Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá tak všetko ok hrdlo na 2 cm a krčok na jeden prst ......v stredu znova kontrola maličký je dole hlávkou a v ľavo otočený som spokojná, že je drobec ok. Takže na Vianoce asi v nemocnici ☹ 😀 no už sa teším na drobca. 🙂 🙂 🙂 🙂 Som zvedavá či bude mať vlásky a na koho sa bude podobať. 😀 Joj už len 22 dniiiiiiiiiiiiiiiiii
@olivia31 takze pôrod prirodzený a skor? Dneska napecene takze zajtra balim..hi
@tinkatinulka Zatiaľ prirodzený a či skôr tak to uvidíme ako sa bude malému chcieť. Zatiaľ to na pôrod nieje . 😉 už sa teším na mňamku.
@olusam
@olivia31
@tinkatinulka dobre ranko zenicky, jaj, to bola noc, asi 10x som bola hore, co sa mi take koniny snivali, tak som toho moc nepospala. a co sa dneska chystate robit???
@vafinka ahoj ja este v postely liečim hrdielko.fnuk.dnes mi treba aj di práce cosi porobit.
@tinkatinulka moja, chudatenko. no ja idem spravit mikulasov a aj idem do obchodu, a hadam dneska aj povysavam a prezleciem periny.inak vcera som spravila mega pokrok k peceniu, pomlela som si orechy 😀
@tinkatinulka my sme boli vecer v lidli v puchove, tak sme nakupili hordy sladkeho. ale pri mojom tej kope davam maximalne ze tak 5 dni viacej nie, inak vcera mali aj v lidli obnitkovacku od singeru, ach jaj, poslintala som si 🙂 tak hadam jedneho dna si doprajem.
@tinkatinulka ahojky tak dnes som bola na folikulometriu tak mala som dva folikuli na pravom vaječniku 12cm predpisal mi estrofem vraj na sliznicu ci ako tak nviem a v pondelok mam prist opet
@vafinka aj ja som na nu kukala a aj na temn stroj..no mat tak zvysne nepotrebne financie tak kupujem.. ☹
@majusik26 asi 12mm 🙂 ked ratas tak priemerny denny narast rastu folikulu je 1-2mm tak až niekedy v polke buducehotyzdna by mohla byt ovulka, ano estrofem je na rast sliznice ale on spomaluje ovulaciu takže by som s tým opatrne, mas este cas do ovulky aby ti sliznica rastla.pi cervene vinko kazdy vecer, prekrvi sa sliznica sama a aj grepovy dzus, a alchemilkový caj.
@tinkatinulka nie si sama, ach jaj, hned by som ho brala. ani nechci ze ako. no ja som si dneska uz splnila moj bojovy plan postele prezlecene, periny sa peru, povysavane, mikulasi hotovy este idem zasit ponozky, najem sa a trocha si oddychnem. a co utorok plati?
@tinkatinulka mozem sa opitat za usg ked chodis tak platis lebo mna po kazdom vipita 10eur
@majusik26 tak to preto, keby si chodila niekde do centra tak za to nebudes platit..
@olusam Ja v noci idem na wc aj 4 krát. A potom straším po byte a ráno spím aj ja dlho.
@vafinka
@tinkatinulka Urobte kuk niečo som vám poslala.🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka
@olusam
@olivia31 ahojte kocky, no tuto noc som veru nepospala moc, najprv som furt behala na wc a nad ranom si ten moj skrecok zmyslel, ze sa bude vrtiet o 106 a vytlacat si nove miesta 😉 a co idete porabat dneska? inak ten stahovaci pas by som chcela aj ja kupit. tak potom ked nebudete uz potrebovat, tak dajte vediet

@olusam vies,no ona ja taka povaha, ze druhych by rada riesila ale na svojom piesku si poriadok spravit nevie, ale ja si viem hubu otvorit, mne to problem nerobi 🙂 neboj ja aju vzdy zrusim, ja sa nedam