande 😎
@tinkatinulka Kto mal rande ty a ešte ? Pošlem no sestra tu nebola tak som to neriešila pošlem čestné slovo.
@olivia31 micka zistili sme že vafi a moji rodicia byvaju od seba cca 35 km ..takže cestou k nasim som isla inou trasou a dali sme rande 🙂
@olivia31 takže vy sme sa už vykvákali a tebe sa muselo ckat 🙂 kedy sa stretneme?
@tinkatinulka No pekne presne som si to myslela, že ste mali rande 😠 😠 takže som to pochopila správne pekne bezo mňa .
@olivia31 ale nedurdi sa mamina to sa zbehlo behom hodinky..ked ty si PN a este aj dalej ..musi nam byt odpostene lebo my sme ešte len zufale snažilky a ty už zufala mamina 😀
@tinkatinulka
@vafinka Takže žiadne výhovorky a 9.9 ide môj do Čadce a do Bytče takže Tinuš prídem a Vafinka sam tam dostaví taktiež a bez reptania . Kde sa stretneme a okoľkej ešte upresním.
@olivia31 jej na moje meniny dufam že to klapne 😝 😝 😝
@tinkatinulka No len tehotná zúfala mamina príde takú diaľku aby sa s vami stretla pekne a vy sa stretnete a bezo mňa a ešte sa tu škeríte však Vafi.
@tinkatinulka JEJ NAOZAJ TAK TO BUDE SUPER. ....no ja tam budem určite ak sa mi nič nestane ideme potom do BA na nákup a potom sa vraciame až 10.9 večer dom.
@olivia31 IKEA????
@tinkatinulka Tvoja pekná super .
@olivia31 idealne miesto vidim na PB.
@olivia31 som si vcera v KNM urobila radost do spalne
@tinkatinulka wuaaaaa, paradicka krasna je
@vafinka dakujem..a inak drahy si ani nevsimol ze tam nieco nove je..hehe chlap alebo to len nekomentoval 😝
@tinkatinulka Jasné môj nákupní zoznam má už sumu 180-eur.
@olivia31 to poznam ja mam svoju teoreticku IKEA detsku vybratu už dlllho takže viem co to je.a vozik mate alebo dodavku??? 😀 😀 😀
@tinkatinulka normalka, to su cely chlapi 😀
@tinkatinulka jasné kamión .....inak PB je pre nás zachádzka iba ak by sme to urobili tak že ma vyhodí u vás a potom on pôjde k zákazníkovi do Čadce a cestou ma potom vyzdvihne.
@tinkatinulka No môj je tiež v tom taký istí on si po pol roku všimne, že je niečo nové.

@olivia31 ahoj moja, no som zvedava, ked nam posles foto, ze ake to bude nazivo. isto krasne, a co si sila???