Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka ved ty stale ze casuuuuu..juj dnes som videla krasne dievcenske oblecko chcela som ti kupit ale este pockame 6tt a budeme vediet
@tinkatinulka Nie posla som do IP 🙂
@tinkatinulka no jasne, ze ma mkopu casu, len to odpocitavadlo ide dajakou mega rychlostou, boze moj, uz mam bobky teraz. no mozno mi to povie uz v utorok, idem na poradnu, tak som zvedava, ci nam tam rastie pindurik. moj by bol cely bez seba od radosti, keby sme cakali synatora aj dievcatku bo bol pysny.
@olivia31
@tinkatinulka inak zienky, dobre ranko, ani som vam pekne ranko nepopriala. a inak, co idete piect na vianoce???ja t ento rok spravim asle len tak 6-7 druhov, nie ako minuly rok, ze 12druhov som mala.
dievčatá kde ste čo ste tu nič ani smrad. 😀
Ahojte kocky uz som doma, mrcha dorazila so 4 dni um omeskanim.skoda 4 testov..poplakala som si a ideme dalej.
@tinkatinulka Nerob žiadne testy nechaj to nejaký čas len tak...... tak to sa len týraš neboj a ono to príde len to pusť aspoň na čas z hlavy ..mojko neplač budeš mamina neboj sa však si zober keď sa nám podarilo po siedmich rokoch tak sa dočkáš aj ty strašne ti to želám ...hlávku hore nechaj telo odpočinúť nech má čas sa s toho všetkého spamätať. Posielam objatie . 😉
@tinkatinulka mojko to ma sere, ach jaj, ako ti oli pisala, to pride samo, a verim tomu, ze uz nikam nepojdes do brna, ani nikam. neplac moja, to bude oki.hm????
Kocky mate pravdu, ale vzdy ma to nude srat..Nov bola na Nov dala som 3 paraleny lebo brutal bolesti, a jak by prasa rexali krvy..
@tinkatinulka ja viem, ze ta to zakazdym bude srat, a kliat budes na cely svet. moc dobre to kazda jedna vieme, ☹ ach jaj. ps, a kedy koncis marodku?
@vafinka este neviem.
@tinkatinulka 😒 hm, ja tak, no ze uz cim skor. neva.
@tinkatinulka Ahoj vždy ťa to bude hnevať každý mesiac viem to pretože som bola taká istá ....no kašli na to çi mešká, alebo nie pretože to ťa ešte viac rozhodí keď robíš testy kašli na ne ...radšej si kúp niečo pekné pre seba škoda peňazí na testy.
kocky, no konecne mi prisla knizka, co som is objednla od jednej kocky z netu, pre deti, ze co im varit, prikrmy a tak, celu som ju uz skoro preluskala. mala som strach, ze to varenie pre deti bude narocnejsie. a to aby som si kupila este dajake male hrnce. 😉
@tinkatinulka
@vafinka
@olivia31
Ahojte baby 🙂 Tak som uz aj ja tu. Uz ste mi chybali. Som rada ze Oli, Vafi aj Olusan pekne napredujete.
My sme s mm teraz vypli a nechavame na prirodu. Inak neviete mi niekto povedat kedy by mi mala po kyrete prist mrcha?
No a Tinus, neboj nam sa to podari tiez. Ja som si teraz povedala ze si dam pauzu a nebudem sa sledovat. Aj testy som vyhodila aj lieky, aby ma nepokusali. A bez tych lieciskov sa citim fakt konecne ako clovek. 🙂
@lenocka004 no to hej ved my to dame..ale pocuj nebolo by v tvojom pripade odveci uživat min prednison lebo keby sa ti podarilo prirodzene..kedže mas naprd imunitu ako ja?
@lenocka004 a som strasne rada že si sa ukazala..sme sa o teba bali že kde si.
@vafinka ty cicus si mala povedat by som ti dala knizku od Bukovskeho 🙂 sak pockaj ja pojdem okolo a dostanes na rit..a ozaj z kontroly sa nevracaj bez infosky ci ruzova alebo modra..lebo stale neviem co mam hackovat.Olu som už urobila setik ale nemam akosi cas ist na postu..a posli mi ten kocik aby som ti kukla cenu.🙂
@tinkatinulka no ja som zveava tiez, ci sa male ukaze, ze co tam skryva. juj, a to mas pre deti? aj mojmu sa knizka paci, vravi mi, ze dobra, aj ked je stara, cca 15rokov, ale ja som takej pysna. neboj, zajtra ked dojdem dom, tak sa ozvem. no paci sa mi bexa paris fashion, v tej hnedo kremovej, a potom ten espiro lupo comfort. len to bude tazke sa rozhodnut medzi nimi, inak isto si od teba odtial objednam matrac a kde co ine, teda ak aj ceny budu fajne.
@lenocka004 ahoooooj, aj ty zijes?? snad ani neviem ako dlho si tu nebola 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moja, neboj, nemysli na to, a zrazu to dojde, aj ty aj tinus, ma krasne prekvapite 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@olivia31 posličkovia?