icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
4. nov 2013

@olusam A este si chcem tu na MK som našla krásne farebné pošlem ti ktoré idem to kuknúť no sú drahé , ale krásne.🙂

olusam
4. nov 2013

@olivia31 oo dakujem pekne,skoda,ze nie som taka sikovna ako vy ☹(
Tak 20ks asi staci a aky praci prostriedok mas,chvalia si Bupi,tak neviem.....

olivia31
4. nov 2013

@olusam Ja som si tiež kúpila Bupi sesternica mi ho odporučila tak som v tom prala vecičky ešte mi treba. 🙂 Pozri si monika1709 ona má shop a tam má tie plienky farebné no krásne okres Svidník....na začiatok určite stačia a keď budem vidieť, že je to málo tak si potom dokúpim.

vafinka
4. nov 2013

@olusam no veru, normalne som na prasky z toho, ze ako je to mozne, ked mam aj zelezo doma a aj kyselinu listovu, tak potom v com su uniky?? ja sa zatial len tomu tesim, ze nemusim fraxos. no inak ja som tie plienky s potlacou videla u nas v jednom obchode. ale ta cena, skoro ma ozem svaclo. samizda, ze za 5plienok s potlacou stalo cez 10e. vrrrrr. a co si ides vsetko kupovat do porodnice?

olivia31
4. nov 2013

@vafinka Vafi ak chceš tak mám od doktora presní zoznam čo všetko nám treba do pôrodnice a čo všetko treba na prvú výbavičku pre bábo. Ja som našla krásne 6 ks za 15,50 ale takéto som v obchode nenašla len tu v shope.

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 no to je raidna palka, ach jo. no ja sa tam pojdem pozriet este raz. hadam zajtra, bo idem aj k zubarovi. no posli, som zvedava, ale budem si aj pytat od mojho ze co do porodnice. vies ty to mas dobre. len ja premyslam ako budem to nase male obliekat na jar. a ked zacne byt uz v juni teplo. co oblecem mesacnemu babatku? zacinam byt uz teraz v koncoch. asi mi harasi ale uz teraz premyslam nad takymi vecami

olivia31
4. nov 2013

@vafinka Dáš mu bodíčko a gaťuše a prehodíš plienočku cez bábo a keď bude horúco tak len bodíčko a basta ...ty to máš oveľa lepšie lebo nemusíš také mrne krehké babúchať....moja sesternica takto mala dvoch na leto a mala to super .

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 no vidis, ot je tiez fakt. chuda male, veru, kym sa dostanete von, kdesi na prechadzku, tak aj hodina ubehne, kym ho do vsetkeho poobliekas.a to sa dorobis na 2x.a este kym sa vytrepes von s kocikom. 😖

olivia31
4. nov 2013

@vafinka No už teraz sa teším no ak bude veľká kosa tak budeme len doma sedieť a vylezieme len ked bude plus ak bude -15 tak budeme kukať iba von oknom ☹ ...a ty môžeš po týždni ísť hneď von. 😉

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 no veru, aspon sa obcas treba prevetrat. my sme s muzikom taky, ze aj ked je vonku -10, tak ideme von na prechadzku. ja len dufam, ze bude dobre pocasie. lebo ja nenavidim doma sediet, a len tak mrkat.kvoi mne bude tu musiet u nas svietit slniecko furt 😀

olivia31
4. nov 2013

@vafinka no len takéto bábo nesmie ísť ak je viac ako -5 tak nesmieš ísť von kvôli plúcam pretože sa môže nadýchať studeného vzduchu a bude mať oslabenú imunitu ...takže len ak bude slniečko a teplúčko inak si na to budem dávať pozor.

olivia31
4. nov 2013

@olusam Tak som si práve od tej baby objednala tie krásne plienočky juchú teším sa no nemá tie zelené s lienkou tak som si modré s rybičkou 😀

olusam
5. nov 2013

http://didymo.albumy.biz/2012/02/03/taska-do-po...
@vafinka tu som nasla zoznam.....ale az strach mi nahana co vsetko treba!!!! 😲

olusam
5. nov 2013

@olivia31 ma ich krasne,ja som si v Ke,kupila len jednu taku s potlacou za 2,20! Tak ona ma super ceny.Poslem foto.
Inak,kupujes aj komodu s prebal.pultom,alebo nie?neviem sa rozhodnut a este kupila si malemu aj pancuchy??

vafinka
5. nov 2013

@olusam super kunem to, dikes moc.

olivia31
5. nov 2013

@olusam Aj som si ich objednala mne sa strašne páčili🙂 🙂 🙂 ....inak ten zoznam je prehnaní ja mám originál od doktora a tu v tomto je kopec blbostí 😒

olivia31
5. nov 2013

@olusam Pančuchy mám jedni také mini 😀 sú rozkošné a komodu mi privezie teraz v sobotu kamoš kúpil v ikei ....a mám stôl tak tam si urobím prebaľovanie už som si kúpila aj podložku. Takže nič také nepotrebujem pošlem foto ako to budem mať počkaj chvíľku nech to pripravím na ukážku .

olivia31
5. nov 2013

@olusam Poslala som ti urob kuk 🙂

olusam
5. nov 2013

@olivia31 krasne to mas 🙂 ja som si kupila bavlnene osusky,aspon na zaciatok,potom si kupim peknu osusku🙂 a kolko zavinovaciek budes mat,ja uvazujem aj nad ulitkou.

vafinka
5. nov 2013

@olivia31 inac aj mne sa to zda prehnane, az teda moc, ved by som musela ist do nemocky s celou skrinou, nie?

olivia31
5. nov 2013

@olusam Ja mám 3 ks plienkových osušiek a jednu tú zelenú čo som ti od fotila. A máš krásnu tú plienočku moje ovečky hihihihihihi 😀.....jednu mi dala švagrová novú a druhú som si ušila viac asi nebudem potrebovať....sesternica mi dala asi 4 , ale tie starodávne sa mi nepáčia. 🙂 🙂 🙂

olusam
5. nov 2013

@vafinka ved vravim,hroza,radsej sa opytaj svojho doktora..ja mam zatial jedno pyzamo,podprdu a vlozky do nej 😎

olivia31
5. nov 2013

@vafinka Asi tak nejak ja ti pošlem ten môj.

olivia31
5. nov 2013

@olusam Inak čo je tá ulitka ?

vafinka
5. nov 2013

@olivia31 no ja som sa aj pytala svagrinej ze co jej bolo treba, a teda poviem, ze uplne minium, dneska ked som bola u mojho, akurat sestricka vravela jednej pani, ze co jej treba k porodu. takze, pojdem tam len s jednym kufrom ako to vidim, viac s nicim. a plus plienky pre male.

olusam
5. nov 2013

@olivia31 kukni si www.ulitka.sk Je tam video.

olivia31
5. nov 2013

@olusam Je to milé inak mne odporucila aj kamoška aby som dieťatko balila , že to maličké sa potom cíti bezpečne ako by bolo v brušku . Aj lepšie jej spávala malá keď ju balila. 🙂

olivia31
5. nov 2013

@olusam
@vafinka Práve som sa objedla ledva fučím 😝 a malý má párty v brušku 😀

vafinka
5. nov 2013

@olivia31 hi hi, aj ja som sa najedla. a rozmyslam, ci zas nedam grcku ako rano, z caju. aj ja mam party ale o poschodie vyssie 😀 , a co riadne maly kopancuje??

tinkatinulka
autor
5. nov 2013

ahojte kockz ste sa rozpisali..dneska makam ako fredka tak vas nestiham-- 😉