Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ahoj micka tu som..ako maly? poslucha? A KDE JE OLUSAM?
@tinkatinulka neviem posledne mi písala ale na mail že bola na sone v Martine a že je všetko v poriadku možno pracuje a nestíha sem kuknúť. Ja som v poriadku maličkí je zbojník sa tam mixuje hore dole no zážitok. 🙂 😀
@olivia31 je na pnke..tak asi robota ee.a vieš čo caka? Typilujem slečnu.
@tinkatinulka 😀 😀 😀 nech vám sama napíše no neviem či už je pn lebo nebola. Chodila už do práce aspoň mi tak písala, lebo sme sa chceli stretnúť tak mi písala, že chodí do práce tak sme to posunuli na inokedy. Ja viem čo bude mať , ale nech sama si to napíše. 😀
@tinkatinulka Inak som slameniačka ☹
@olivia31 iba potvrď 😵
@olivia31 aj ja.vrr hackujem decku
@tinkatinulka 😀 😵
@tinkatinulka Komu a akú krásku farebnú si vymyslela ?
@tinkatinulka Ten môj má návštevu na chalupe kolegov takže si to vieš predstaviť aký idem mať víkend sama ako prst ešte že nepije alkohol.
@olivia31 no fialová vzorovana a este nemá určenie..ale sak ona si počká na dáke babulko..moj je s partiou na poľovačke..
@tinkatinulka No tak sme dopadli teda jedna lepšia ako druhá obe samé . 😒 No tak keď fialová tak si ju pekne odlož pre seba . 😉
@olivia31 haha..no jasne uz mám asi 6 kusov.aj pre syna aj dcérku.
@tinkatinulka No ale fialová je dobrá 😀 😉
Caute caute dievcence,nejak vas zanedbavam....boli sme u svokrovcov,potom sme robili okolo domu....a ten MT....takze bude baba🙂 som bola uplne sokovana!!!!lebo som myslela,ze bude pindur😀 dnes mam poradnu.a este sa chcem pochvalit...konecne sme si uz vybrali kocik!!!!uffff to bola makacka,este sme kvoli tomu boli v BA,som zvedava co oli tam vybavi😉
Takze Mamas&Papas Sola....krasny farebny🙂
@olusam jej konecne baba..super gratulujem mooooc.a kočík je úžasný.super volka.to vieš mi s vafi sme kocikomaniacky ale super.ide nan autosedacka maxicosy? Alebo je. To iba dvojkombinacia? Inak sme sa o teba bali ze kde si takk dlho.a ako u svokry?
@tinkatinulka diky diky🙂 kebyze viem,ze ste take odbornicky,tak by som sa radila,mali sme vo vyhlade aj concord fusion,ale tento ma dostal tymyto farbami😉,tento vikend by uz mal byt doma. 😎 u svokrovcov sme boli na tyz.a svagrina ma vyvavila vecickami.A poradna fajn,ritana uz ma 378g a na konci mes.nas caka cukor.... 😖 P.S.je mi luto,ze to opat nevyslo ☹
@olusam
@tinkatinulka ahojte kocky, no co je to za kocik? to ja neznala 😀 olusam, paradicka ze cakate dievcatko. supis 😀
@olusam no co už asi si musim poškať na tu spravnu dobu..no my s vafi sme maniačky stale kukame po kociku ..ona moluje Jane Nomad a ja PegPerego GT3, kedže mi zrusili predaj Bebecaru ☹ Ale no ideme dalej.Sola je krasna ale aj cena je fajna 🙂
@vafinka ty nepoznas solu.no totoooo aj v riflovom prevedeni ju maju je super lahucka už som s nou jazdila pop predajni 😀
@tinkatinulka no veru nie, ani nie co je to za znacka, hm, to som uplne hotova ze co je tozac. 😀
@vafinka to je anglicky kocik
@olusam Ahoj, gratulujem k dievcatku 🙂 a kocik je krasny. Uz mate vybrate meno pre princeznu?
@tinkatinulka no ahaaaaa, tak preto mi to vobec nie je povedome,a tak, inac je pekny a co hlboka cast?
@tinkatinulka
@vafinka
No baby vy ste uplne kocikove maniacky. 😀 A aky je vlastne ten najlepsi hlavne najlahsi? Ja ak raz budem vyberat tak bude rozhodovat hmotnost lebo byvame na kopci 🙂
@lenocka004 dakujem 🙂 no meno je dalsi problem ako vyber kocika.....vobec nie lahke.... 😒
@tinkatinulka peg perego sa paci aj mne...ale ale....a nad tymto sme ani nerozmyslali,uvideli v predajni a bolo... 😀
@olusam no to je pravda. Ale urcite nejake pekne vyberiete. Mne, co sa pacia mena, tak su uz v nasej rodine pouzite, tak aj ja to nakoniec budem mat tazke s vyberom. No najskor to u mna chce poriesit to babo 🙂
@lenocka004 aj my sme na kopci a aj vafi.

@vafinka Ahoj zlatko ja som tu tiež len nakukla tak si to uži a čakám na tú vašu odpoveď . 😉