Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@majusik26 no ja som mala 2x biochemicke tehu ukoncene v 5 a 6tt, nedržalo sa ale u nas je toho vela, hlavne diagnoz s nepekným cislom a samozrejme 5x IVF.
@vafinka inak ako strecha? stoji???? som sa zabudla popytat..
@tinkatinulka stoji a ako pekne 😀 😀 este dat skridlu, zaveterne, ryny a jeto, dneska konecne dorobili latenie, taka som rada.
kocky idem ja dole kurit, napiste mi svoje adresy do IP a zapisem si to pekne do diara oki...a napecem aj vam medovcnicky..papucky už mate, aj Oludam len zajtra posielam..len adresu mi zase treba.. som ja popleta.
@tinkatinulka no tak mne bral krv pred tym než mi predpisal to na ovolku vysledky som mala dobre on nevidí problem tak som zvedava ale inač už dva roky a nič
@vafinka juj tak najhorsie už je..no ja buduci tyzden stahujem segru do domu takže makajda riadna..len nech nepada snehhhh
@tinkatinulka dobre moja, maj sa teda zatial ja idem tisnut, uz sa mi slinky zbiehaju na tu papriku 😀
@tinkatinulka to ta nepotesim, uz v piatok by sa malo zacat kazit pocasie. tak hadam to vydrzi aspon takto ako to je.
@majusik26 a spermiogram je oki? lebo v poslednej dobe je to tak že 75% priciny neplodnosti je u chlapa.a laparku mas hotvu? priechodnost? ziadne cysty, endometrioza,PCO, myomy???? pripadne genetika, hemato mutácie alebo alergie alebo imunita posahana?
@tinkatinulka No nie práve že nič nemám žiadne vyšetrenia zatial ale zdalo sa mi v poslednej dobe že neovulujem tak som zašla ku ginekologovi
@tinkatinulka tie lieky sú načo dobré?
@majusik26 duphaston je progesteron na udržanie plodu v maternici a sliznicu
@tinkatinulka to mam doma jden čas som pila mam asi 2tabličky ako ich uživať? som 6den po MS
@majusik26 duphaston sa uživa až 3 den po ovulacii takže ked budes mat ovulku tak cca 14dc tak 17dc mozes skusit.jednu rano a jednu vecer.neubliži ti a uživaj 10 dni potom test a uvidis ak nic tak vysad, lebo ak by si ho brala dlhsie tak by si len umelo zadržoiavala menstruciu
kocky takže musim sa pochvalit, cesto na mesovniky, vanilkove rosky aj linecke oddychuje v chlade a zajtra sa ide natoooo.
@tinkatinulka okik potom o ovulke test si ma sptavit kolkaty den
@majusik26 podla toho aby mavas cyklus dlhý..najlepsie je najskor v den dek mas dostat menstruaciu.min 10-12 dni po ovulacii ajto test s citl. 10ml
čiže tak 2 týždne po ovulacii. tak ja mavam nepravidelnu napriklad minuly msiac som mala 26 a tento tiež ta tak par dni meška
@tinkatinulka čiže tak 2 týždne po ovulacii. tak ja mavam nepravidelnu napriklad minuly msiac som mala 26 a tento tiež ta tak par dni meška no ved uvidim ako bude bodaj by nam to už vyšlo aj ked teraz zase ma začalo popolievať pod lavim prsnikom ako keby kosti neviem či mam svalovku alebo nieco ale aj taku hnedsiu mam bradavku ako na pravej strane tak neviem bojiim
@tinkatinulka ty vole, sa nehanbis?? no teda, to aby som aj ja zacala makat, no ze hm?
kocky moje, tak ododneska, ze oficialne 5 mesiac. ihaaaa, ale to ide akosi rychlo. prakticky uz mam polku tehu za sebou. ach jaj 😉
@vafinka no je nacase aby si si to začala realne pripustat že cubudup pride krpec.a asi aj tvom manzel.. 😀
@tinkatinulka moja no mas pravdu, je nacase 😀
@olusam
@tinkatinulka baby, tak tento klip si pozrite, jasne, klasika amerika jeeee jamajka 😀 , musite uznat, ze poriadna haluska 😀 dajte si na you tube-major lazer-watch out for this
@olusam no presne, lebo uz moja mama zacina s tym, ze daj taketo meno, hned som ju zrusila, ze tak toto teda nie, uz nakupila tolko veci, nie ze by mi to vadilo. ale rada by som si aj daco sama kupila a zohnala. a furt sa mi do vsetkeho miesa a pravda, ze jedz poriadne a bla bla bla, tak mi to lezie na nervyyyyy.

@majusik26 to treba to je zaklad pre zdrave tehu.držim palce daj vediet ako dopadne folikulometria pytaj si pregnyl a aj duphaston.