icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
20. nov 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@lenocka004 Ahojte dievčatá tak ja tu znova straším nemôžem spať a mám pocit, že ma ide bolieť hrdlo 😝 urobila som si čaj a idem strašiť v obývačke .

tinkatinulka
autor
20. nov 2013

@olivia31 ja.sa.od vcera potim, zimnica a horucky a dnes it aj hrdlo no des..este aj Mobil sa mi rozbil.teda krasna mi display rozbilo.

olusam
20. nov 2013

Dobre rano dievcence,tak my sme zacali uz 8.mes.a od 9.12.bude MD 🙂
Len sa liecte,toto je najhorsi cas na choroby!

vafinka
20. nov 2013

@olivia31
@tinkatinulka
@olusam dobre ranko dievcence, tak aj ja sa ku vam pridavam do stadecka chorych, sopliky sa mi zacinaju, a aj hrdlo sa hlasi. no ja som vcera tiez stratila mobil a nakoniec som ho nasla spadnuty v muzovej bote 😠 , zdar slepuchom ako som ja

olivia31
20. nov 2013

@vafinka Si môžme ruky podať 😀 .....no mňa škriabe no pekne som si naordinovala med a citrón a mám suché dutiny musím si dať kúpiť vincentku v spreji len tú môžem do nosa . Mňa nebolí tak , že mandle len čo mi na stekalo tak ma škriabe musím to dostať von.

olivia31
20. nov 2013

@olusam Ahoj mi hovor a to nikam nechodím keď je takto krásne manžel sa o mňa stará a robí aj nákupy......

vafinka
20. nov 2013

@olivia31 no to ano, smatlane dve. a tinus tretia. no ja mam problem ten, ze ked zakaslem, tak mi hlieny stekaju dole krkom a potom zas tyckujem. ako vcera rano. no veru, asi aj ja si dam ten med a citron, lebo po liekoch netuzim

olusam
20. nov 2013

@olivia31 no ty uz nic nerob,ved uz mate vsetko,nie,kocik uz je?? A aku mate komodu z ikey??my sme tam boli v sobotu,ale nic pekne nemali....☹

olusam
20. nov 2013

@vafinka my sme vlani,aj tento rok, ficali na tom zazvorovom caji s medom a citronom,len neviem ci v tehu sa to moze???Inak,kolky tt uz si??

vafinka
20. nov 2013

@olusam no pocula som ze sa nesmie, ze jedine matovy, ze nie je toxicky pre dieta, ale ja ti uz ozaj neviem, mam z toho hlavu ako kon, lebo kazdy rozprava nieco ine. no zajtra zacinam 16tt 😀 😀 vcera som bola na tripple testoch a aj na uvz, videla som nasho bobka. doky skonstatoval, ze pekne rastie a vsetko ma co ma mat

olivia31
20. nov 2013

@olusam Áno z ikey všetko sme tam pokúpili ...kočík 😀 😀 😀 nekomentujem to je ockova starosť 😉 .......možno do Vianoc bude aj doma 😀 ....myslím ten kočík.....ty si nejaká náročná keď sa ti nič nepáčilo no to to ....inak budúci t idem v stredu do nemocnice na kontrolu aj CTG mi natočí budem počuť srdiečko sa teším .

vafinka
20. nov 2013

inka kocky, do akych farieb budete ladit vianocny stromcek?? ja premyslam bud nad cisto zlatym alebo druha varianta je ta, ze vobec neviem 😀

olivia31
20. nov 2013

@vafinka Ja tradične zlatý aké ozdoby mám také tam môj manžel dá tento rok robí on stromček a bude vraj živí tak náš umeláč ostane v garáži 😀

vafinka
20. nov 2013

@olivia31 sa mas, ale aj aj tento rok mojho zapojim do tejto cinnosti ale aj do inych. aby si nemyslel 😀, okrem jeho tradicneho vyprazania ryb, bude aj asistovat pri salate. a pomahat pri upratovani. no ja som mala aj zivy, ale ten bordel po nom, ze no dakujem. este si urobim veniec na dvere.takze budem musiet ist na matros do mesta.chcela som ist dneska ale tu leje uplne bez hanby 😢

olusam
20. nov 2013

No vy sa mate,zariadite si sviatky ako chcete....my budeme u nasich,takze sviatky pekne pokope 😀 a sme sa dohodli,ze nebudeme si nic davat,teraz ma prednost Kristinka 🙂

olivia31
20. nov 2013

@olusam Mi tiež len drobnosti nič moc ....kúpime si kočík pod stromček 😀 a bude ......a kedy sa sťahujete ? Čo to naše stretko kedy dáme ?

vafinka
20. nov 2013

@olusam jej, tak uz ste meno vybrali?? no supis,

olusam
20. nov 2013

@olivia31 joj,tak stahovanie je este daleko,musi sa to vsetko prerobit,kupelka,vymalovat..myslim ze len na jar,neviem....a to stretko vobec neviem...☹ uz to vyzera ze uz len s kocikmi 😉

olusam
20. nov 2013

@vafinka uz vcera ma muzik dobrovolne nasilu prinutil....mne sa to meno uz davnejsie snivalo,len dufam,ze to nebude mat nic s tym,ze na ten datum mi zomrel starky.... ☹ ....a zase bude mat vsetko spolu- narod.i meniny... 😒

vafinka
20. nov 2013

@olusam meno mate krasne vybrane. neboj sa, mozno je to skor znamenie k dobru. hm?

olivia31
20. nov 2013

@olusam Aj môj manžel chcel Kristinku ....no tak bude všetko nové a idete do bytu ? No asi to aj ja už len tak vidím nepôjdeš ešte teraz niekedy d ZV ?

olusam
20. nov 2013

@olivia31 🙂 ideme do domu uz starsieho,takze vsetko tam treba menit...do Zv nemam sajnu kedy pojdem,pojdem do ka,na zac.dec.uz s materskou....a uz ty by si sa mala vtedy setrit,na kedy ti vychadza termin??

tinkatinulka
autor
20. nov 2013

ahojte kocky tak ja už druhy den pod psa..no des sa na seba aj vzrkadle pozriet, bordel tu mam v dome ako nikdy robota stoji esteže sa moja"milovana" svekra o mna stara..a to važne, aj mandarinky mi bola kupiť 🙂

olivia31
20. nov 2013

@tinkatinulka no ja sa cítim podobne mam plný nos a škriabe ma v hrdle... 😝 des......a to je horšie, že nič nemôžem iba citrón a med čaj .....no ako sa pekne o teba stará 😀

olivia31
20. nov 2013

@olusam Aha no tak máte čo robiť teda no tak , ale budete mať všetko nové a pekné 😀 ......no tak už dáme len jar keď bude teplúčko .

vafinka
20. nov 2013

@olusam moja, aj my mame stary dom, niekedy som na nervy z toho tu. ale casom si postupne porobime, este mame toho strasne moc pred sebou. ale to hadam dame

vafinka
20. nov 2013

@tinkatinulka moja, no vidis, ze ta svekra neni az taka zla. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
20. nov 2013

@vafinka chces ju? Zaplatim. 😀

vafinka
20. nov 2013

@tinkatinulka ja ta preplatim a dam ti moju 😀

olivia31
20. nov 2013

@tinkatinulka
@vafinka
@olusam Kočik je už na predajni v BB všetko nachystané dnes nám volali tak v stredu si ho donesieme dom. 😀