icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
14. okt 2013

@vafinka Ahoj dobré ránko pukana 😀 Ja sa práve chystám na kontrolu o 12.00 mám byť u dokt. Ideme sa ukázať ako rastieme a odovzdať pár kvapiek krvi a zajtra smer Martin na sono Grochal držnám palce aby bolo všetko v poriadku.🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
14. okt 2013

@olivia31 aj tebe dobre ranko, juha , dufamze maly uz je riadny chlapisko. to vies, ze ti budem drzat palce, ja zas idem vo stvrtok sa tiez ukazat. tak som zvedava, co ta nasa kukurica tam zvadza 😀

tinkatinulka
autor
14. okt 2013

Bre ranko maminy..som akasi nah..o. z dregs ma boli chrbat a ani zadna poloha na spanie nezabera..vrr. inak van to pekne nabieha tie tyzdne..Len foto brusiek by sa zislo.

vafinka
14. okt 2013

@tinkatinulka ahoj moja, zrovna som ti uz isla napisat. no boli ta preto. lebo doma makas ako fredka, chuda moje, no ja by som sa hanbila sat svoju foto, lebo mam uzaj pupok ako hrom. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
14. okt 2013

@vafinka Len pekne pošli ja vám pošlem koncom týždňa .🙂
@tinkatinulka Dobré ránko ja práve papkám chlieb vo vajíčku...to by chcelo teplí kúpeľ na ten chrbát a jemnú masáž 😀 a skús tabletku od bolesti.

vafinka
14. okt 2013

@olivia31 oli, ale ja sa fakt hanbim za to pandero. vsetci si tak myslia, ze som v 5-6mesiaci, a tie moje mini prsicka co som mala predtym, to je minulost, ja uz mam hotove vemena 😀 no co uz 😀

tinkatinulka
autor
14. okt 2013

@olivia31 tabletky posnazim oddialit..ale kupel bude dnes.sak cely vik som prala a upratovala.

tinkatinulka
autor
14. okt 2013

@vafinka sak a to to vadi ze mas prsa a brucho? Kasli nato..drobec si robi zakladnu.

vafinka
14. okt 2013

@tinkatinulka tinus a nemas aspon doma dajaky gel od bolesti? ako je flectorovy, a podobne?

vafinka
14. okt 2013

@tinkatinulka ani nie, ved si tie vemena konecne uzivam, ze tam aj cosi mam a nemusim to v podprde nahanat. no to si teda robi iny hotel u mna. ale nech, ved potom schudnem,a konecne budem mat motivaciu cvicit.

olivia31
14. okt 2013

@vafinka Ja som bola presne taká istá no splnil sa ti sen mať prsia ako sex bomba užívaj si to . 😀 😀 😀 A bruško je krásne však si to chcela užívaj si to je to krásne obdobie.🙂 🙂 🙂

olivia31
14. okt 2013

@vafinka Zlatko si zober že ti rastie maternica a tá potrebuje miesto a tak isto bábo .🙂

vafinka
14. okt 2013

@olivia31 ved ano, mas prvdu, tuzila, a ked je to tu, je to uplne cosi ine ako dajaka predstava o tehu.ze ake to asi bude. oli a ty si tym kremikom na brusko natieras aj prsia? ja si zajtra daco kupim, lebo ja ich mam strasne moc naliate a bojimsa aby mi na nich nepopraskala koza

olivia31
14. okt 2013

@vafinka
@tinkatinulka Končím ozvem sa večer dnes toho máme veľa. Idem sa nohodiť aby som bola za peknú maminu tehuľku 😀

vafinka
14. okt 2013

@olivia31 ved ja viem, a aj tebe tak rychlo rastlo brusko? normalne ja to vidim zo dna na den ze sa mi riadne zvacsuje

olivia31
14. okt 2013

@vafinka Všetko bruško prsia aj zadoček stehná .

olivia31
14. okt 2013

@vafinka Áno do toho 27 tt to išlo zo dňa na deň viac a viac rýchlo mi rástlo. Ja už mam teraz také ako niekto kto je už pred pôrodom a niekto nemal ani v deň pôrodu také každa sme iná.

vafinka
14. okt 2013

@olivia31 no pekne 😀 takze pupek smer ven, nech kazdy vidi to krasne pandero. hm, 😀

vafinka
14. okt 2013

@tinkatinulka ahoj ako, este ta boli chrbatik?? co robkas????

tinkatinulka
autor
14. okt 2013

@vafinka ked chodiim je to Lepsie..som u zakaznika na pokec..potom napisem.

olivia31
14. okt 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte tak bábo má už 1590g a zajtra ho uvidíme v plnej kráse.🙂 Všetko je v poriadku. Dobrú noc čaká ma ďalší náročný deň.🙂

tinkatinulka
autor
14. okt 2013

@olivia31 super tesim moc..tak zajtra pekny zazitok.

vafinka
15. okt 2013

@olivia31 no krasne, maly bude riadny maculko ked sa narodi, 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
15. okt 2013

@vafinka Ahoj mamina..ja akosi nemozem spat..vrr. Stvrtok kontrola? Pojdes aj na ten NTscreeening v 12 tt?

vafinka
15. okt 2013

@tinkatinulka ahoj, no ja tiez, dneska idem na UP, a veru, stvrtok kontrola. tak som moc zvedava. no ved moj ma dobre sono a uvazujem nad tym, ze pojdem az neskor v 20tt, asi do tn do cegysu, mam to odost blizsie ako sa trepat do mt. no este uvidime

tinkatinulka
autor
15. okt 2013

@vafinka a Ty nie si PN? By si nemusela po uradoch chodit.aj v za robia tie vysetrenia..

vafinka
15. okt 2013

@tinkatinulka nie moja, ked som na up, tak nie, kaslem na toi, a kto to tam robi?

olivia31
15. okt 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte píšem cestou autom tak všetko je v poriadku a maličký je veľký fešák vyzerá to tak, že to bude mať po mamine hihihihi no ešte si počkáme na pôrod a potom sa to uvidí presne ...dôležité, že je všetko ok doktor ho odhadol na 1790g plus mínus 200g ale zdá sa sa mu , že to bude viac bude to asi riadny chlap. 😀 😀 😀 😀 😀 Neskutoční zážitok pošlem foto nieje to až tak super foto lebo sa mu moc nechcelo otočiť. Vafi odporúčam MUDr, Grochala takéto sono ako to robí on fakt poctivo všetko ti vysvetlí čokoľvek sa opýtaš super doktor naozaj stojí to za tú cestu aj peniaze.

vafinka
15. okt 2013

@olivia31 juj paradicka, moja, tak sa tesim aj za teba. ja sa uvidim zas s mojou kukuricou vo stvrtok a som zvedava, co ma nove. 😀

tinkatinulka
autor
15. okt 2013

@vafinka prenatal zilina kuk do googlu.