Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka Ďakujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm krásne aj som si poplakala ....teraz ja mám niečo pre teba pre šťastie a pre...... 😉
@tinkatinulka Som nemohla sa tu vykecávať ...môj počítač znova skapal ☹
@olivia31 už došlo? juj super som nemyslela že to bude take rychle.tak nech slúži 🙂
@olivia31 no toto tento moj teraz tiež štrajkoval že BIOS offf hhahaha to nieeeee idem zalohovat
@tinkatinulka No dnes som mala makacku.v praci, tak som nestihala a teraz zas tu nikavo net. ☹
no dnes opat nik pekne baby trosku slnkovyslo a už je tu ticho.ja mam doma tichu domacnost, svokra si zase vyliala na mna srdiečko aka som ja mrcha hnusna taks a vytešujem ako deculo rozmaznane ze som ju ani neviem čím vytočila.Asi tým že len som..nie každému dal PanBožko rozum do hrsti 🙂
@tinkatinulka Chuda moje, to ta tvoja svokra je fakt darecek. Ani ju nepoznam a uz ma stve 😠 Ja som myslela ze uz ste od nej odisli. ☹
@lenocka004 a chces tu moju??? 😀 ja mam tiez taku surpriseeee
@tinkatinulka
@lenocka004
@vafinka Dievčatá ja len takto večer aj to len na sekundu musíme kúpiť nový počítač .....aj tablet nefunguje šrot jedn 😠 ☹ ...Tinka ešte raz ďakujem určite poslúži pošlem potom foto. A kým budeš mať takúto zlú osobu v blízkosti tak to nebude pre teba dobré čím skôr stadiaľ odíďte.
@vafinka To mne zatial postacuje ta moja 🙂
@lenocka004 ja by som tu moju vymenila hned a zaraz. ach jo. iba ona ma vie rozculit aj pohladom 😀
@vafinka Ale ty si s nou neni moc casto. To si ani predstavit neviem byvat so svokrou. ☹ A co porabas?
@lenocka004 ja uz len tak snorim, po nete, idem sa okupat a spat, som ako mala, ze chodim spavat zo sliepkami a rano uz pred 6tou hore, vrrrr. no moja, kazdy tyzden, a uz sa tesim na zimu, ked uz k nam len tak nepachne. juuu, nezansam zimu ale pre toto sa neuveritelne tesim, ze kedy bude
Kocky diky za podporu..keby sme mali kam tak ideme ale je to zložité..mame dom ale bonus v nom.
@tinkatinulka A do domova dochodcov sa jej nechce?
@lenocka004 pre ju je trest ked má ist k svagrovcom.haha
@tinkatinulka Sak do DD by sla za odmenu.🙂
@tinkatinulka Máš to ťažké chúďa moje ☹
Dobré ránko mám dnes budíček nemôžem spať tak som už od 7.00 hore 😒
@olivia31 no pekne drobec kopkal??teraz už toho moc nenaspis ako rastie. 😀 my s hafinkou si mozme driemkat doobeda kolko chceme ale potom ja makam dovecera a ona už zase chrni..toje psí život 🙂
@olivia31 Ahoj ja som hore uz od 6:00 🙂 Isla som do prace vlakom, vrrrr. MM mi zobral dnes auto ale zajtra mu ho uz nepoziciam. 🙂
@tinkatinulka My mame zas takeho kocura. Stale spi, len nie v noci 🙂
kočky takže som vyfasovala vysledky horm.profili s prižmurenými očkami je to všetko OKI a neuveritelne cukor aj inzulín v normeeeee ja sa tak tesím. 🙂
@tinkatinulka Jej Tinuš to je super no neboj ono to všetko chce čas a dá sa to na poriadok . 😉 No maličký je môj pokladík no musím sa mu prispôsobiť a teraz je to ešte fajn no potom, keď budem kojiť a to všetko okolo toho to bude ešte parádička . 😀
@lenocka004 Moja zlatá tak to si mala teda rušné ráno tak skoro vstávať .....no musíš auto zaparkovať inde ako tú umývačku aby nenašiel 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@vafinka no aspon jedna..tie dve sa budu stažovat ale ani nos sem nevopchaju pekne..kedy dame dafco v dvojici??? 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