Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka a jaj, no co, aj take situacie su. ja si idem uvarit cajik, mam nadchu ako kon, a vobec neviem, ci si mozem dat aspon kvapky od nadchy a paralen, len sa bojim, aby to s liekmi dajak zle nazaucinkovalo.a co robis?
@tinkatinulka mojka moje telo sa uplne zblaznilo...nezaberaju mi estrimax tak mi nasadil menopur...stimulovala som sliznicu menopurom a na 14 DC som normalne dostala mrchu...bola som na krvi na hormony tie boli uplne v norme a doktor nechape co sa deje....dnes som vsetko vysadila a o 2 tyzdne idem na kontrolu...normalne telo si robi co chce,asi som uz prehormonavana alebo co..... ☹ ☹ ☹
@vafinka uprtala som pivnicu a este varim veceru ale poviem ti mam dost..inak nadchu mam aj ja ..hihi asi tehotensku 😀
@makovicka53 ty si jedna záhada..je mi to luto ale asi važne niečo neni oki..mam pocit že Lenka, ty a ja sme tvrde oriesky 😠
@tinkatinulka no mi nieco hovor...fakt neviem co sme komu urobili, ked to stale nevychadza...bezradnost je naostrasnejsia vec ☹
@makovicka53 asi sme stali v zlim rade..ale oddych od hormonov nam pomoze vsetkym..
@tinkatinulka no to ano...nevies kolko moze trvat kym sa to dostane z tela? 🙂
@tinkatinulka Sa smej ale ja fakt mám už asi 4 mesiac stále plný nos bez vreckovky ani nakrok ...moja kamoška mala zasa vždy suché dutiny počas tehotenstva .....hihihihi , ale možno že aj budeš tehuľka nikdy nevieš 🙂
@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá tapeta na stene no moja sestra a môj muž mali riadne nervy 😀 no fuška to bola . A tie krivé steny no bohužiaľ trošku nám to aj ušlo no panelák je panelák tu je všetko krivé od podlahy až po steny no nevadí teším sa stále to chodím pozerať 🙂 🙂 🙂
@olivia31 ahoj no dufajme,ze sa dam cim skor dokopy, aby som uz KONECNE mohla ist na vklad 😉 vy sa ako drzite?
@olivia31 juj takuto nahodu by som velmi ocakavalaa a aj plnenie snov..ved bolo by nacase lebomam pocit že v poslednej dobe sa mi iba smola lepi na paty..ale vo vsetkom co sa da esteže drahy je take zlatíčko teraz a poslucha ako má 🙂
@tinkatinulka
@olivia31 zabizne no pkene, ked som tu ja, tak tu nikdy nikto nie je, kakane ste 😀 a to mi ani nik nenapise, fujky.no ja som si dala aspon polku paralenu, lebo mi uz ozaj ide hlavu utrhnut. no o tych kvapkach sa poradim, lebo ty vravis ze nie a druhy ze zas ano. tak ja teda neviem, veru aj ja som zvedava na foto izby
@vafinka kvapky urcite eee...ver Oli. Iba paralen alebo nabehli k dr.v stvtok mas kontrolu?a ako vikendujes? slniecko vonku..juj vikend by mohol byt aj do stredy..som unavena ako pes perem lebo je slniecko a idem este podlahy dat do laty a koncim.. 😉
@makovicka53 Tak to verím aj ja, že budeš čoskoro v poriadku držím palce aby si čoskoro bola fit a na jar išla na vklad a budete bojovať všetky tri spolu Lenocka a Tinka a budete naše tehuľky 2014. 😀 Držím vám palce a veľmi vam to prajem .🙂
@vafinka
@tinkatinulka Pošlem foto len ešte musíme čosi za fušovať bohužiaľ a potom pošlem viac fotiek prekvapenie. 🙂 Tinka strašne ti prajem také prekvapenie teda tú náhodu .🙂 Vafinka však som ti napísala tak čo sa tu zdúvaš? 😀 A ako dnes je ti ešte zle?
@vafinka to kiosk aj ja..soplikujem tak vegetim.toho mladeho by som vyhodila oknom..
@tinkatinulka moja, tak to sme teda dve, co by toho zmrda vyhodili a to nielen oknom. ja sa idem konecne okupat a supito do postele. potom si zajtra popiseme, papa zatial

ahojte kočky konecne som si na vas našla cas a tu skapal pes co..som taka unavena že ani neviem oddychovat preto dom a upratujem teda aj moj kamos upratuje..a este kopa pradla a pivnica na mna cakaaaaa...