icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka Presne ten aj ja som ho tam pozerala v BA v brendone no super kočík ten druhý model sa mi nepáčil ten čo má to kormidlo 😝 ten je hrozní no ten stou normálnou rúčkou je super no len škoda, že je taký drahý za to si už môžeš kúpiť aj ten bugaboo čo má každá celebrita. 😀 no keď že na také niesu € tak budeme mať taký aký máme.

olivia31
25. nov 2013

@olusam No budeš s ňou spokojná je super . No do piatka nám zamontujú tú vstavanú skriňu a máme všetko......ešte som si zabudla kúpiť tú kefku na vlásky ......a ešte ten pás popôrodní a už by som mala mať všetko. Inak som si kúpila aj tú odsávačku na vysávač do nošteka na soplíky.

tinkatinulka
autor
25. nov 2013

@olivia31 aj ja som ho tam kukala..inak tam ho všetci okukali ako div sveta.

olivia31
25. nov 2013

@tinkatinulka No to pretože je hneď tam ako sa začínajú kočíky ako top kočík tak ho hneď musíš omakať. 😀

olusam
26. nov 2013

@olivia31aj nam dnes nasi donesu tu komodu,tesim sa 🙂 kefku na vlasky som kupila v Dm,ta sa mi pacila,jemny vlas.Ja uz som na 90% tiez zbalena,este dilema nad podprdami,ci si mam kupit o kosik vacsiu,alebo mam pockat.Ten pas objednam,podlozku na prebalovanie.Vcera sme si uz pripravili oblecko pre malu do nemocky😉
Joj,uz sa aj mne to blizi,bojim,bojim,tesim tesim 🙂

vafinka
26. nov 2013

@olivia31 oli, no teda, kocik je fakt ze masicko, no proste dokonaly 😀 fakt je pekny. no aj aj som chcela tu komodu ako mas ty, len mojmu sa nepaci, no co chlapi.

vafinka
26. nov 2013

@olivia31
@olusam kocky, chcem sa spytat, ci aj vas tak trapia plny, teda ci sa vam nedalo sprepacenim poprdkat, mna tak boli brusko uz 3 dni, az strach, ach jaj, neviem co s tym, 😖 poradte mi

olusam
26. nov 2013

@vafinka vies co,ani nie....a normalne chodis na wc??opytaj sa v poradni.Neviem ti poradit ☹ inak kolky si uz tt??

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka epumisan mozu aj tehule..skus popytat v lekarni.

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

kocky dobre ranko mna zase chytila ta mrcha..kurnik kaslem soplim no nadhera..svokra neni doma a ja takto ako taky vandrak chodim po dome..juuuj vrrr.ale aspon slniecko zasvietilo

olivia31
26. nov 2013

@vafinka Urobsi detský čaj ten feniklový alebo rascový vyvar a vypi to .

vafinka
26. nov 2013

@olusam jasne, normalne chodim na wc, len mam desne plyny, co ma ide utrhnut, no ja uz pomalinky koncim 16tt,

vafinka
26. nov 2013

@olivia31 no veru moja, skusim to, vsak uz ma boli cele brucho.

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka ach jaj, uz zas? tinus ako je u vas? tu ako na sibiri, sneuhu vcelku dost a kosa ako v tanku

olivia31
26. nov 2013

@vafinka Tak som teraz mimo máš nadmerné množstvo prdov alebo sa ti nedá ?

vafinka
26. nov 2013

@olivia31 praveze sa mi neda poprdkat, mam ich ako keby zastavene, ale na velku idem normalne.

olivia31
26. nov 2013

@vafinka Skus tu rascu ale si kúp ten čaj. No a skús to potom povedať aj doktorovi no ja som to tiež mala a teraz mám opačný problem 😀 kade chodím všade po prdkávam to môj drobec robí to má po ockovi 😀

vafinka
26. nov 2013

@olivia31 skusim, ale musi mi to zajtra moj kupit, bo taky tu u nas v obchode nemaju, tak budem trpiet do zajtra.no na poradnu idem az 17teho, ak nezabudnem dovtedy, no 😀 verim tomu, ze ak to nase bude po tatovi tak amen tma, tak to ani nebudem moct ist medzi ludi 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka u nas svieti tak slnko ze som musela na pracovny dat zaves co ma oslnovalo..zima riadna ale snez od rana len tak letmo

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka sprav si zasmaženú rascovu polievku len taku bez nicoho..pomaha

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka no sa mas, tu stale poletuje sniezik, vrrr. po slniecku ani stopy. hmm, nevadi,

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka juj tak tu priam neznasam, ani vidiet ani citit, ble.

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka prekovaj sa..to budes varit aj ked budes rozbiehat kojenie lebo to je dobre pre babatko na mliecko aby prdkalo pekne a tebe na tvorbu mlieka..tak sa prekonaj!

olivia31
26. nov 2013

@vafinka No len Tinka má pravdu to sa musíš naučiť jesť pretože to je najsam lepšie zapražené polievky a rascová aj pre bábo keď budeš kojiť.

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka no tak to si ja radsej pockam az k tomu kojeniu, no moja, vies kde by skoncila ta polievka, uz teraz sa mi zaludok obracia. grcat sa mi zas nechce. pockam si na ten feniklovy caj 😀

vafinka
26. nov 2013

@olivia31 ju baby ale mi davate, ja si normalne pripadam ako tukan, ved ja o materstve nic neviem, ani co jest ani tak, ach jaj, este ze ste tu vy, ktoze by mi poradil?

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka no ked nechces pocuvat strarsiu tetuuuuuu..hihi tak ti treba 🙂 juj a u vas snezi?a kolko mate snehu?

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka ja si beriem kazdu radu k srdcu, moj jedalnicek je len o par veciach, co zvladnem zjest a to ostatne co zjem ide von, bohu zial. tak ako som milovala polievky, tak sa ich bojim zjest, lebo ma vzdy nadrapuje po nich, tak len zemiaky, knedlu, troska omacky a maska zvladnem, dajake pecivo, iba sirupovu vodu alebo dzus pijem, z caju grcam ako najata. a maslo, milacikov, a zvladnem aj syr a salamu a pasteku. a ostatne nie. a pravda uhorky, to zerem furt a baranie rohy. hm.

olivia31
26. nov 2013

@vafinka no polievky budeš musieť a ak sa naučíš ich jesť už teraz nebudeš mať problém ...ja už teraz mám mliečko prvé kolostrum ....tak začni trénovať a môžeš si urobiť zapraženu zeleninkovú keď nechceš rascovú ....alebo si daj mletú rascu .
@tinkatinulka u nás napadol sneh , ale len na Poľane na horách ale vidím to aj z okna. A slniečko svieti aj tu tak idem prať.🙂

vafinka
26. nov 2013

@olivia31 ja viem moja, len s a mi musi este ustalit zaludok, a hadam to uz bude lepsie, ja som polievko zrut, ale zas nemam rada kazdu. neboj to do porodu dajak rozbeham 😀