icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@olusam no sak tebe som este pre malu nic neposlala tak mi posli do IP adresu a poslem 🙂 juj pre dievcatko sa super tvoriiii..no každá sme na niečo iné..ja sa sama na seba hnevam že sa jazykom nevenujem, drela soms a v škole a teraz by som asi hapkala aj ked asi by ma nepredali..

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

kočky dnes mam za ulohu..pracovnu navrhnut detsku postielku dajte dake typy co by mala mat 🙂

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka pre diecatko ci pre chlapca

olusam
31. okt 2013

@tinkatinulka ooo super,dakujem krasne 🙂 budemem mat na pamiatku...tesim,tesim🙂
Ved aj moj brat,chce sa naucit,ale co z toho ked mu to do hlavy nejde....kazdy sme na nieco ine.

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

kočky takže vymalované umate a poupratovane nie ste na 100% ale neporovnatelna zmena.. moj drahy ked dojde tak si to hadam aj vysimne 🙂 vonku spm poriadila muskaty churedky už boli biedne a posledne surfinie isli papa.No radost na tom slniečku daco porobit ale teraz sup do prace..esteze ste mi poradili s tou postielkou..diky kocky 🙂

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@vafinka univezralnu 🙂

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka hmm,riadila by som sa tym, ze ako maju zariadene vy byte, teda aky styl, a farby. no aj ja som spratala uz muskaty, chudery, boli scasti omrzle. ale hadam to predychaju. noo, si riadna sikovnica. 😀

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@vafinka no ved vymysla som už že to bude masiv a blenene prevedenie..nechla som sa inspirovat americkou strankou pre deti..chcela som daco ine ako su vsetk ypostielky na trhu u nas lebo to je jedna velka bieda a hlavne ta kvalita prevedenia..ja mam orofi deformaciu ja viem ale to co sa predava je hnus a nestoji to za tie peniaze..ved my mame 30 rocnu postielku a ta je kvalitnejsia koa tie so bezne kupis..takže pozor na mnna este o mne budete citat v dakom magazine o byvaniii hihi ako spm spravila prevrat..prave riesim daco take co by mohol byt krasne projekt tak ked bude postielka hotova tak hneeeed vam sem dam foto a budem podpisovat vlastnou rukou každý vyrobený kus juj som sa rozpisala..tiew moje chudata biele som nozila su ako zdochliny dako som ich povyberala a pocitila ale asi si len predsa zoberem od mamy lebo ona mi namnozila v skleniku krasne už len tentp rok ani nemam kde sdkladovat lebo pivnice su plne kadecoho a este aj kupelna je tam zlozena..vecer navarim hokaidovu polienku mnam už sa tesim ako male deco na nu somd raheho poslala do obchodu.inak videla si v Lidli tie tehu rifle? teraz mali ale to bola asi starsia akcia a boli pekne moja mam mi ich chcela kupit tak som ju zastavila že tak toto nieee.

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka ved aj ja budem ma t 35rocnu postielku, po nas. to bude sila, len si ju natrieme. hm, volila by som asi take cosi ako taliansky styl s novotou dohromady. dufam, ze som to napisalas dobre, len presne teraz si neviem spomenut ako sa vola ten dizajn, ma to svoj nazov. no ja si na buduci rok pokupim nove. bo tento rok som ich asi polku vyhadzala, co vyzerali ako chudence a zebraky dohromady.no nevidela som co je je v lidli, ale idem to omrknut

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka slepana som ale som ich v letaku nevidela. ale bola tam krasna hunata mikina.vrrrrrrrr. skoda, ze by som ju vobec neponosila 😠

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@vafinka to nebolo v letaku ale pramo na predajni ale oni to tehu oblecko striadju tak kazde 2 mesiace 🙂 ale boli tam aj tehu tricka 🙂 ale ak chces tak ti pozicam moje a budes mat ako tehu 🙂 hihi

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka truba, len si pekne nechaj, ved zachvilu ich budes potrebovat. 😀 😀 😀 😀

olivia31
31. okt 2013

@vafinka No tak to aj ja teraz už mi je tak, že sa nedokážem ani obuť sama 😀 a fučím ako slon no hrôza ....ja som mala dva mesiace čo som nevedela, že som tehotná to bol 5ma 6m inak stále niečo iba v tedy som vedela, že som tehu v tých mesiacoch len keď sa bábo pohlo v bruško.

