Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 no dikes, ja si uz pojdem aj kupit krem na pupek, nech sa mi nenarobi tolko strii, nebojsa ja si davam hodne pozor na seba. pri vsetkom sedi ak sa da. aj ked si zakurujem, a obcas aj pri vareni, ked sa inak neda. inak som bola vcera v daichmane a pana beka, take krasne cizmicky na jesen som tam nasla. ach jo.take skoro pokolena. ja sa uz do rifli ledva zapnem, zadok aj stehna ok, ale kvoli brusku to uz nezapnem, tak je cas na moje milovane leginky, ale musim si daco kupit, aby to aj pekne vyzeralo. ach boli sede a na miernom opatku. vrrrrr. len ta cena, ze 34e, 😖
@vafinka Dobré ránko už tu straším nemôžem spať no hrôza.🙂 Ja používam kozmetiku čo mi darovala kamoška.🙂 Penaten ..je to olejček penaten baby pflege & massage-ol to mi kupovala v Rakúsku tak ani neviem či sa to dá aj u nás kúpiť. A k tomu mi ešte kúpila Bubchen mama v ružovom obale. Ani ten som u nás nenašla je to mliečko a sprcháč. 🙂
@lenocka004 ahoj ako sa mas dneska?? uz je ti cosi lepsie???
@vafinka Ahoj, dnes je zatial vsio Ok. No radsej si musim zaklopat. A ty sa mas ako? Dufam ze ranne nevolnosti ti uz skoncili. 🙂 Vafinka ty ides kedy na kontrolne sono?
@lenocka004 zlatko, ja ledva zijem, rano si vravim, ze uha, paradicka nic mi dneska nebude, ale som si to krasne zariekla. toci sa mi gebula a picha ma maternica. tak zas ako opilecke stavy, ach jo. kedy to skonci, bud ma pali zaha. alebo mam zaludok na vode. vrrrrrrrrrrr. uz mi to ide na nervy. no na sono pojdem v tyzdni, ak budem mat auto doma tak v stredu by som tam skocila. to zacnem 9t, juj tak som rada, ze ti je dobre, dufam, ze nohy mas za krkom a ze posluchas nase rady 😀
@vafinka Zlatko len si zvykni to ešte bude trvať niekoľko dlhých týždňov no ten výsledok bude za to stáť ja viem ako ti je nanič ja som to riešila tak, že každé dve hod. som niečo spapkala ja som nemohla byť ani hladná ani prepchatá a spala som a ešte mi občas pomohla aj kofola , alebo suchý rožok a piškóty . Bude to ešte dlho trvať a tie bolesti sú preto, že sa ti naťahuje maternica aj to dlho bude trvať 😉 🙂 😀 je to všetko prejav toho , že si tehotná.🙂
@olivia31 ja viem moja, ze jeto tak, ale uz mam toho plne krky, samizda, ze ma mdneska aj mensi pupik, ale to preto lebo som aj dneska menej jedla. no ja sa zas nemozem napit cistej vody. no musim to rozbehat, lebo to nerozdycham ani do vecera. vrrr. no ja mam z predu plnenu sice je perfisna. ale musim ju dat opravit. bo ma stve.ja mam electroluxku.
@vafinka Trochu ti zavidim. Ja nemam ziadne priznaky Uz sa mi zda ze ani tehu nie som. ☹ Zo zaciatku ma boleli prsia a bola som stale unavena a teraz nic. Citim sa ako netehotna. No uvidime v pondelok na sone. Nevies nahodou ako sa rataju tt ked som po KET?
@lenocka004 no moja, mali by sa ako od 1dna mrchany co si mala naposledy, lebo aj ket aj et sa robia asi v rovnaky den, juj, bud len rada, ze nevypadas tak ako ja, ja dneska som otrasna, ako keby ma kamion presiel a startoval na mne, mam vsetky odtiene zelenej, bielej, je mi ozaj otras, od rana som zjedla az 2 kusky vianocky a tanier a pol polievky, a fuuu, som zvedava co bude 😠 uz som nasadila kofolovu terapiu lebo uz som bezrada, keby sa aspon vyvraciam tak by mi bolo dobre ale ani tak ani tak, bud len rada, ze ta to obchadza, tehulka si, neboj, chasnik tvoj uz postrajkoval a bude uz len a len dobre 😀
No uvidime v pondelok, mam take zmiesane pocity od tej nestastnej stredy, co ma tam v tej nemocnici vystresovali, ze krkan je velmi maly. Keby im to tak ukazal a narodil sa 4kilovy.
Uz aj ja myslim, ze ak to prezije tak to bude chlap lebo od zaciatku na seba upozornuje. 🙂 Ale to potom Tinke vyjdu 2 baby 🙂
@lenocka004 nemaj strachu moja, ja sa tiez len bojim toho. aby bolo male ok, ja by som tiez uz sla v pondelok k dokymu ale pojdem v stredu alebo vo stvrtok. nech krkanik dorastie do potrebnej krasy, inak dneska ani kofolova terapia nezabera. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ani suche rozky. uvidime, este to moze byt aj naopak 😀
@vafinka Dnes si si to odtrpela, tak zajtra bude lepsie. 🙂 Asi budes mat dievcatko, ked tak dba o liniu a kdeco nezje. 😀
Ja som dnes akurat zistila ze jedinu mineralku co som mala rada uz nemozem ani citit. Pidizvik asi nema rad Magneziu. Tak aspon nieco 😀
@lenocka004 no nie len o svoju ale aj o moju. 😀 no praveze mna to vie tak drzat ze 2-3 dni a potom je mi 2dni ok, ja to mam tak na striedacku, no vidis, a ze ziadne nechute, moja, sa priprav , fesi ta zacina tyranizovat 😀 a ako sa mi mas? ziadne spinenie ani nic???
kocandy moje, idem dat sprchu a kuknem tv a hajde drichmosit. pa pa maminy zajtra a drte sa, pajem negrcave ranko 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka Nechcem to zakriknut ale.spinila som len v tu stredu a od vtedy zatial pokoj. Klop klop na drevo radsej nech sa to zasa nepototo.
Tak teda bez oddychovat a teraz davaju dobry dokument na CT2. 🙂
Ahojte dievčatá znova strašíme už od 6.10 nemôžem spať 😀 dobré ránko.....práčka na mieste a dnes už frčíme je super a postieľka poskladaná juchu už sa to začalo konečne sa ten môj nakopol.🙂
@olivia31 Dobre ranko Oli, ja uz tiez nespim. Co ides dnes porabat?
@lenocka004 no ja mám chlapov na chate tak ja som dala piecť mäso o 7.10 a bola som v obchode ...idem ešte zamiesiť cesto na knedľu a udusiť kapustu a včera som uvarila polievku slepačiu. 🙂 ....nechám ju kysnúť a trošku poriadim hlavne izbu kde bude bábo dávame to už do poriadku pomaličky...inak ja som nevedela, že keď som pn ako riziková tak asi pôjdem na materskú 8 tt pred pôrodom no musím sa opýtať dokt. Kamoška mi to povedala.🙂
@olivia31 A kedy mas termin porodu? Ja dnes asi nic moc robit nebudem. Mm robi obed a ma k tomu pustit nechce. Musim si nieco vymysliet lebo sa tu uz od nudy scvoknem. Keby aspon tak pekne vonku nebolo, ma to.taha von ☹

@lenocka004 na a taku riadnu, nech si zmlsne. 😀