Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ty brdo sa nezdaas. dneska v noci bude riadna kosa, vyjasnene, tak to zas bude ako o zivot. no to by bolo fajn v ten utorok, ja budem v meste uz bud o pol 11, alebo o pol 2hej,hlavne podla toho ako sa mi bude chciet.
@vafinka inak boli sme so segrou v nasom okresnom mimi meste a videli sme sedy novy Laret a ta tmava konstrukcia..normalne aj segra slintala ze aky krasny kocik..ta vanicka je takaa velka no parada a aj vysoky je.
@vafinka sak dohodneme sa ja až púondelok budem vediet lebo to bude,m na SP.
@tinkatinulka ja som ho vcera tiez videla ale v hnedej farbe bol. nooo, v tej hnedej teda nic moc, aspon pre mna. no on je ozaj krasny, ale keby si ho skusis na zivo poltacit, tak by si citila tu jeho vahu, aj ked je prazdny.a co potom s malym? hm, to ma jedine odraza, a to, ze by som ho nedala sama do auta.
@tinkatinulka ok dame si vediet, v pondelok, inak v meste je si aj kde sadnut, aj sa najest. teraz v celku pekne prerobili byvale qčko, na nepoznanie, predtym to tam vyzeralo ako uz osumela putika 😀
@vafinka no ono vzdy to mas tak ze kvalitnejsie kociky su aj tazsie ak neberies dake predrazene karbonove..ale ako vzhlad krasny..ja som uchylna ale mne sa paci aj ten botkovany cierny 🙂
@vafinka kuk brendona maju teraz dake super zlavy..20-40%
@tinkatinulka ano to mas pravdu, ale ja ostavam asi pri tej bexe. ved este uvidime, toto budeme riesit tak po novom roku. teraz toho mame hodne a este aj chceme masku zabit. a aj vianoce a musim uz pomalicky zacat piect, aby som to postihala a hlavne si ist na to vsetko nakupit. bo doma okrem orechov nemam ale ze nist. 😀
@vafinka aj ten tvoj ABC za 294
@vafinka ja chcem zajtra piect medovniky 🙂
ahojte mi plánujeme prve babo prví raz oktobri som mala mikro potrat emoticon teraz beriem lieky na ovúlaciu od 5 dna ciklu po deviaty a potom na 10 na folikometriu aby mi vedel povedať kedy mam plodný deň myslite že sa to podarí ma niekto s tým skúsenosti 🙂
@tinkatinulka a maju aj www stranku?
@tinkatinulka no tiez premyslam, zeby som si tak do konca tyzdna aspon cesto spravila na ne
@majusik26 kedže asi užívaš Clodtil tak ti budu aj pregnyl pichat na vyvolanie ovulacie? to znamená že ovulacia dojde do 36 hodin po pichnití alebo ak ti pichat nebudu tak folikul praska ked ma velkost cca 24mm, takže podla merania na 10dc uvidis.
@vafinka ja už mam take co ani nie su tvdre ale chcem aj zdobit takze to bude na dlhcie, a aj postupne si medove platy upiect a aj ine suche.ja už nakupene daco mam esteze mame velku pivnicu lebo ja nakupiujme ako skrecok..sak co keby dosla III. svetová
@olivia31 poslem ti medovniky mamina?
@tinkatinulka jaj tak to mi nepovedal a čo je lepšie dať si pichnúť ti enjékciu ty si to už mala?
@vafinka
@tinkatinulka No pekne a ja čo pekne teda zasa ☹ ......Tinuš ja už len doma v kuchyni , alebo v obývačke na gauči....ale ešte som poumývala podlahy a teraz idem do vane aby sme sa zajtra páčili.🙂 🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 dalsia taka skrecka 😀 tak ked bude 3 svetova, aspon viem, ze kam mam ist 😀
@tinkatinulka Jej to by si bola moja najobľubenejšia 😀 🙂 😀 🙂 ak ma nenechajú v nemocnici tak skúsim napiecť aj ja vo štvrtok.🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@majusik26 jasné Xkrát som mala Pregnyl je istota, vies ze ak je vsetko oki tak ta ovulka dojde a vies aj kedy ale musis ratat že to je vlastne HCG hormon, takže v krvy možes mat tak cca 10 dni este hodnotu.a ak pregnyl tak hned by som si aj duphaston pytala aby keby to vyslo sa aj babulko udrzalo.
@olivia31 juj moja tak supni mi do IP adresu lebo mne vsetky adresi zmyzli zahadou bordelu.. 😀 a poslem ti lebo ja zase napecem vela..aspon budes v porodnici vyjedať 😝
@vafinka no my len dva mesiace organizujeme a nic z toho ze..byvame kusok odseba ale stale daco do toho pride...ja si chcem už to bruško pohladkať aby sa na mna daco nalepilo...inak dneska bola sestricka taka zlata u dr. ona že co a ako sa mam a je ze sak sa furt nedari a ona mi hovori:moja neplodnost ma 23 a 15 rokov, a to mam endometr.cysty a ospisali ma ze nic nebudem mat a kukajte. 😀
@tinkatinulka no ja som dnes brala 4tabletku zajtra poslednu a vo stvrtok idem tam tak ako mam mu povedat aby to bolo ok lebo toho sa prave bojím že sa neudrží ja som už mala mikro potrat ☹ ty si oťehotnela ked si to absolvovala
@tinkatinulka inak beriem aj kyselinu listovu Folic Acid
@tinkatinulka no presne, ja som bola adept na darovane embrya. veru, vzdy sa daco vyserka ale ja dufam, ze uz teraz ked sa ako tak spravilo to najdolezitejsie u nas doma, ze uz konecne ako tak budem moc aj dakam vybehnut. su ludia ktory su zlaty a sucitia, len skoda, ze je ich tak malo.

@vafinka utorook je celkom mozny uvidim podla roboty lebo tapetujem teraz hodne..