olivia31
1. nov 2013

Ahojte dievčatá Dobré ránko prajem . Dnes tu určite nebudem idem preč . Ozvem sa vám zajtra . 😉

lenocka004
1. nov 2013

@tinkatinulka Ahoj, postielku ti asi neporadim ale mam napad na detsku postel. Je taka specialna a je to sila. Ked budem doma tak ti poslem cely navrh planovanej detskej izby pre moje virtualne dieta 🙂 Ale zatial este nemam 3D len klasiku 🙂

lenocka004
2. nov 2013

@vafinka Ahoj Vafinka,ako sa mas dnes? Dufam ze si sa s WC misou uz rozlucila 🙂

vafinka
2. nov 2013

@lenocka004 ahoj moja, no pokukujeme na seba, ze kto z koho. 😠 , a inak dneska som sa paradne oliala olejom a este k tomu vriacim, tak mam na stehne krasne 2pluzgieriky, sikovnost moja neopustaj ma 😀 no co uz a tco ty moja, ako?? ako ti dopadol pokec so sefom?

olivia31
3. nov 2013

@vafinka
@lenocka004
@tinkatinulka Ahojte kočky tak to počasie je des 😝 Vafi ako už sa to trošku zlepšuje v koľkom si tt už si začala 13 tt ? Tinuš bola som v Lidl vo štvrtok nevidela som tam také nohavice bola som kúpovať pre krsňatá tie ruksaky Puma mali narodeniny aj meniny a na Vianoce tam už nepôjdeme tak sme im dali už aj Vianočný darček. Vafi nemá ti kto posunúť nejaké oblečko ja som kúpila minimum všetko mi dali tri kamošky a sesternica ....aj včera mi ešte kamoška doniesla teplé svetre asi 5 ks a dvoje šaty teplé. Teraz budem chodiť často k dokto. tak aby som mala stále niečo iné . Lenočka a ako sa máš ? Som aj minule na teba myslela . Dnes idem šiť kabát .
Tinuš no potom pošli foto tej postieľky.

tinkatinulka
autor
3. nov 2013

@olivia31 AHOJ TY UZ BUDED CHODIT NQ PASY DO NEMOCKY? MY sme dnes na návšteve u našich a oni su preč,esteze mame kľúče.tak ich tu vyjeme a ideme domov. Večer este dohackujem pre OLi.vafi mám uz nachystanu ale cakam na pohlavie 🙂

olivia31
3. nov 2013

@tinkatinulka Ešte idem 11.11 poslední krát k môjmu a potom do nemocnice budem chodiť ..áno aj na tie pásy ...už mi raz robil aj prietoky v Martine bolo to zaujímavé počuť to 🙂 ....moja tak vy na návšteve a vaši preč sranda no tak sa napapkajte a užite si to . No ty si šikuľka dievčatá budú šťastné .....ja ti pošlem čo som ja teraz ušila pre malého sa s toho strašne teším.

vafinka
3. nov 2013

@olivia31 ahoj zabka moja, ano som uz 13+3. no aj ma po svagrinej, len mam tu nevyhodu, ze ona je plecnatejsia ako ja, tak mi bude po nej vsetko velke, a zas nohavice male. ved to neva, nabehnem ku cinancom a tam daco vykutrem.no posli foto aj mne nech sa inspirujem

olivia31
3. nov 2013

@vafinka Pošlem aj ti také ušije len čakám na info o pohlaví no možno ak budeš mať šťastie tak ti už povie aj v 15 tt no uvidíš ako bude bábo otočené ak nie tak v tom 20 tt už na sto percent budeš vidieť pohlavie. Ja ti pošlem ten môj pláštik na jar to ti bude dobrý musím sa v ňom odfotiť a pošlem ti .

vafinka
3. nov 2013

@olivia31 juj si zlata, dneska som normalne viskala, ze som este zaspla ako tak kabat, aj ked som v nom bola ako stangla, ale nechh 😀

vafinka
3. nov 2013

@tinkatinulka ahoj kocka moja, sa mas, aj my sme boli dneska na navsteve. a aj na hroboch a konecne doma. a co porabas?

tinkatinulka
autor
3. nov 2013

Ahojte konecne doma..a smutná.. ☹ dve sesterky tehotné..juj to je tak nefér..plánované asi na 1 x.

vafinka
3. nov 2013

@tinkatinulka moja, posielam objatie. ach jo. neboj moja, aj k tebe dojde miminecko. a uz coskoro. len sa mi nevzdavaj 😒 , dobre??

tinkatinulka
autor
3. nov 2013

@vafinka snažím sa nezufat ale aj tak..

vafinka
3. nov 2013

@tinkatinulka ja viem, kazda jedna sme si tym presli, a tu bolest poznam. 😒 ale potom vzdy vykukne slniecko

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

Dobre ranko kocky..som nejaká unavená po víkende.čo idete dneska robiť?

olusam
4. nov 2013

Caute caute zenicky,ja som mala super vikend 😎 este sme si vyrazili s muzikom na predlzeny vikend do KE,potom uz len minimalne v trojici 🙂
Tinka,este raz dakujem,tesim sa co dostanem 😉
Vafi,ako si ty na tom???uz dostanes viac do seba???