icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
15. okt 2013

kocky tak som z vas stastna..Len tak dalej.ja uz opat doma,som ko.vafi isla som okolo tvojho bocjana.

vafinka
15. okt 2013

@tinkatinulka zlatko moje, si jasna, dneska som tak na teba myslela. ze az, bola som v drogerii a bol tam pepino test, ktory som si robila ako prvy, mala som ti ho chut kupit. len som sa bala. aby som ta tim neurazila 😒 ale citim to v kostiach, ze aj ty si coskoro najdes dve lajnicky 😀

tinkatinulka
autor
15. okt 2013

@vafinka Ty vrtula ja zas tebe cosi pre drobca..ja mám test doma uz par mesiacov ale nechvam na neskor..

vafinka
15. okt 2013

@tinkatinulka no ja umrem raz len z teba, no akurat som kukala tu zilinu, a cena je prijatelna. uha. poviem o tom muzikovi, vlastne zajtra koncim 10t, tak o take 3tyzdne by som si mohla dat termin, este sa spytam aj mojho dokyho nato, lebo aj on robi 2d aj 3d, a samizda aj meranie nt. vcul mam hlavu z toho ako melon 😀 😀

lenocka004
15. okt 2013

@vafinka
@tinkatinulka
Ahojte, ano Prenatal ZA je vraj ozaj dobry. Sestra tam bola a bola spokojna. Vafinka tam na sono chod, vraj je to najkrajsie v 12tt a aj video ti tam urobia 🙂

vafinka
15. okt 2013

@lenocka004 ahoj moja, tak ako sa mas?? uz jeti lepsie?? no porozpravam sa o tom s mojim

tinkatinulka
autor
15. okt 2013

@vafinka aj ja som bola so segrou v prenatale a dr bol super hodinku to trvalo.parada.objednaj sa skor aby mal volne ked tam budes pisat..a inak to bol moj 3 bocjan tento tyzden..🙂

vafinka
15. okt 2013

@tinkatinulka ihaaaaaa, tak to budu dvojky 😀 , no ozaj zajtra mam vysledky z hemato. tak som zvedava 😀

lenocka004
15. okt 2013

@tinkatinulka Teda Tinka, ja som myslela ze dvojicky nie hned trojicky. Ved ked ti kazdy z tych 3 bocianov nieco zhodi, no to teda bude 😀

@vafinka Je mi uz po psychickej stranke lepsie. Snazim sa to uz neriesit a preladit sa na zas welness program. 😎 Len mi to zatial komplikuje praca.
Takze teraz uz makosim, a je to v praci perne. Kazdy den chodim domov po 17h a uplne vystavena. Ked som PNkovala tak sa mi to tam vsetko hromadilo a pretoze vyhodili mojich dvoch kolegov z oddelenia tak ta praca vsetka caka tiez na mna. Uplne je to vsetko zle 😠 Budem to musiet nejak vyriesit, lebo stres mojemu snazilkovaniu moc neprospieva. No kazi sa mi to vsetko, ale ja to zvladnem ako vzdy doteraz 😉
A ty co nove? Babo uz dufam poslucha 🙂

vafinka
15. okt 2013

@lenocka004 neboj, dostanes sa zas do normalu, velmi ti prajem, aby si nemusela uz ziadne ivf podstupit, je to obycajna tyrania. nemysli na snazenie a dojde to aj samo. normalne ta lutujem, ze mas tak perno. ja a uz asi zacnem zas cosi posit a hadam aj popredat, aby som si zas daco zarobila.moja, praveze, je mi stale zle, uz 3den a to bez lutosti mojho baba, ze by ma aj setrilo. no co uz. nove nic, zajtra budu vysledky z hemato. som zvedava ako mala. no ja sa uz idem ulozit spat. papa zatial a zajtra si popiseme 😀

lenocka004
15. okt 2013

@vafinka Ok, tak pekne snicky prajem 🙂

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

Ahojte kocandy ja uz som hore nadcha ma otravuje..vrr neznasam to na sebe.blaznivy prednison mi pototo imunitu.

speranza1
16. okt 2013

@tinkatinulka tinka.... kup si wobenzyn... my s mm uzivame teraz po 3x5 tabl.... aj ja som citila, ze na mna nieco lezie....ale myslim, ze ten wobenzyn to zastavil.... naozaj.... 800 tabl. balenie stoji cca 105-115 €

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@speranza1 ja civil nanom us asi mesiac..mame to maxi balenie doma.Fagan 5x3 ale musime podstivejsie.

speranza1
16. okt 2013

@tinkatinulka no aj my to uzivame cca 3 tyzdne s mm..ale poctivo😀....a predsa si prechladena?.... to bude aj tym sychravým počasím

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka
@lenocka004
@olivia31 dobre ranko kocandy mojee

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@speranza1 ja uz neviem na mna jesen vzdy daco nalepii..llezim v postely a nie a nie daco porobit.oops pradla,poobede vybavovacky.esteze prsi lebo by som šla na zahradku.

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka Ahoj mamina..tak ako dnes? Zaludok ako? Vecer som varila huspeninku..das si???🙂))

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka ahoj zlatko , no zatial dobre, ale mna to vie tak chytit pred obedom. huspeninka??? zeby???? uhaaaaa. to je otazne 😖

speranza1
16. okt 2013

@tinkatinulka aj ja zvyknem takto na jesen ochoriet... ale pevne dufam, ze tentokrat sa mi choroba bude vyhybat 😉 🙂

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka no ja som si uz pochutnala..raja vista maskova..ale zas laby hore chrbatik boli..a divne sny.

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@speranza1 no veru teraz ziadna choroba..ja som vyslala svokru na citrony do obchodu..a kiosk tv.dnes praca free,takze. Supis.poobede idem po lieky,zasoby doplnim.

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka no len si daj a odpocivaj na chrbatik, a dobra sprava nebudem si musiet pichat fraxik 😀

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka
@olivia31
@lenocka004
@mili78
@olusam
kde ste stare zufalky.....pomooooc ide na mna soplik 😀
ale nie nadoipovala som sa tak je to vcelku oki..vecer vypotim v postely 😅 a rano budem ako ryba.papa idem na gyndu.

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka tak super staci anopyrin?

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka ale ja som tu a co tam ides riesit????

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka no pokial ziaden hematom tak by to len zatazovala si teba..modriny bolia este dlho po tej svini..ja mam este dva baliky doma..keby si potrebovala..idem do mesta nahanat bocjana 🙂

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka moja, iba zelezo a kys. listova, vysledky mam ok

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka lieky mi dochadzaju..
sak ja musim mat poruke vsetko ale hlavne tie moje na srdiecko a stitku 🙂

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka praveze ani hematom, juchuuuuuu, boze ja som mala take bobky, ked mi odtial volali, uz som mala smrt pred ocami, strasne mi odlahlo