icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
29. aug 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ešte to doladíme v piatok teda 6.9 a dohodneme sa presne na podrobnostiach. Inak sa teším .

lenocka004
29. aug 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@vafinka
No pekne a na mna ste sa vykaslali. ☹

olivia31
29. aug 2013

@lenocka004 Ahoj nie aj ty môžeš ak sa ti bude dať vidíš tie dve sa vykašľali na nás nie len na teba , ale aj na mňa. ☹ ☹ No toho 9.9 fakt môžem to by bolo super keby sme sa všetky stretli a pokecali. Aspoň na hodinku.

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@olivia31 hodinka je malo že @vafinka 🙂

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@lenocka004 ved ty to tiež nemas extra daleko..budes v praci? alebo už planujes KETko?

olivia31
29. aug 2013

@tinkatinulka Však ja to len cca však neviem koľko sa vám bude dať ja budem mať čas kým nepríde ten môj .

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@olivia31 oki..inak už mam upeceny strudlik da si niekto? makovy a ako bonus su cerstve slivky v stede 🙂

olivia31
29. aug 2013

@tinkatinulka No ja by som si dala ...len keby si bola bližšie.

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@olivia31 DRahy mal v plane ist dneska do BB na daku akciu ci co ale zrusila som ho ze mnes a nechce..tak mas smolu 😝

olivia31
29. aug 2013

@tinkatinulka No a vieš že sme plánovali ísť na nákup do BB ale tiež to padlo lebo môj sa dal robiť poriadok v pivnici .

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@olivia31 oo taketo prace moj drahy priam miluje..tak klobuk dole.ja idem este zehlit a potom praca moja milovana ma caka.

olivia31
29. aug 2013

@tinkatinulka Ja tiež idem naštartovať žehličku.

lenocka004
29. aug 2013

@olivia31 9.9. by bolo fajn PB je blizko. Len ja z prace mozem az poobede ☹ No ale mozno nieco vymyslim ak sa vam bude dat len doobeda. Ja by som vas svetky strasne rada videla. 🙂

olivia31
29. aug 2013

@lenocka004 Ja doobeda určite nie ja sa tam skôr ako okolo obe možno aj neskôr určite nedostanem.

lenocka004
29. aug 2013

@tinkatinulka Ty si aka pokusitelka 🙂 Ale studlik vzdy a vsade a makovy som este nemala. Posli dam si ku kavicke 🙂

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@lenocka004 no som dala som si kusok ale zvysok zdola drahy marsktniček.a kedy planujes ten vklad?

lenocka004
29. aug 2013

@tinkatinulka Neviem kedy pojdem, ak mam pravdu povedat tak sa mi do tych injekcii moc nechce ☹ Musim sa na to najprv psychicky pripravit. No snazilkujeme stale tak mozno .... mrsisko nepride a bude poriesene 🙂

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@lenocka004 a už nemas nanuky??

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@lenocka004 mne nieco hovor o injekciach ja by som to normalne vsetko anjradsej do kosa hodila..lieky vitaminy ale ked tam je vzdy to ale..

lenocka004
29. aug 2013

@tinkatinulka mam este nanuky ale po KET si budem musiet pichat ten Fraxiparin vraj potom uz ak sa podari cele tehu to budem musiet brat. A este stale nemam vysledky testov na ureoplazmu co som si dala robit tak aj na to cakam ☹

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@lenocka004 jaj tak to mam aj ja fraxik bol v pohode trosku modriny ale da sa toho sa neboj podla mna je vacsaie svinstvo anopyril..lepta zaludok preto sa ho stranim ale ked musis tak musis..ja som ho mala od odberu aby na vklad už bolo telo pripravene

lenocka004
29. aug 2013

@tinkatinulka mne povedali ze od KET ho treba pichat. Ale teraz skusam jest prednison, anopyrin, ultrogestan a snazilkujeme. Tak som zvedava ci to pomoze. Inak stale odbieham lebo mame na zahrade grilovacku 🙂

tinkatinulka
autor
29. aug 2013

@lenocka004 kludne pichyj aj 3 dni popredu..aby sliznica bola lepsie prekrvena..to mi radili v RF.Anoyprin je vlastne variant fraxiku tak ked budes pichat tak ten už nemusis.iba ak mas leidena ???

lenocka004
30. aug 2013

@tinkatinulka Ja som si dala preventivne po potratoch urobit hemato a zistili mi lepive dosticky tak anopyrinisko budem vraj musiet jest do konca zivota. Ale ja to aj tak planujem jest len pocas snazilkovania a tehu potom uz ziadne lieky. No a ja musim uzivat aj fraxik aj anopyrin lebo anopyrin je na lepive dosticky a fraxik na tie antianexinove protilatkty. Ach jaj to si musime vytrpiet ale snad po tomto vsetkom sa nejake dietatko rozhodne prist aj k nam 🙂 Tinka mi to vsetky aj s tymito diagnozami dame a nase deticky budu poklady najvacsie 🙂 Ja v to stale verim.

tinkatinulka
autor
30. aug 2013

@lenocka004 no aj moja mama ma lepive dosticky a anopyrin bere stale .. ber to pekne stale lebo ona mala už 2x mozgovu lebo mala zrazeninu krvy v mozgu takže to neni sranda.1x to mala ked mala 37 rokov! tiež myslela že to nepotrebuje ale tie dostičky su svina velka.
Juj ano nase babulko bude take vymodlene a zelane že moja mamina hovori že ked jej poviem že UZ tak sa opije..a to ona nepije vobec. 😉

lenocka004
30. aug 2013

@tinkatinulka Asi mas pravdu s tym anopyrinom ale este uvidim . On mozna niecomu pomoze ale niecomu zas ublizi. Mozno sa daju tie dosticky aj inak menej agresivne liecit. Budem to musiet nastudovat. Teraz sa tiez snazim aj viac vody pit.

tinkatinulka
autor
30. aug 2013

@lenocka004 no voda je zklad ona ma nato asi 3 liekov ale anopyrin musi byt..je to svinstvo ale neexistuje nahrada.

lenocka004
30. aug 2013

@tinkatinulka To si ma moc nepotesila, no tak to sa toho anopyrinu nezbavim uz nikdy. 😠 Ale pokial to je len jeden liek tak sa to este da. 🙂

olivia31
31. aug 2013

Dievčata čítali ste to to ......kuk........http://najmama.aktuality.sk/clanok/233288/viete...

vafinka
31. aug 2013

@olivia31 ahoj, olivka nasa, ako sa mas?