Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Kočky snažilky aj maminky aj tehulky nech si pod stromčekom nájdete kooopec lásky, zdravíčka a pochopenia na celý další rok a nech si užijete tieto dni pokoja v kruhu pokoja.
@tinkatinulka tinka, aj tebe zlatko moje, ja som vcera dostala iny darcek od ježiska, zas ma sklamal 😖 😖 😖
@tinkatinulka takze welnes tn, uz sa tesim!
@vafinka juj ani nemusis písať a už viem..nesmut ja som včera mala ovulku a drahy sa hral na akože urazeneho tak nič nebolo ☹
@tinkatinulka
@vafinka .... babulky co ste take smutne? ja krvacam uz 4-ty den, nie a nie to ustupit, uz som minula 3 baliky vložiek, uplne sa citim slaba 😒
@mili78 no asi nas chyta vianocna depka..teda ja som sa vcera prejedla a bolo mi celu noc zle..už očistujem telo lebo by ma asi roztrhlo, kapustnica mi nesadla a tak ju zas rok nebudem jesť 🙄
@mili78 ja som mala teraz prve po potrate takeeee silnééé uff aj som to doktorke hovorila a ona že sa ešte telo čistííí
@tinkatinulka ...takze dnes dietujes? 🙂 vcera na polnočnej som za nas prosila narodeného Ježiška, za teba, za Vafinku, za mna a za vsetky snazilky...tak snad ma vysliší 😔
@vafinka ahoj tak ja som tiez dostala ten naj horsi darcek mrhu jednu mrchavu ☹ tak som si vcera doobeda porevcala a potom bolo dobre co uz mozme sa snazit kolko chceme a zazrak sa neudiell no co uz nesmutme vsak mmozno raz sa to podari a to som mala este aj meniny a 31.12. mam narodeniny takze tak vsetko onnicom.
@mili78 Mne bolo tak zle že som okolo 22,00 lahla ako poleno do postele..chcela som ist na polnocnu 😖
@olivia31 Oli nezufan..od tohto zlého roka už nič nečakaj a rok 2013 je náš.Ja akurát vypisujem tlačivá do poistovne o preplatenie tak sa možno nejaka teta zlutuje a budeme mať ušetrené na druhý pokus 😉
@vafinka ahoj tak ja som tiez dostala ten naj horsi darcek mrhu jednu mrchavu ☹ tak som si vcera doobeda porevcala a potom bolo dobre co uz mozme sa snazit kolko chceme a zazrak sa neudial no co uz nesmutme vsak mozno raz sa to podari a to som mala este aj meniny a 31.12. mam narodeniny takze tak vsetko onicom
@tinkatinulka ... nevadi moja, ja som sa pomodlila aj za teba 🙂
@olivia31 ... Olivka nesmut, pomodlila som sa za nas a poprosila narodeného Ježiška, aby sme aj my vsetky raz mohli mat taky malý uzlíček ako mala Panenka Mária 🙂
Ahojte kocky, no co ja viem, ked mi 8 dni meskala, tak som sa aj nadievala, ze by uz aj hadam cosi bolo. ale ale ... no co, tymto sa mi svet neruca a hadam, by ste si nemysleli, ze by som Vas tu same vtom nenechala 😀 😀 😀 , ved este neni novy rok 😀 , sice krvacam iba trosinka, a furt boli prave vajco, tak ja dufam, ze nabehneme do normalu ako ma byt, mili aj ja som mala neuveritelne silnu marhanu po ivfku, no sila co so mna islo. kusy sliznice, velke ako 2erovky, ale som tu 😀 , hlavu hore zeny moje, obijmam na dialku
@vafinka...vafi ty zradkyna, ty si urcite v tom 😀 ked len slabunko krvacas, tak to sa malé zahryzáva 😀 ...no ani sa nepytaj čo zo mňa ide..fuj blééééééé...dobre bola maternica pripravena, ale co z toho 😢
babky moje, tak mam kramy ako ma byt, juuuj, uz nech je po marhani,tak som som vas nezradila, som s Vami 😀 , oliv ten humac co mame v sebe, no strach, radsej ani nechcem vediet ze ake to bude mat nasledky do buducna
@vafinka juj ty to mas ako ja naposledy
@olivia31 mne odporucali min 3 mesiace pauzovat
@tinkatinulka no veru, ale aj tak som strasne moc dufala, ze uz by hadam aj cosi bolo, tak zajtra pobezim do tn na krv, tesim sa a hadam koncom januara by som uz aj sla na tu laparku, juuuj, zas moju cikinu povystavovat, ze co povedia 😀 😀 , no dufam, ze ju nemam len tak na okrasu 😀 😀 😀
@olivia31 no jasan, tak si vezmi, ze ked mame take silne marhane, ako a co nam tie hormony stale robia. nech nam nevravia, ze to sa musime len precistit, a potom preco mame take silne ms???? mne vcera ani prasky od bolesti nezabrali a to su dost silne, tak som knucala od bolesti cely vecer. 😠
@vafinka Ahoj moja zlatá tak to mi je ľúto že ťa tá mrcha až tak to potrápila ......ja už lepšie aj krvácanie slabne ja idem po sviatkoch navštíviť svojho gyn. a sa ho na to to všetko opýtam či to je normálne že sa mi takto zmenila menštruácia ...ja som si pichala 12 dní puregon 150 jednotiek a taktiež som mala obrovské brucho po odbere som musela pichať injekcie chodí niektorá z vás do Martina Heliosu ????

@vafinka Aj tebe zlatinko len to najlepšie a najkrašie splnené prianie a rok 2013 nech tým rokom čo si budeme papatat na celý život.