icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
27. dec 2012

@olivia31 no ja furt vodopady, vrrr. ja som chodila do heliosu, a uz tam nepojdem, radsej idem setrit a dufam, ze to nebudem potrebovat, ale radsej do brna. sice mne sotali este utrose a dufik doma ale neviem ci si to nechat ci to strelit, no neviem, cosi mi vravi nechaj si a zas z mojho vzdoru zo zivota, tak by som to strelila. no ja neviem, a ozaj nevies mi poradit, dajaku sttrannku, kde su najlacnejsie kremy na tvar, ako vichy a avene???

olivia31
27. dec 2012

@vafinka Ja ešte checem jeden pokus v Heliose a potom sa uvidí čo ďalej .

vafinka
27. dec 2012

@olivia31 dik skkusim, to kuknut, ja som prestala heliosu verit, po tych pesnickach, a ani ja a ani moj mouzik o heliose ani pocut, je to na tebe,ako sa ty rozhodnes, ja ak to budem potrebovat tak do brna, ja som po tomto druhom ivfku totalne ko

tinkatinulka
autor
27. dec 2012

@vafinka ty opica sak bud rada že ti to vyšlo že možes na krv a zistia ti co ti vlastne je..nezuufaj 🙂

tinkatinulka
autor
27. dec 2012

@olivia31 Oli aj ja som chodila do heliosu

vafinka
27. dec 2012

@tinkatinulka no iba taka mala som, ja viem , ja zufam bo iba tak troska, ale ved vies, ze ako to myslim

tinkatinulka
autor
27. dec 2012

@vafinka inak ja tiez budem na silvestra cakat na kramy aby som mohla ist k doktorke na vysetrenia pred laparkou.

vafinka
27. dec 2012

@tinkatinulka no ved hej, to by bolo supeeer, kebyze sa tam spolu stretneme, aspon by sa oddelenie otriasalo od smiechu, ako by nam bolo spolu veselo, no ja musim si vypocitat, ze nakedy mi asi kramy potom vychadzaju, no ja isto si budem musiet dat cosi predpisat aby prisli na cas a nemeskali

tinkatinulka
autor
27. dec 2012

@vafinka no tomu ved..ked som teraz lezala v bojniciach tak som mala taku super spolubyvajucu mladu kocku v 3 mesiaci a my sme sa stale rehlili až sestričky chodili že co robime sak sme na rizikovom tehotenstve, a my že plakat nebudeme..ona krvacala..ale už je vsetko oki a chodi do rizikovej poradne

vafinka
27. dec 2012

@tinkatinulka no aj ja ked som bola po opu, cela izba sa triasla, a ako mi bolo s nimi ok, ved aj my budeme pupkane, neboj sa , musim si ist vyratat, ze kedy bude marhanka,juuuj

mili78
27. dec 2012

@vafinka ...Vafi na mna nemas, ja som pichala 300 jednotiek 11 dni, za lieky som dala 600 eur ☹ dnes som to bola oficialne potvrdit krvou, ze to nevyslo...teraz mi volali...ale tak uz pohoda, uz som ani neplakala

vafinka
27. dec 2012

@mili78 ty brdo, 😲 😲 😲 😲 , to vazne???? no veru nie, co ta tak mucili ako kona, och joj. no neva nabuduce to vyjde

mili78
27. dec 2012

@vafinka ... no veru a to som s takymito davkami vyprodukovala len 5 vajok...no ved s AMH 0.14 sa ani nečudujem :(

tinkatinulka
autor
27. dec 2012

@mili78 uha to su konske daavky..inak poznam jednu kocku co mala take amh ako ty a ona reagovala lepsie ked jej dali menej..ja som pichala 150 🙂

mili78
27. dec 2012

@tinkatinulka ...no babenky na mna nemáte :D som zvedava kolko mi nasadia pri tretom ivfku

vafinka
27. dec 2012

@mili78 no tak to veru nemamr, radsej keby to ivfko nebolo,ze?

