icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
28. dec 2012

baby ja mam tak silnu marhu, nechcete , poslem vam kazdej 😀

vafinka
28. dec 2012

@tinkatinulka v heliku tym pct testom

mili78
28. dec 2012

@tinkatinulka ...na genetike v Blave, docent Ondrejčák...tak toto su asi len take zakladne...este si dam spravit rozsirene v Medirexe...pisala som doktorke Maličkovej do Prahy a odporucila mi Medirex v BA

mili78
28. dec 2012

@vafinka ... ja nechcem, som rada, ze mam po nej...som minula 3 baliky vloziek 😝

vafinka
28. dec 2012

@mili78 aha, tak mne teda robil na to, ci prejdu krckom a ci ich ja nedavim, teda ci ziju v hliene

vafinka
28. dec 2012

@mili78 ani trosku???

mili78
28. dec 2012

@vafinka ...clovek uz nevie co ma podstupit, aby sa to konecne podarilo :(

mili78
28. dec 2012

@vafinka ... ani kvapku!! :D

olivia31
28. dec 2012

@mili78
@vafinka
@tinkatinulka No a keď vám poviem , že zajtra príde moja sesternica a má chlapčeka rozkošného má rok a pól a ona čaká druhé je v 5 mesiaci .... ☹ ...no nič život je krutí ale aj tak sa teším aspoň sa s manželom potešíme a pomojkáme. 😉

vafinka
28. dec 2012

@mili78 no ty si kamoska, ja fakt tiez neviem, ale ja uz zacinam rezignovat, mna to uz nebavi, nic do seba nepcham, ani jeden vitamin,kaslem ja na to

vafinka
28. dec 2012

@olivia31 aspon si v klude v noci pospime a mame casu na seba, aspon jedno pozitivum

olivia31
28. dec 2012

@vafinka ďakujem ja nechcem moja marha práve končí 😀

vafinka
28. dec 2012

@olivia31 dalsia kamoska, mne to uz dnes aj po nohe tieklo, to uz dlho nebolo

olivia31
28. dec 2012

@vafinka Fíha to čo je to v poriadku tak to to som ja ešte nemala .

vafinka
28. dec 2012

baby, pomoc, nech uz mi skocni, vsak aj z podoby pojdem 😎

mili78
28. dec 2012

@olivia31 ...moja viem o com hovoris, aj my mame babo v rodine....na mna najhorsie vplyvaju tie šlahnuté otázky tipu či ešte nie som tehotná a kedy bude bábo a podobne

@vafinka ...ja som teraz pred tymto druhym ivf brala asi 5 druhov vitaminov...a nič...a niektore fajčia, pijú, v špine žijú a otehotneju ked prejde chlap okolo

vafinka
28. dec 2012

@olivia31 no nasledky ivf!!!!! a toto je uz akysi extrem

vafinka
28. dec 2012

@mili78 aj ja, a dopadlo to este horsie ako to prve, ale neva uz to nevratim

mili78
28. dec 2012

@vafinka ... sa mozes v krvy kúpat ako Bathoryčka 😀 😀

tinkatinulka
autor
28. dec 2012

@vafinka uuuha tak to mas riadne zriedenu krv..daj si brufen nohy hore a vegettuuuj

vafinka
28. dec 2012

@mili78 aspon budem furt ako 18tka 😀

olivia31
28. dec 2012

@vafinka No to sa aj mne zdá neviem či je to až tak ok ak ti to nebude prestávať tak choď na pohotovosť ...skús papať veľa citrónov

vafinka
28. dec 2012

@tinkatinulka mne sa to dnes zacalo zas riadne valit, uz vcera sa mi zdalo ze to bude ok a ked som dolsla domov, no sodoma gomora

tinkatinulka
autor
28. dec 2012

@olivia31 ja som si na mojkanie kúpila v Lindexe spodne pradelko, moja úchylka tak aspon potesím oko..sex len s kondomom..uff

vafinka
28. dec 2012

@olivia31 vcera som sa prekonala a zhutkala som kopec pomarancov, ale mne sa dnes aj zas odlupol kus sliznice, tak si ani nechcem predstavit, ze kolka musela byt,

tinkatinulka
autor
28. dec 2012

@vafinka aspon budes vycistenááá a pripravena na laparku :-ň

vafinka
28. dec 2012

@tinkatinulka uj ha , to by som si dala aj ja povedat, uz dlho som si nec cacane nekupila

olivia31
28. dec 2012

@tinkatinulka No ja som kúpila tiež spodné prádlo erotičné len nech mrcha skončí a ideme na to zlato. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
28. dec 2012

@tinkatinulka ale az tak??? co tomu mojmu telu sisi????

vafinka
28. dec 2012

@olivia31 ba vlôastne na jeziska som si kupila gaturky ako z hriesneho domu, takze ked bude po marhe, nech si moj nachysta kopec ladu