Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 Si chces vybrat nemocnicu? To sa da? Teda to by ma nenapadlo zazmluvnovat, ale dobry napad. 🙂 Oli to sa mame este co ucit 🙂
@lenocka004 Zlatko po skúsenostiach na urgente si radšej zazmluvním doktora a budem mať pokoj nechcem žiadneho idiota a mäsiara.
@olivia31
@lenocka004 ahojte kocandy, no ja som bola zas dneska na hemato. tak som zvedava na vysledky, a bola som si aj u mojho gyndaca po vysledky, a odisla som odtial zo zelezom, mam ho malo. takze zas dalsie lieky. vrrrr. hadam mi uz nic nepribudne
@tinkatinulka mojoo, kde ze si???? uz dva ci tri dni si tu neni, kde ze si?
@lenocka004 ale chod a moc krvacas???? a co malinke?
@vafinka Nie moc, mam take skor spinenie. Ale u mna to vzdy takto zacinalo, najprv malo a potom potrat. ☹ Bola som v nemocnici a tam maju slabe sono, no podarilo sa im zmerat plod vraj narastol oproti pondelku o 1,2mm no nevideli tam este naznacene koncatiny tak nevedeli ci sa vyvija spravne. Vraj by to uz malo byt vidiet, tak neviem. Zajtra idem do Caru zas na sono a infuziu tak uvidime ci uz nieco na ich kvalitnom sone uvidia. Tebe uz povedali ze vidia rucicky a nozicky?
@lenocka004 vies, ja som neostala tehu cez ovu ale asi az tyzden po nej, takze aj ked som uz dnes v 8t, tak som realne asi 6+nieco. takze ja ked som bola minule, tak gestacny vak riadne narastol a je tam aj zarodok, takze ja som na tom takto. no uvidime co bude na terajsom sone. inak sprav si citronovu vodu ak mas doma citron. malo by ti to stiahnut cievky alebo ak mate blizko lekaren, tak vyzen muzika nech ti kupi ascorutin. nemysli na to zle ale mysli na to, ze sa to teraz podari. a basta. male strajkuje, asi nejes, to co ono si ziada 😀
@vafinka Ha ha, ty ma ves rozosmiat aj ked sa to snad neda 🙂 Bude to tym jedlom asi mu nechutil kolegov kolac. 🙂 No som zvedava na zajtra; asi sa dam aj na PN vypisat nech mam klud. A budem sa ucit hackovat, aspon sa odreagujem.
Ja sa uz s krkanom dohovaram, nech este bojuje. Len, chuda ma problem s tou mojou.imunitou. Tak uz je to len na tych tam hore ako rozhodnu. Okrem kludu asi nic viac urobit nemozem ☹
@lenocka004 mozes urobit, korkovy stupel tam este zatisnut, nech ten huncut si nemysli, ze dakam ujde, no to si uz mala byt na pnke, to sa daj, to potrebujes ako sol. lezat a odopocivat, aj ja som lezala skoro do 6t, lebo ma strasne bolelo bruso a aj v dnoch ked som mala mat mrchanu som trocha zacala spinit, takze ascorutin to spravit a aj utros. tak si daj pizu, isto ma na nu chut krkanik 😀 a aj moj malo dnes na nu chut, este ze v nemocnici robia v bufaci, tu vonu som citila na 100honov, vrrr bola moja, a na 4 huty bola cela vo mne, mnam
@vafinka Pizza bude zajtra, dnes boli spagety. 🙂 Inak ma napadlo, ze ked sme boli na KET tak aj tie tt sa mozu ratat inak nez podla mrchy. Oni na pohotovosti to ratali podla mrchy, tak tiez to moze byt skoro.
@lenocka004 no ved to, ale malo by sa to ratat podla mrchany, ale presny termin, by si mala dostat v 12t, samizda. no spagety teda mozu byt, ja som si dneska aj nektarinky kupila, takze uz jednu som dala. inak mne doktor teraz zakazal vsetko. co najviac lezat a odpocivat. a lezat este raz. ja nemozem ist ani poriadne na vychadzku, nesmiem do hory nemozem nic, ide ma kmasnut, ja som hribova maniacka, strasne rada chodim na ne. vrrrr. tak teraz tu na konovi furt oxidujem a kukam tv z polohy lezmo. a ozaj ked mi je uz ozaj ze zle od zaludka. ale nevuris spravi to par lupienkov cipsov. a je pokoj 😀
@vafinka Teraz som jedny cipsy urcene pre navstevky zosrotovala ani neviem ako 🙂. Ja som cez vikend planovala zas turistiku, no ale bude asi len welness na gauci. Na hubach sme uz tento rok boli ale okrem jedli bedli sme nenasli nic.
