Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam no veru, normalne som na prasky z toho, ze ako je to mozne, ked mam aj zelezo doma a aj kyselinu listovu, tak potom v com su uniky?? ja sa zatial len tomu tesim, ze nemusim fraxos. no inak ja som tie plienky s potlacou videla u nas v jednom obchode. ale ta cena, skoro ma ozem svaclo. samizda, ze za 5plienok s potlacou stalo cez 10e. vrrrrr. a co si ides vsetko kupovat do porodnice?
@olivia31 no to je raidna palka, ach jo. no ja sa tam pojdem pozriet este raz. hadam zajtra, bo idem aj k zubarovi. no posli, som zvedava, ale budem si aj pytat od mojho ze co do porodnice. vies ty to mas dobre. len ja premyslam ako budem to nase male obliekat na jar. a ked zacne byt uz v juni teplo. co oblecem mesacnemu babatku? zacinam byt uz teraz v koncoch. asi mi harasi ale uz teraz premyslam nad takymi vecami
http://didymo.albumy.biz/2012/02/03/taska-do-po...
@vafinka tu som nasla zoznam.....ale az strach mi nahana co vsetko treba!!!! 😲
@olusam Pančuchy mám jedni také mini 😀 sú rozkošné a komodu mi privezie teraz v sobotu kamoš kúpil v ikei ....a mám stôl tak tam si urobím prebaľovanie už som si kúpila aj podložku. Takže nič také nepotrebujem pošlem foto ako to budem mať počkaj chvíľku nech to pripravím na ukážku .
@olusam Ja mám 3 ks plienkových osušiek a jednu tú zelenú čo som ti od fotila. A máš krásnu tú plienočku moje ovečky hihihihihihi 😀.....jednu mi dala švagrová novú a druhú som si ušila viac asi nebudem potrebovať....sesternica mi dala asi 4 , ale tie starodávne sa mi nepáčia. 🙂 🙂 🙂
@olivia31 kukni si www.ulitka.sk Je tam video.
ahojte kockz ste sa rozpisali..dneska makam ako fredka tak vas nestiham-- 😉

@olusam A este si chcem tu na MK som našla krásne farebné pošlem ti ktoré idem to kuknúť no sú drahé , ale krásne.🙂