Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004 nerob este plany B skus vyckat a dat drobcovi sdancu, ano je pravda je mala ale je a ver mu trosku..tak sa narodi 2,5kg babo a nie 3,5 ale vsetko je mozne.
@tinkatinulka Mas pravdu. Tinka ved ja babu davam sancu len sa bojim sklamania a preto hladam sposob ako sa s tym vyrovnat a nescvoknut. ☹
Inak kludovy rezim dodrzujem a lieky tiez nevysadzujem takze bojujeme stale. 😒
@lenocka004 mooc ti to zelam.
@tinkatinulka reviziu? fuuuu daj pokoj...uz som ich mala az az....zajtra idem za doktorm tak uvidim....ale nepaci sa
mi to vobec ☹
@lenocka004 mojka ako sa mi drzis? 🙂
@makovicka53 Moja,.nic moc. Babo nechce rast, tak cakame este do piatka ci si to nerozmysli. ☹ Inak nemam ziadne problemy s krvacanim po tom ako mi oslabili imunitu a nasafili Fraxiparin. Dokonca sme dost skoro mali aj srdiecko ale potom sa nieco pototo.. a babo rastie pomalsie ako doteraz. Bola som sa poradit co dalej este s dalsimi 3 gynekologmi a vidia to zle. Jeden dokonca navrhoval kyret ale s tym som nesuhlasila ked je tam to srdiecko co bije tak predsa zije a ja ho nezabijem ani ked je male.
Ja viem, ze by sa musel stat zazrak aby toto dobre skoncilo ale pokym este zije tak je nejaka miziva sanca. No takto ja zijem ☹
A ty ako? Ja som prave citala.o tej tvojej slabej mrche a mysllim ze to moze byt tou nizkou sliznicou a taktiez liekami co si uzivala. A co povedal na to gyndac?
Dakujem za dalsie srdiecko. Baby ste zlate, ani neviem co by som bez vas robila 🙂 Mam vas vsetky strasne moc rada 🙂
Kočky ztak dnes a sa Vám musim pochvalit, volal mi drahy z prace že ma pre mna darček k narodkam..apropo mam až za dva mesiace..prišiel domov a hovori otvor kufor auta a ja že haha bude tam mrtvola..a on nie je tam nieco co si davno chcela.Normalne spzička mi o oka spadla..MOJ NAJLEPSI KAMOS iRobot 🙂 juhuuuuuuuuuuu fesacisko je a hned aj sme ho zaprahli do roboty. to je paradička.Takže nechapem čo to ten moj vymyslel ani vo sne by ma nenapadlo že si aj všíma občas co mu hovorim.tesssiiiiiim moc.tak aby
riešime tu v poslednej dobe take tažke temy tak som Vás chcela rozveseliť a pozdravuje Vás Vafinka 🙂
@lenocka004 moje zlatko...je mi to luto...dohovaraj bubacikovi 😉 , budem moc moc na vas mysliet...ach jaaj...ked sa uz konecne podari, tak sa to vzdy musi dototo.... ☹ ...
ja som dnes pochodila tak, ze 4 DC mam sliznicu 4mm co dost nechapem, pretoze na 18DC som ju mala 4,7mm...mrcha zrejme asi prebehla podotykam ,,zrejme,, doktor tvrdil, ze tam vidi akoby prebehla ovulacia javilo sa mi tam zlte teliesko, alebo ak nie ovulka tak, ze praskla cysta...nochapes? a este mi povedal, ze mozem a nemusim do 14 dni krvacat...no ja ale picham menopur od 2DC na sliznicu...uvidim ked pojdem do CAR tam budem asi mudrejsia...no a na bolest prsnikov mi povedal, ze to bude tymi hormonmi, comu verim....
@makovicka53 Ahojky dakujeme 🙂. No uvidime ako to.dopadne. Ale toto cakanie je fakt hrozne. ☹
Tej tvojej sliznici nechapem. Ale to je asi dobre ked 4 Dc je 4mm a ked este bude rast tak do KET by mohla byt krasna 🙂 Budem drzat moc palce aby to bolo Ok a ten transfer mohol prebehnut. Este mate kolko nanukov? My mame este 3 ale neviem akej kvality. Toto bola dvojkova blastocysta.
@tinkatinulka Super, je zlaty 🙂 A akeho ti kupil? Ja mam Filipsa a som moc spokojna. 🙂
@lenocka004 Ahoj zlatko ako sa držíž ? Dúfam, že to v piatok bude dobré. Myslím na teba a aj na Vafinku . Ja som dnes vstala nejaká unavená, ale to je asi to počasie. Hlavne sa netráp a povzbudzuj maličkého aby bojoval on to cíti a pohladkaj bruško. 😉
@tinkatinulka Ahoj no tak to je zlatúšik tak to verím, že ťa prekvapkal. Ja mam tiež robot ktorý mi doniesol môj manžel .
