Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka ty opica sak bud rada že ti to vyšlo že možes na krv a zistia ti co ti vlastne je..nezuufaj 🙂
@olivia31 Oli aj ja som chodila do heliosu
@tinkatinulka no iba taka mala som, ja viem , ja zufam bo iba tak troska, ale ved vies, ze ako to myslim
@vafinka inak ja tiez budem na silvestra cakat na kramy aby som mohla ist k doktorke na vysetrenia pred laparkou.
@tinkatinulka no ved hej, to by bolo supeeer, kebyze sa tam spolu stretneme, aspon by sa oddelenie otriasalo od smiechu, ako by nam bolo spolu veselo, no ja musim si vypocitat, ze nakedy mi asi kramy potom vychadzaju, no ja isto si budem musiet dat cosi predpisat aby prisli na cas a nemeskali
@vafinka no tomu ved..ked som teraz lezala v bojniciach tak som mala taku super spolubyvajucu mladu kocku v 3 mesiaci a my sme sa stale rehlili až sestričky chodili že co robime sak sme na rizikovom tehotenstve, a my že plakat nebudeme..ona krvacala..ale už je vsetko oki a chodi do rizikovej poradne
@tinkatinulka no aj ja ked som bola po opu, cela izba sa triasla, a ako mi bolo s nimi ok, ved aj my budeme pupkane, neboj sa , musim si ist vyratat, ze kedy bude marhanka,juuuj
@mili78 uha to su konske daavky..inak poznam jednu kocku co mala take amh ako ty a ona reagovala lepsie ked jej dali menej..ja som pichala 150 🙂
@tinkatinulka ...no babenky na mna nemáte :D som zvedava kolko mi nasadia pri tretom ivfku
@vafinka ....jaj moja, bola by som najstastnejsia...a ani to ivfko by mi nevadilo, ani tie konske davky, keby to bolo vyslo :(( ale ked to ani nevyjde, tak mi to prijde take zbytocne vsetko :((
@olivia31 ... praveze nemam nic zamrazene, ani pri prvom ivf som nemala...ja aj napriek konskym davkam vyprodukujem strasne malo a aj to nekvalitne...sice sa oplodnia, ale prestanu sa delit :((( a to znamena, ze su nekvalitne vajcia, takze ja uz mojim vajkam velke sance nedavam :(( vklad som mala 1O-teho decembra
@olivia31 ... no zvaluju to na tu kvalitu vajicok...prekonala som dve tazke operacie, jednu v maji, druhu v septembri, prisla som o oba vajcovody, tak vraj mam byt rada, ze vobec nieco vyprodukujem :(( nuz ale co z toho, ked su nekvalitne...a to som pchala do seba mesiace vitamin E, matersku kasicku, Q10 a nic, kvalitna slaba :(( takze ja to vidim, ze mi uz zostavaju len darcovske...ale nato nikdy nenaškrabem peniaze :( mam 34, neviem ci je to vekom, alebo je to geneticky dané ta kvalita, proste neviem, uz som zufala :(
KOčky dnes došli vysledky z imunologie, cakala som že nebudu oki ale ze až tolko..☹ zajtra napíšem podrobnosti, idem smutit
@tinkatinulka moja zlatá to ma mrzí ......držkaj sa
@tinkatinulka ...mojka :( je to az take zle?

@olivia31 no ja furt vodopady, vrrr. ja som chodila do heliosu, a uz tam nepojdem, radsej idem setrit a dufam, ze to nebudem potrebovat, ale radsej do brna. sice mne sotali este utrose a dufik doma ale neviem ci si to nechat ci to strelit, no neviem, cosi mi vravi nechaj si a zas z mojho vzdoru zo zivota, tak by som to strelila. no ja neviem, a ozaj nevies mi poradit, dajaku sttrannku, kde su najlacnejsie kremy na tvar, ako vichy a avene???