icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
22. nov 2013

@olusam Ahoj dnes deň blbec napíšem podrobnosti ešte no ale jedna dobrá správa ideme pre kočík už dnes do BB nečakane som musela ísť do Zv na sociálnu poisťovňu tak pre to . ozvem sa a pošlem aj foto no ešte nám ich neposlala tak asi len budúci týždeň povedala, že má toho už veľa ku koncu roka tak to bude dlhšie trvať ale pošlem mne osobne sa strašne páčili keď som si s ných vyberala .

olivia31
24. nov 2013

@olusam Počúvaj ty ma nestraš, že detičky po ivf sa rodia skôr ja som to netušila 😒 normálne si ma šokovala 😕....no ten pás asi bude lepši na suchý zips no neviem isto ešte to pôjdem pozrieť inak mám dve tie popôrodné podprsenky no či to budem nosiť netuším lebo to mi dala sesternica a nejak sa mi to nepáči lebo sú len bavlnené a mám strach , že mi to nebude dobre držať prsia ....nechcem mať visiace prsia fuj bllll 😀 😀 😀 tak si asi kúpim takú trošku vystuženú .
@vafinka Ahojte dievčatá kde sa flákate čo? Tinuš ako oddýchla si si a je ti už lepšie ?
@tinkatinulka

tinkatinulka
autor
24. nov 2013

Ahojte kocky juhu konecne doma, uff pracovali sme
3 dni na stavbe juj vítali sme obkpadali..no des a hruza.unavená ako pes. A idem dať prať a romantika v dvojici môže začať.

olusam
25. nov 2013

@olivia31 hele,nechcem ta vobec sokovat,ale citala som o tom a aj v telke davali.....ved aha uz o mesiac mas termin 🙂 uz si bola v nemocke,ako bolo??
Ja si ten pas asi objednam,uz asi nikde nepojdem na nakup... 😒

olusam
25. nov 2013

@tinkatinulka cauko tinus,tak ako romantika 😎

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olusam juhuuuu uzasne bolo, konecne sukromie. Uz sa tesim ked drahy príde z roboty, a budeme hrkutat.🙂

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

kočky kde steeeee som tu sama idem dat kavu prida sa niekto?

vafinka
25. nov 2013

@tinkatinulka no ja ak by len dzusik a dala by som si bananovy 😀

olivia31
25. nov 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@olusam Ahojte dnes mám smutný deň včera tu bola moja mama a bola pozrieť svoju mamu moju starkú ktorú neskutočne zbožňujem a starká je na to zle už nám asi umrie a nedožije sa nášho chlapčeka celý deň plačem som neskutočne smutná . Aj to povedala, že ona ho už neuvidí a strašne sa tešila keď sme jej povedala, že čakáme chlapčeka ona to všetko vedela čo som musela podstúpiť a prežívala to snami .

vafinka
25. nov 2013

@olivia31 moja, tak toto je mi strasne moc luto. ach jaj, dufam, ze to starka este dovtedy vydrzi, kym sa maly narodi. treba len a len verit, ze ot este zvladne na nejakych par tyzdnov. je mi to moc luto.

olivia31
25. nov 2013

@olusam idem len v stredu do BB na kontrolu .

olivia31
25. nov 2013

@vafinka No tak to by som aj ja chcela no asi nie tak to vyzerá no bodaj by si mala pravdu. Ak by to tak bolo tak by sme išli hneď z pôrodnice k nej aby ho videla .

vafinka
25. nov 2013

@olivia31 neboj sa, ona ot zvladne, musi, este aby videla drobceka, nech este zabojuje. neboj sa, ak sa trapi a ozaj je uz tak na tom zle, tak bude pre nu odchod zo sveta len vykupenim z trapenia, kazdy by sme chceli aby ten koho mame tak radi aby bol s nami navzdy, len skoda, ze nie sme nesmrtelni.

olivia31
25. nov 2013

@vafinka No asi tak taký je život niekto príde na svet niekto odíde s neho. Kolobeh života......len škoda , že tak smutný . ☹

vafinka
25. nov 2013

@olivia31 ano je to smutne, ja som tak mojho dedka zboznovala, chudak, kym umrel sa trapil asi 5 rokov, keby sa dalo. tak by som ho chcela vidiet a byt s nim. ale neda sa, ale aspon je so mnou v mojich spomienkach. neboj sa, bude to dobre, aj ked bolestive, jej sa hodne ulavi, hm?

