Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ja.sa.od vcera potim, zimnica a horucky a dnes it aj hrdlo no des..este aj Mobil sa mi rozbil.teda krasna mi display rozbilo.
Dobre rano dievcence,tak my sme zacali uz 8.mes.a od 9.12.bude MD 🙂
Len sa liecte,toto je najhorsi cas na choroby!
@olivia31
@tinkatinulka
@olusam dobre ranko dievcence, tak aj ja sa ku vam pridavam do stadecka chorych, sopliky sa mi zacinaju, a aj hrdlo sa hlasi. no ja som vcera tiez stratila mobil a nakoniec som ho nasla spadnuty v muzovej bote 😠 , zdar slepuchom ako som ja
@olusam no pocula som ze sa nesmie, ze jedine matovy, ze nie je toxicky pre dieta, ale ja ti uz ozaj neviem, mam z toho hlavu ako kon, lebo kazdy rozprava nieco ine. no zajtra zacinam 16tt 😀 😀 vcera som bola na tripple testoch a aj na uvz, videla som nasho bobka. doky skonstatoval, ze pekne rastie a vsetko ma co ma mat
@olusam Áno z ikey všetko sme tam pokúpili ...kočík 😀 😀 😀 nekomentujem to je ockova starosť 😉 .......možno do Vianoc bude aj doma 😀 ....myslím ten kočík.....ty si nejaká náročná keď sa ti nič nepáčilo no to to ....inak budúci t idem v stredu do nemocnice na kontrolu aj CTG mi natočí budem počuť srdiečko sa teším .
inka kocky, do akych farieb budete ladit vianocny stromcek?? ja premyslam bud nad cisto zlatym alebo druha varianta je ta, ze vobec neviem 😀
@olivia31 sa mas, ale aj aj tento rok mojho zapojim do tejto cinnosti ale aj do inych. aby si nemyslel 😀, okrem jeho tradicneho vyprazania ryb, bude aj asistovat pri salate. a pomahat pri upratovani. no ja som mala aj zivy, ale ten bordel po nom, ze no dakujem. este si urobim veniec na dvere.takze budem musiet ist na matros do mesta.chcela som ist dneska ale tu leje uplne bez hanby 😢
No vy sa mate,zariadite si sviatky ako chcete....my budeme u nasich,takze sviatky pekne pokope 😀 a sme sa dohodli,ze nebudeme si nic davat,teraz ma prednost Kristinka 🙂
ahojte kocky tak ja už druhy den pod psa..no des sa na seba aj vzrkadle pozriet, bordel tu mam v dome ako nikdy robota stoji esteže sa moja"milovana" svekra o mna stara..a to važne, aj mandarinky mi bola kupiť 🙂
@tinkatinulka no ja sa cítim podobne mam plný nos a škriabe ma v hrdle... 😝 des......a to je horšie, že nič nemôžem iba citrón a med čaj .....no ako sa pekne o teba stará 😀
@tinkatinulka moja, no vidis, ze ta svekra neni az taka zla. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka chces ju? Zaplatim. 😀
@tinkatinulka ja ta preplatim a dam ti moju 😀
@tinkatinulka
@vafinka
@olusam Kočik je už na predajni v BB všetko nachystané dnes nám volali tak v stredu si ho donesieme dom. 😀

@vafinka
@tinkatinulka
@lenocka004 Ahojte dievčatá tak ja tu znova straším nemôžem spať a mám pocit, že ma ide bolieť hrdlo 😝 urobila som si čaj a idem strašiť v obývačke .