Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka Potvora 😀 však uvidíme dúfam, že vedia čítať tak by tam mal byť ten správni ...dnes som môjmu manželovi povedala aké ideme dať dievčenské meno 🙂 lebo tam musia byť dve uvedené aj aj tak na mňa kukal ako puk , že načo ....a potom , že aké chcem zrazu a keď sme vyberali tak len nienienie žiadne sa mu nepáčilo dobré nie ....a vraj však netreba je to chlapec 😀
@tinkatinulka Už ti je lepšie ?
@olivia31 a aké dáš? Viem ze v pôrodnici sa píšu obe keby niečo..my sme mali dlho Nelu,ale uz ju má kamoska tak sme prešli na Alzbetku. A este drahy stale zePaulinka. Hlavne ze pre syna má vybraté iba j3dno.hi ze akeeee. 😠 uz mi je lepsie, ale posledná noc bola des..skoro 39 teplota,varila.som sa vo vlastnej slanine..des.ale paralen zaberá u mna super.
@tinkatinulka No mňa len v tom krku škriabe keď mi to na steká a stále behám na WC a to pľujem aby mi to nešlo na priedušky tak som veľa nenaspala hrôza 😒 chúďa maličké v brušku moje no teplotu nemám len je to nepríjemné a otravné .......môj chce Kristínku 😒 ja Danielku, Barborku, Andrejku......Martinku 😀 , Livia,
@olusam Kupovala si si monitor dychu? Ja som si chcela zobrať na pol roka z nemocnice ale ma odhovorili, že niesu spoľahlivé pretože už sú používané a niesu tak citlivé....tak idem asi kúpiť.....no ale ešte mi kamoška volala minul. t , aby som nekupovala, že ona mi dá nový čo mala pri druhom bábätku tak je to nové .......neviem čo teraz ešte uvidím.🙂
@olivia31
@tinkatinulka dobre ranka zienky, no paradicka oli, ze je uz doma, teda na predajni, tak potom posli real foto, inak ja som ho videla v ziline na predajni, troska som ho aj okukla 😀 😀 😀 😀 a vravim mojmu, ze ty ho budes mat, kukol na cenovku a obratil oci, ze no pana beka 😀 😀 😀 😀 😀 tinuska len sa liec, aby si bola coskoro fit 😀
@vafinka No len mi ho máme za inú cenu veľko obchodnú špecialnu cez jednu pani sme to dohodli takže je to skoro o 160€ lacnejšie 🙂 ....podrobnosti v stredu 😀 ....je to veľa no všetko sme dostali mi sme nič nekupovali len postieľku a komodu a skriňu .....inak všetko mi poslala kamoška z Belgicka vaničku, hojdačku, kresielko, autosedačku, vecičky .....čo som kúpila tak minimum tak si kúpime lepší kočík i keď je to dosť veľká suma.
@olivia31 tak to mas ozaj super, ze ho mas o tolko lacnejsi, paradicka, isto budes s nim spokojna, ved je krasny, nema chyb.urcite budes spokojna. no ved ani ja nebudem toho vela kupovat, teiz chceme ist kupit komodu, postielku mame, len matrac do nej, aj vanicku kupim a este dajaku drogeriu, a dajake drobnosti.a je to. stale som premyslala. ze kolko coho, ale nechcem mat zas doma hordy veci, lebo to male aj tak za chvilku vyrastie z nich. radsej budem castejsie prat. inak som premyslala, ze kolko mi treba latky na tie obliecky, ved to aj sama usijem, ked bude mat latka sirku 1,45m? myslim na palon a vankus
@vafinka micka kuk paplonik v Asku tam mavaju akciu 9,90 aj s podhlavnikom a je to super už som to drzala v rukach.ja mam doma lebo moja akcna mamina mi kupila ked sme sli na 1IVF že sak budem potrebovat esteže mame doma tie ifelitove sfukavacie vrecia je to schovane v satniku, teda estre stale komore kedze neni cas tam sa realizovat.
@tinkatinulka nooo super vediet, paradicka, tak tam kuknem na to. lebo to inac stoji okolo 17e, a v tescu mali za 14e, dik za typ. 😀 a ako sa mas dneska? uz je ti lepsie?? inak dneska nam umrel skrecok, este vecer zila, a teraz som ju nasla chudinu vykotenu, ale umrela krasnou smrtou, v miske plnej zradla 😀 , chuda moje, nech je jej zem lahka
@tinkatinulka
@vafinka No prene ja som to kúpila tiež za facku v ikea a nepremokavú podložku chránič matraca.🙂
Česť jej pamiatke. Fnuk
@tinkatinulka no veru, dozila sa krasneho veku, mala skoro 3roky, na to ze to bola dzungaracka, tak to bol mega vykon, lebo oni sa doziju max 2roky, aj to je vela. takze ta uz mesela byt hadam storocna na svoj vek 😒
@vafinka no musis to brat tak ze prenechala miesto vo vasej rodine prckovi..ved po porode budes mat plnu hlavu starosti a povinnsoti a nebude cas menit piliny 🙂
@tinkatinulka ved to, ved sme mali doma totalny zverinec, a tak som rada, ze sa nam to tu zmensuje, o to menej starosti. stacia tie dve mrchy, co behaju po dvore. inak ti poviem, ze ja uz tak lutujem, ze su dve, to je nenormalne, co dokazu vyviest, a bliakat ako sialene, ja mam take nervy na ne, sice uznavam, ze som v poslednej dobe taka podrazdena, a nervozna. ale ked dokazu ok siedmej rana do 8 vskuse stekat, tak ma ide trafit, este si chcem trocha rano pospat, ked ide moj do prace a namiesto toho ich dve pocuvam. tak som sa nasrala a v pyzame som ich isla zavriet. nadala som im ako psom.
@vafinka treba to krotit my mame nasu herecku u nasich, a fesak spi v pelechu ako vos pod chrastou..dufam že sa mi v chrizantenach hrabe 🙂
@tinkatinulka vies, ked je jedna pustena, tak je fajn, dava pozor, ale ked je pustena aj druha, amen tma, tazko ukrotis dvoch takych hadov, ked jedna podporuje v druhu v tom vyvadzani a bliakani. pravdu poviem, ze by nam stacil jeden pes, hm. len moj by to nerozdychal.
@vafinka a nechete jednu niekomu z rodiny darovat?
@tinkatinulka no zatial sme sa o tom s mojim nebavili, ale musim mu to asi navrhnut. len problem je v tom, ze skoro vsetci byvaju v bytoch. no uvidime, ak sa to nezmeni, ja sa z nich scvoknem, a aj by mi to bolo aj luto, ked su na seba navyknute.
@vafinka ved a hlavne si vybrat tuktoru si nechat...juj idem ja von lebo moju svekru by som asi zadusila..dobre jej chces je zle zle jej chces zle..doprdele nech už ide k svagrovcoma bude chvilku klud..krava jedna
@tinkatinulka ta obdivujem, ze to ako to ako tak zvladas, no ja viem ktoru by som si nechala. chod sa veru vyvetrat, ja idem zakurit, uz je tu chladno 😒 a kedy pojde ta potvora ta het??
@vafinka asi pondelok..
@tinkatinulka ja by som ju uz dovtedy zadusila 😀
@vafinka haha dnes smer ZA haha do nedele rana haha
@tinkatinulka Ahoj moja tak si si to po riešila ideš preč ty no máš to ťažke zlatko.....len kľud škodíš sebe nie jej.
@tinkatinulka juj moja, tak si to krasne uzi, vyventiluj hlavu 😀

@olivia31 a je v správnej farbe? Nie ze ten ruzovy..Hihi