icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

kocky tak dneska zase jedna pekna kuchyna sa crtaaa juhuuu sa vybesniem ako sa len dááááá

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka paradicka moja, juj, a do akych farieb pojdes??

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka no kedže je tmava podlaha tak to bude bub+biela je to tmave podkrovie

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka už si zohnala tie poličky do skrine? mam ti kuknut kolko by stali u nas vo výrobe?

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka vies co, dosky sme ako tak zohnali, tu na blizko. ale este sa spytame sesternicinho muza, on robi v stolarstve. no to bude zaujimava teda kombinacia. a dub je svetly ci tmavsi odtien? teraz si ho vobec neviem vybavit

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka takýto bleducký moc to neni vidiet

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka ved keby si daco potrebovala tak zozeniem..sak s tym robim 🙂 hlavne že doma to neviem dokoncit ale to je už iná vec 🙂

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka noo to bude zaujimave,ahm, nooo. 😉 uz si to viem aj na zivo predstavit. jedna nasa znama si dala taku linku urobit, ze ha, uzas, tiez podobny odtien, ale tiez taketo cosi, biela, a este taku hnedu k tomu a vyzera to super.

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka neboj si prva na drate kdyby neco

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka ja by som dala inu kombinaciu ale toto chce zakaznik a ten je PAN

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka no ved jasne, ved ako sa uz im paci, ich mancurky, nie tvoje 😉

vafinka
26. nov 2013

kocky videla som tu temu, ze co by ste si priali pod stromcek, no ja pravdaze okrem par materialnych veci tak by som mala take neskromne prianie, aby sa raz aj moj postavil k sporaku a uvaril obed 😀 bez mojej pomoci. ale prianie je prianie a pri tom len ostanem 😀 😀

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka juj aj moj stale tvrdi že on to vie len mi to nemoze ukazat lebo by som si zvykla.. 😝

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka a o tom prvom sne ti ani nemusim pisat že 🙂

olivia31
26. nov 2013

@tinkatinulka takéto mám ja dve skrinky v kuchyni ...dvoje dvierka mám takéto svetlé aj takýto vzor tuším je to aj rovnaké. 😀

olivia31
26. nov 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá tak môj varí rád nie často ale vie to aj to robí teraz v sobotu varil on. 😉

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@olivia31 juuuj tak to by som brala aspon 1x do mesiaca

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@olivia31 @vafinka inak kocky zvazujem toho mastersefa co poviete????

olivia31
26. nov 2013

@tinkatinulka Ako zvažuješ ? No tak to musíš ho dokopať nejak k tomu. Môj ide najskôr na nákup ktorý mu trvá asi tak aj dve hod. a pred tým šmíruje pól dňa na internete akú špecialitu bude variť a potom sa až do toho pustí tak niekedy jeme aj o 16.00 takže tak. No občas aj skôr záleží čo varí. 😀

lenocka004
26. nov 2013

@tinkatinulka Chceš sa prihlásiť ? To by bolo super aspoň by bolo komu držať palce 🙂

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@lenocka004 no zvažujem to len to je v takom sprostom termine od polovice jan do konca marca musis byt pristupna..doma ma drahy odhovara že ee ale zase nasi podporujuu

vafinka
26. nov 2013

no kocky moje, ten moj maly skrecek mi dal dneska taku smrhu v brusku ze az, normalne som ostala zaskocena, ze s akou silou, ved je mensie ako ovladac a ono uz takto, no ze ale toto?? no teda???

vafinka
26. nov 2013

@tinkatinulka
@olivia31 moj co jednine zvladne su hranolky, perfektne vifonku, kavu a aj vajca uvarit a sme skoncili 😀 ale snad jedneho dna sa aj cohosi viac dockam. 😀

tinkatinulka
autor
26. nov 2013

@vafinka takze Dneska si ho 1 x cítila? Daajak skoro sa prejavil..chalanisko jeden.

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka male uz citim viac ako tyzden ale to boli do teraz len take jemnucke suchotanie, ale vcera som dostala teda inu pecku, no mas pravdu, vajciak sa uz predvadza 😀 a co ides dneska? ja ako vzdy nuda v plnom prude 😀 , cosi upracem, hadam aj navarim , a budu ma tu mrle zrat

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

@vafinka no pekne ani si sa nepriznala..ja by som mala dneska dacoi do prace ale nece sa mi moc som sa nevyspala lebo ma stale ta nadcha drzi a neviem poriadne dýchat nosom..a este aj kasel.drahy mi rano zakuril tak aspon to nemusim.dneska peciem zemlovku len musim na tvaroh do obchodu.Ale az cez vychádzky pojdem.este mi treba podlahy umyt lebo ako sa teraz kuri stale tak vsade lieta prach.vvrrrrr.inak krasne slniecko svieti takže kosa riadna je vonku a v noci ma prituhnut.juj ako letia tieto dni bez svokry.... 😀

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no pekne, aj ja idem vcul od obchodu,az sa mi ujde peciva.lebo neviem, ci objednava toho malo alebo podaktori denne spracu aj 10 rozkov do seba. no aj my kurime cez den, ved to by som doma ani nevydrzala v tej kose. no vrav cosi o tom prachu, mam dost sa ohnut s panderkom. inak vcer som si uvarila aspon polievku, sice som zjedla ale trpela som cely den potom. este si uzi tie dva dni bez tej potvory, 😀 , no inak sa vravi, ze kedy zacitis prvy kopanec tak sa presne na ten datum aj male narodi za 5 mesiacov. takze u mna zeby 26.4? no nechame sa prekvapkat

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

@vafinka to pocujem 1x a ten datum vies co je 🙂 tedam aspon zatim sme sa dohodli len sa nam akosi dotoho nechce..🙂

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka ja viem co bude, neboj, to mi vravela muzova teta, ona je taka striga v tomto. vidi aj nemozne. a vie aj nemozne, nam vyvestila 3 deti, chlapca, dievca, chlapca. no parada, len som zvedava, ze kto to bude rodit. inak teraz som prisla z obchodu a pred nim som stretla tie najvacie klepne v dedine, tak hladeli na mna, az sa otacali za mnou. chii, len v bunde mi to nie je moc vidno, tak si mohli aj oci vyocit, chiii, vcul ako sa mi bude ckat.

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

@vafinka sak ale u vas v dedine sa to už roznieslo nie..sak na mna cumia už roky ci nie som tehula..apodobne a už ma to nebere..este drobca schovas???daj fotooooo pls.do mailu. no mi mamte tiež v rodine vesticu ale ohladom deti soms a ani nepytala bala som sa co by mi povedala ale kedisy mi mama s prstenom vyvestila dceru a syna. tak uvidíme.a ty mozno hned ako porodis znova otehotnies a budu to dvojicky 🙂