Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka v heliku tym pct testom
@tinkatinulka ...na genetike v Blave, docent Ondrejčák...tak toto su asi len take zakladne...este si dam spravit rozsirene v Medirexe...pisala som doktorke Maličkovej do Prahy a odporucila mi Medirex v BA
@mili78
@vafinka
@tinkatinulka No a keď vám poviem , že zajtra príde moja sesternica a má chlapčeka rozkošného má rok a pól a ona čaká druhé je v 5 mesiaci .... ☹ ...no nič život je krutí ale aj tak sa teším aspoň sa s manželom potešíme a pomojkáme. 😉
baby, pomoc, nech uz mi skocni, vsak aj z podoby pojdem 😎
@olivia31 ...moja viem o com hovoris, aj my mame babo v rodine....na mna najhorsie vplyvaju tie šlahnuté otázky tipu či ešte nie som tehotná a kedy bude bábo a podobne
@vafinka ...ja som teraz pred tymto druhym ivf brala asi 5 druhov vitaminov...a nič...a niektore fajčia, pijú, v špine žijú a otehotneju ked prejde chlap okolo
@vafinka uuuha tak to mas riadne zriedenu krv..daj si brufen nohy hore a vegettuuuj
@tinkatinulka mne sa to dnes zacalo zas riadne valit, uz vcera sa mi zdalo ze to bude ok a ked som dolsla domov, no sodoma gomora
@olivia31 ja som si na mojkanie kúpila v Lindexe spodne pradelko, moja úchylka tak aspon potesím oko..sex len s kondomom..uff
@vafinka aspon budes vycistenááá a pripravena na laparku :-ň
@tinkatinulka uj ha , to by som si dala aj ja povedat, uz dlho som si nec cacane nekupila
@tinkatinulka No ja som kúpila tiež spodné prádlo erotičné len nech mrcha skončí a ideme na to zlato. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka ale az tak??? co tomu mojmu telu sisi????

baby ja mam tak silnu marhu, nechcete , poslem vam kazdej 😀