Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Bre ranko maminy..som akasi nah..o. z dregs ma boli chrbat a ani zadna poloha na spanie nezabera..vrr. inak van to pekne nabieha tie tyzdne..Len foto brusiek by sa zislo.
@tinkatinulka ahoj moja, zrovna som ti uz isla napisat. no boli ta preto. lebo doma makas ako fredka, chuda moje, no ja by som sa hanbila sat svoju foto, lebo mam uzaj pupok ako hrom. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka Len pekne pošli ja vám pošlem koncom týždňa .🙂
@tinkatinulka Dobré ránko ja práve papkám chlieb vo vajíčku...to by chcelo teplí kúpeľ na ten chrbát a jemnú masáž 😀 a skús tabletku od bolesti.
@olivia31 tabletky posnazim oddialit..ale kupel bude dnes.sak cely vik som prala a upratovala.
@vafinka sak a to to vadi ze mas prsa a brucho? Kasli nato..drobec si robi zakladnu.
@tinkatinulka tinus a nemas aspon doma dajaky gel od bolesti? ako je flectorovy, a podobne?
@tinkatinulka ani nie, ved si tie vemena konecne uzivam, ze tam aj cosi mam a nemusim to v podprde nahanat. no to si teda robi iny hotel u mna. ale nech, ved potom schudnem,a konecne budem mat motivaciu cvicit.
@olivia31 ved ano, mas prvdu, tuzila, a ked je to tu, je to uplne cosi ine ako dajaka predstava o tehu.ze ake to asi bude. oli a ty si tym kremikom na brusko natieras aj prsia? ja si zajtra daco kupim, lebo ja ich mam strasne moc naliate a bojimsa aby mi na nich nepopraskala koza
@vafinka
@tinkatinulka Končím ozvem sa večer dnes toho máme veľa. Idem sa nohodiť aby som bola za peknú maminu tehuľku 😀
@tinkatinulka ahoj ako, este ta boli chrbatik?? co robkas????
@vafinka ked chodiim je to Lepsie..som u zakaznika na pokec..potom napisem.
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte tak bábo má už 1590g a zajtra ho uvidíme v plnej kráse.🙂 Všetko je v poriadku. Dobrú noc čaká ma ďalší náročný deň.🙂
@olivia31 super tesim moc..tak zajtra pekny zazitok.
@vafinka Ahoj mamina..ja akosi nemozem spat..vrr. Stvrtok kontrola? Pojdes aj na ten NTscreeening v 12 tt?
@tinkatinulka ahoj, no ja tiez, dneska idem na UP, a veru, stvrtok kontrola. tak som moc zvedava. no ved moj ma dobre sono a uvazujem nad tym, ze pojdem az neskor v 20tt, asi do tn do cegysu, mam to odost blizsie ako sa trepat do mt. no este uvidime
@vafinka a Ty nie si PN? By si nemusela po uradoch chodit.aj v za robia tie vysetrenia..
@tinkatinulka nie moja, ked som na up, tak nie, kaslem na toi, a kto to tam robi?
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte píšem cestou autom tak všetko je v poriadku a maličký je veľký fešák vyzerá to tak, že to bude mať po mamine hihihihi no ešte si počkáme na pôrod a potom sa to uvidí presne ...dôležité, že je všetko ok doktor ho odhadol na 1790g plus mínus 200g ale zdá sa sa mu , že to bude viac bude to asi riadny chlap. 😀 😀 😀 😀 😀 Neskutoční zážitok pošlem foto nieje to až tak super foto lebo sa mu moc nechcelo otočiť. Vafi odporúčam MUDr, Grochala takéto sono ako to robí on fakt poctivo všetko ti vysvetlí čokoľvek sa opýtaš super doktor naozaj stojí to za tú cestu aj peniaze.
@vafinka prenatal zilina kuk do googlu.

@vafinka Ahoj dobré ránko pukana 😀 Ja sa práve chystám na kontrolu o 12.00 mám byť u dokt. Ideme sa ukázať ako rastieme a odovzdať pár kvapiek krvi a zajtra smer Martin na sono Grochal držnám palce aby bolo všetko v poriadku.🙂 🙂 🙂 🙂