olivia31
27. dec 2012

@mili78 fi ha tak to je konska davka to preco az tak vela .....to ti nezavidim strasne a mas aj nieco zamrazene vies vraj nieje dolezite mnozstvo ale kvalita embrya ......kedy si mala vklad?

mili78
27. dec 2012

@vafinka ....jaj moja, bola by som najstastnejsia...a ani to ivfko by mi nevadilo, ani tie konske davky, keby to bolo vyslo :(( ale ked to ani nevyjde, tak mi to prijde take zbytocne vsetko :((

@olivia31 ... praveze nemam nic zamrazene, ani pri prvom ivf som nemala...ja aj napriek konskym davkam vyprodukujem strasne malo a aj to nekvalitne...sice sa oplodnia, ale prestanu sa delit :((( a to znamena, ze su nekvalitne vajcia, takze ja uz mojim vajkam velke sance nedavam :(( vklad som mala 1O-teho decembra

olivia31
27. dec 2012

@mili78 boze zlaticko to je skoda .....a co na to lekar hovori preco je to tak aj malo a este aj zla kvalita .....ja som zasa mala vela 24 a s toho ostalo iba jedno jedine na vklad takze ani unas to nebola ziadna slava.....kolko mas rokou ja mam teraz na silvestra 32

mili78
27. dec 2012

@olivia31 ... no zvaluju to na tu kvalitu vajicok...prekonala som dve tazke operacie, jednu v maji, druhu v septembri, prisla som o oba vajcovody, tak vraj mam byt rada, ze vobec nieco vyprodukujem :(( nuz ale co z toho, ked su nekvalitne...a to som pchala do seba mesiace vitamin E, matersku kasicku, Q10 a nic, kvalitna slaba :(( takze ja to vidim, ze mi uz zostavaju len darcovske...ale nato nikdy nenaškrabem peniaze :( mam 34, neviem ci je to vekom, alebo je to geneticky dané ta kvalita, proste neviem, uz som zufala :(

olivia31
27. dec 2012

@mili78 nezufaj ja mam uz dve operacie tiez za sebou no a snazime sa uz 7 rok a kopec hormonou ....ja mam vraj nepriechodne vajcovody .?.bola som aj na iui ......no a teraz chceme skusit dalsi pokus ivf ......ono nezalezi asi kolko mame rokou si myslim 😒

mili78
27. dec 2012

@olivia31 ... no aj ja som mala nepriechodne vajcovody a ked mi ich odstranili tak som dufala, ze sa to podari :(( ale nebolo mi dopriate, tak musim bojovat dalej...asi to nezalezi od rokov, lebo doktorka mi vravela, ze mala aj 42-rocnu tehulku

olivia31
27. dec 2012

@mili78 preco si si ich dala odstranit ja som bola na operaciu a tam mi ich vraj spriechodnili no ale neviem ci to tak bolo lebo ani potom sa nam nepodarilo Babo 😒

mili78
27. dec 2012

@olivia31 ... no lebo sa uz nedali spriechodnit a 3 gynekologovia nezavisle od seba sa zhodli, ze mozu obsahovat nejaku tekutinu, ktora pôsobi toxicky na embryo, ze ho moze akoby vyplavit...ze ak su nepriechodne tak ich treba dat radsej von

olivia31
27. dec 2012

@mili78 toto povedal aj nam doktor v Heliose no moj gynekol nema ten nazor tak som stoho bola mimo kazdy povie nieco ine vraj to este netreba moze sa vraj stat, ze sa to este podari aj prirodzne

mili78
27. dec 2012

@olivia31 ... no ved to, kazdy povie inak a potom sa zariad

tinkatinulka
autor
27. dec 2012

KOčky dnes došli vysledky z imunologie, cakala som že nebudu oki ale ze až tolko..☹ zajtra napíšem podrobnosti, idem smutit

olivia31
27. dec 2012

@tinkatinulka moja zlatá to ma mrzí ......držkaj sa

mili78
28. dec 2012

@tinkatinulka ...mojka :( je to az take zle?