icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
4. sep 2013

@vafinka čo sa deje kde si ani ráno ani večer ?

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 ahoj, ale ba, tu som ako 007agent 😀

tinkatinulka
autor
4. sep 2013

@olivia31 ty si uz uzivaj posledne kludne noci a nakup krémy na kruhy pod očami..Hihi ale aj ja by som to brala.

olivia31
4. sep 2013

@vafinka No pekne si tu a čmucháš potichúčky čo si robkala ?

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 ja dnes cosi doma upratala, ako vzdy ziapala po psoch no co ine 😀 😀 😀 😀 😀 moja klasika 😀

olivia31
4. sep 2013

@tinkatinulka No mne ani krém nepomôže ja mám aj bez toho kruhy pod očami len ak tak hrubú vrstvu mejkapu aby neboli vidno no my snažilky by sme čokoľvek obetovali len nech to maličké mám pri sebe a čo najskôr. Neboj budeš mať aj ty čoskoro kruhy pod očami ja to viem aj ti to želám aby to bolo čo najskôr. 😉 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂

lenocka004
4. sep 2013

@tinkatinulka To je super, mam radost 🙂 Ved si na sebe dost makala tak sa to muselo niekde ukazat. 🙂

olivia31
4. sep 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ja som bola urobiť poriadok na chate aj sestra mi bola pomôcť lebo ja to už nezvládam ani len doma nie som schopná bežne poriadiť ...už nedokážem ani len žehliť lebo po chvíľke ma začne bolieť bruško a kríže ....no ako stará žena nech však sestra tu bola aj včera a čo to po žehlila......nech potom si poriadim keď budem už po 😀 a chlapček bude len kukať čo to ja stváram budem behať ako besná aby som to všetko dobehla 😀 😀 😀 😀 😀

lenocka004
4. sep 2013

@olivia31 Ze to je divne, vzdy dam to auto niekde inde a to vzdy objavi, aj keby som ho schovala na koniec sidliska 🙂 To su ti chlapi.

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 ty pupek, no moja, uz len par tyzdnov a potm budes ozaj behat ako besnota, ked budu aj starosti s malym 😀

olivia31
4. sep 2013

@lenocka004 No presne som čakala takúto odpoveď ...no ja ti neviem ako to je možné ..asi nájdu len to čo chcú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sú prešpekulovaný 😉

olivia31
4. sep 2013

@vafinka No veď ja som len zvedavá ako to budeme zvládať stále nad tým rozmýšľam 🙂

lenocka004
4. sep 2013

@olivia31 To teda su 🙂 Oli a uz viete co to bude?

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 prve tyzdne budu chaosacke, ale potom si uz najdes svoj system 😀

olivia31
4. sep 2013

@vafinka
@lenocka004
@tinkatinulka Inak by som bola najšťastnejšia keby ste mi všetky napísali že ste tehuľky to by som každej jednej kúpila aj krém na kruhy pod očami aj mejkap ..aj maličký súhlasí taký kopanec mi dal 🙂 😝 tuj tuj tuj posielam tehu vírusssssssssssssssss každej nech sa čoskoro nakazíte tuj tuj tuj

olivia31
4. sep 2013

@vafinka No asi tak nejak si to aj ja myslím no budeme musieť zabojovať 😝

olivia31
4. sep 2013

@vafinka Akú máš rada farbu najviac ?

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka tinus, to nech uz setri, teraz, co????

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 coho myslis? len tak vseobecne?

olivia31
4. sep 2013

@vafinka áno tak všeobecne

tinkatinulka
autor
4. sep 2013

@vafinka ty provokaterka jedna sak pockaj 🙂 sak baby ale postuplne lebo nestiham strikovat a hackovat pre vas..takže sup do poradovníka 😅

olivia31
4. sep 2013

@vafinka Neboj nič to naškrabem

olivia31
4. sep 2013

@tinkatinulka Moja šikuľka naraz nech sa tu to rozmnoží 😀

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 fuha, tak toho je mnoho-azurova, svetloruzova, biela, cierna, latte odtien ale taky ze ozaj lait. potom svetlomodra a aj svetlulinko zelena, vanilkovu, cyklamenovu 😀

vafinka
4. sep 2013

@tinkatinulka tak sa hlasim do poradovnika, mozem?

olivia31
4. sep 2013

Dievčatá dobrú noc môj čas sa ísť uložiť idem pod sprchu a do hajan ahojte zajtra. 🙂 😉

olivia31
4. sep 2013

@vafinka super si mi pomohla no mám na výber niečo vymyslím 😒 😀 😝

vafinka
4. sep 2013

@olivia31 no a polovicu som zabudla 😀 , dobru nocku maminka 😀

olivia31
5. sep 2013

@vafinka Dievčatá a čo dnes nič 😒 no ste ale kamošky ja tu sama ☹

vafinka
6. sep 2013

@olivia31 ahoj moja, ale ja som tu dneska len tak na skok doobeda, potom mame dajake vybavovania v meste a tak, 😀