@lenocka004 ja z teba umrem, zaidan turistika, ty teraz nohy hore apon na 2-3tyzdne a to smyslim smrtelne vazne, moj doky by ta aj zadavil pohladom ako mna minuly tyzden ked som sa ho spytala, ci uz aspon mozem ist na hriby. jasan? vidis, cipsy maju dajaky zazracny ucinok. ja si asi dam tu hrusku co tam po mne ziza. hm a po nej chipsy 😀
@vafinka Hej, ved uz mam nohy hore a 1/2 litra citronovej stavy v sebe a jedny chipsy 🙂 A vsetko ma uz z toho lezania boli hoci lezim len 3 hodiny. No nejak to vydrzim, ked to ty zvladnes, musim aj ja 🙂 Keby aspon v TV.nieco davali ale aj tam uplne ho... ☹
@lenocka004 moja, ja som musela a chcela. a leziavam aj teraz. je mi jedno ci je kde bordel. ja som to aj mojmu povedala, ze teraz mi je to jedno ale zas mi moj povedal, ze ked bude doma, aj navari, aj uprace. a ja som mu za to vdacna ze ma tu ochotu pomahat. takze lez moja a nevymyslaj, chod sa dat zajtra krasne vypisat a nevymslaj. neboj, zacnes hackovat a pozeraj dokumentarne filmy ako ja 😀
@lenocka004 Zlatko a to si ako že kde bola na pohotovosti to si tam mala ostať prepána jána to prečo ťa pustili dom nechápemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm som pohoršená a srdiečko bolo lebo ja keď som bola na tom takto tak mi hneď ukázal bábo a pustil srdiečko a mala si ostať tam však mne tam každý deň dával sestrička lieky. No neviem mala by si ležať poloha nohy hore a maximálne na wc a ležať ležať ležať aspoň týždeň a cestovať hore dole je to najhoršie čo v tomto stave môžeš
@vafinka Aj ja mam stastie ze mm mi pomaha. Dnes ked som v praci zacala krvacat tak valil 20km pre mna a vecer aj navaril. Upratovanie ma moc nestve, to nejdem vobec riesit, az ked bude vsetko Ok. A myslis ze davaju cez den dokumenty? My nemame Discovery.
@lenocka004 no my dicovery nemame ale cely den tam cosi frci, ci uz o zvieratach, alebo o kde com, mi mame prima zoom a ten je tiez taky naucny a furt len to cumim. a zajtra chod k dokymu nech ta vypise, jasan?
@lenocka004 Zlato a ty nemáš čo robiť v práci ty máš byť doma zlatko takto to neudržíš a teraz už ani nehovorím teraz musíš len a len ležať inak je to na nič .....to je môja skúsenosť a môj názor.
@lenocka004 a uz ti preslo krvac anie?? a boli ta brusko?
a utros si uz nevkladaj ale zapijaj ho, aj ja tak robim ma vacsi ucinok ako ked ho vkladas
@olivia31 Tak mna na pohotovosti odbili s tym ze mi nedokazu zohnat Intralipidovu infuziu, ktoru mam dostat zajtra. Vraj si ju mam ist dat podat do CARu a ze ak by ma hospitalizovali tak mi nedokazu dat tu infuziu a ani ma nemozu pustit potom do Caru. Proste mi este vysvetlili ze je to velmi skory tt a ze vela tehu bezne konci. To viem aj bez nich ved som si to uz zazila. 😒
Mi povedali ze v 7/3tt by uz malo byt vidiet naznak koncatin a ze nic nevidia. Len zmerali ze narastlo od pondelka z 2mm na 3,2mm. No ja neviem ako sa rataju tt ked sme boli.na KET mozna ze to je aj menej. Ja som to ratala podla poslednej mrchy.

Tu asi zdochol pes nikde nikoho ☹ 😒 Dobrú noc dievčatá .