@olivia31 No.drzim sa ako sa da 🙂 Zdravotne je u mna vsetko Ok. Nekrvacam, ani ibe tazkosti nemam. Tak aspon to. Male povzbudzujem to vies, tak mozna sa stane zazrak 🙂 Len to cakanie je hrozne ☹
Inak dnes je fakt taky den na spanie. Tak Oli oddychuj sak netreba stale makosit. Maly chce mat asi welneess 🙂 A uz mas nakupenu celu vybavicku?
@lenocka004 dakujem aj ja...u teba je velke +, ze prisli na pricinu, no uz o kvalite embrijka rozhoduje asi ten hore...ja som sa tiez vytesovala a nie dlho ☹ ...dufam, ze budete v poriadku a v piatok cakam pozitivne spravicky....my mame este 2 mrazacikov tak dufam, ze tiez budu v poriadku...no mame to tazke vsetky snazilky
@lenocka004 No tak to je dobre, že sa cítiš dobre. 😉 Treba veriť nádej zomiera posledná. No nemám ešte všetko práve že nám veľa chýba v piatok ideme kúpiť matrac do postieľky a o týždeň kočík no a už ostanú len drobnosti.
@makovicka53 Mas uplnu pravdu, lahke to nemame ale zato sme bojovnicky a nakoniec to aj tak dame. 😉
Makovicka a tebe uz prisli tie vysledky z imuno? Im to nejak dlho trva, ci to nahodou nestratili. No a ty sa chystas ak ti sliznica dorastie teraz v oktobri na KET? Verim ze ti uz tento dalsi pokus vyjde, ved to uz skoro aj minule vyslo tak teraz to uz musi. Ja verim ze sa nam to vsetkym nakoniec podari a budeme mat nejlepsie deticky ako odskodne za tieto vsetky skusky. 🙂
@lenocka004 to veru ano 🙂 ...tie vysledky stale nemam 😠 ...zajtra tam budem volat ...a ak sa mojej sliznici uraci tak ano chcem ist teraz na vklad...ja som uz z tych liekov tak prehormonovana, ze mam normalne obavy zo zdravia....no dufajme, ze tontokrat sa to uz podari 🙂
@olivia31 Tak to uz iba malicko ti chyba veci. Ty este nemas kocik? Ja ze uz mas. Ale vybraty uz isto mas. Ja ak nam to raz vyjde tak kupim okrem kocika aj tu satku a klokana na nosenie babetiek a nosic na chrbat aby sme mohli s nim chodit na turistiku od malicka. Nech si zvyka 🙂
@olivia31 a uz mas aj vybraty typ kocarika?
@makovicka53 Tak to ti budem drzat palce, nech to uz teraz vyjde a nemusis zas cakat. 😉 Tie hormony a lieky tiez dobre otravuju organizmus. Sa bojim, aby ta kopa hormonov co stale jeme, nam nenarobila nejake dalsie zdravotne problemy. 😠 A ty jes aj Prednison?
@lenocka004
@makovicka53 No kočík máme už vybratý Britax Affinity v zelenom .🙂 Tak nosič na turistiku si kúpime aj my a budúce leto pôjdeme na túru do Tatier .🙂 No musíme to kupovať postupne nedá sa to naraz preto že je to všetko drahé teraz som objednala obliečky na paplónik a hniezdo plus prebaľovaciu podložku .
@olivia31 Ten je riadne pekny, a da sa aj vyskladat. Dobry vkus 🙂 No ja nemam sajnu co to vsetko stoji, to bude potom sok 😀 No ale to su uz prijemne starosti 🙂
@lenocka004 No tento kočík stojí 670 eur a máš tam vaničku , športová časť strieška nánožník, taška , fusak konštrukcia. A za postieľku a všetky drobnosti čo sme kúpili v BA Ikea sme nechali 180€ plus vecičky čo som nakúpila ale len zopár pretože som veľa dostala . Je to dosť dobrá suma a ešte som kúpila tapetu tá stala26 € plienky 24 € bavlnené jedny som si kúpila už aj pampers jedny . No a ešte kopec iných vecí ......v piatok ideme kúpiť matrac ten stojí 48 € taký lepší. Ale zo všetkého sa teším 🙂 .
@tinkatinulka Ahoj čo robíš dnes?
@olivia31 dnes beham konecne som dokoncila sovu a poslem ti foto 🙂
@olivia31 Wau tak to su ine palky. Teda kociky su riadne drahe. No co uz, musim zahajit setrenie 🙂
@tinkatinulka Aj ja cem vidiet 🙂

@tinkatinulka Mraziaciky su fajn, len dufam ze budu v lepsej kondicke ako nase sucasne strajkovadlo 🙂 Ja idem pohladat nejaku odkyslovaciu dietu a zacnem s nou a ak sa potvrdi neuspech.tohto pokusu tak zacnem chodit na spinning.