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 to mi je luto, ale ako ste už písali kolobeh života je nezastavitelný a u nás v rodine je to na 100% vždy ked niekto umrie sa niekto aj narodi..železná pravidelnosť.moja segra bola v 6 mesiaci na pohrebe tety našej, trapila sa 15 rokov chudiatko a poslal nam do rodiny maleho. ja sa stale chodím mojej milovanej babine na cintorím stažovať, ale viem že jej tam lepsie lebo je v nebicku a nic ju neboli. mas už iba 4 tyzdne do porodu a ona si počká uvidíš.

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka Neviem pretože už nechce nič zjesť má už iba 45 kg a to mala skoro 70 kg takže neviem no asi ešte za ňou pôjdem cez víkend a zoberiem jej ešte foto čo nám dal teraz posledne v Martine dokt. aby ho aspoň takto videla . Strašne som chcela aby ho videla a popestovala si ho no čo už . Čas ukáže, že čo bude.

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka
@vafinka
@olusam Zmením tému aby som na to nemyslela stále idem vám od fotiť nášho fešáka kočík 😀 lebo ho pôjdeme odviesť k sestre aby sme ho nemali doma neviem nechcem ho mať doma . Tak bude u sestry. 😉

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 toto poznam my sme nasu babinu volali modelka lebo bola vychudnuta ale to je už ten oslabeny organizmus ale poviem ti že taka cokolada ju potesila vždy..juuuj a to bola cukrovkarka, vychudnuta ale vysmiata tak skus jej doniest daku cokinu a možno ju to potesi.lebo vsetci do nej urcite cpu len lieky a ovocie a nech si užije. 😉 neboj ona sa potesi aj ked ta len uvidi s bruškom..

olusam
25. nov 2013

@olivia31 joj,to mi je luto...☹ treba len verit a dufat!zivot je uz taky....aj my mame v rodine starkinu sestru,kt.ma 92 rokov a uz len hovori,ze chce pockat na malu a potom nech uz ide 😢 a ty sa teraz drz,potrebujes vela sily!!!

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 no konecne sme cakali na foto aj z profi fotenia a kasles na nas..ja som dsneka kupila vafi darcek..juhuuu sa tesim.

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka Asi tak určite jej niečo zoberiem len ona má niečo zo žalúdkom tak nechce vôbec nič ani len vodu sa napiť ....mama jej navarila a nič nezjedla ....tak išla do domu a tam jej urobila polievočku zeleninovú a ani tú nezjedla dve lyžičky a dosť ...ona nebýva tu u nás ale 59 kg od nás a je v domove dôchodcov lebo nechcela ísť k nikomu ani k mojej mame ani k svojmu synovi . ☹

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka Ešte nám ich neposlala má toho veľa ona to hneď povedala, že to bude trvať dlho pretože sa fotia na Vianoce už ako darčeky si dávajú fotky alebo kalendáre , pohľadnice ....takže musíme čakať na ne no už by som ich aj chcela aby som aj starkéj dala jednu. Nech sa teší.

olivia31
25. nov 2013

@olusam Naša starká je už posledná a má 89 rok. A na rok by mala v máji 90 . 😒

olivia31
25. nov 2013

@olusam
@vafinka
@tinkatinulka poslala som 😉

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 krasny je juhu tak už aby sa ti len dobre manevrovalo a juhuuu idu vianoce 🙂

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka No asi tak a všimla si si na tej komode čo mám položené ? Idem ešte dať tú športovú časť.

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 jasne ze všimla, ladí to tam 🙂

olusam
25. nov 2013

@olivia31 no uplne krasne,nadherne a ja odpadnem,aj my sa chystame na tu komodu,ta bola najlepsia co som doteraz videla😉 kocik,eno nuno🙂

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 myslis stokke crusy? Hkm mnam v brendone som ho omackala.