Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam niet zaco baby už maju ododmna tak aby si aj ty mala..spravila som už asi 10 setou a orzdala aj snažilkam a zatim amm dost dobru uspesnst, ja to vždy ajkože preseba a potom mi je to luto mat len tak doma tak posuvam dalej..ved pre vafi už asi mesiac robim daco a nemozem sa k tomu dostat..
@tinkatinulka ano , presne, len som presne nevedela ze vsetky znacky. ale ved to je kazdeho vec ako si urobi.
@olivia31
@tinkatinulka
@olusam kocky ja som dostala od niekoho srdiceko, juuj, po 100 rokoch, neviete nahodou o tom nieco? 😀
@vafinka lebo v tých certifikovaných je tak bezpecnostny pas okolo babatka, aby ked sosloi k nehodne tak ho to nevyhodi z vaničky von, take siroke na suchý zips, a ta vacika sa uchatáva v troch bodoch ..som s tymmaturovala ked sme male krsna vozili, ale bolo to hodne pevne ani pohnut s tym neslo paradny system.
@tinkatinulka no ja som to videla len na nete, ale podla mna je to dobra vec, nie?
@vafinka Však jasné ja mám tiež vajíčko no len to , že keď pôjdeme dom. z pôrodnice je lepšie si dať babo do vaničky to mi aj ženy poradili čo už majú jedno babo lebo presne sme to v stredu riešili v čakárni že ako budú prevážať bábo no niektoré pôjdu s vajíčkom a zasa druhé si dajú bábo do vaničky každý podľa seba ...a je rozdiel keď prevážaš bábo cez zimu a cez leto keď je teplo to mi tam poradili že bude viac chránené aj pred zimou i keď to moje vajce má aj striešku. Kým zájdeme aj k autu bude mu lepšie vo vaničke a ak bude ešte aj nejaká veľká zima tak mi to príde aj také rozumnejšie. A predsa to bábo bude mať len 5 dní tak nech mu je čo najpohodlnejšie. A mne sa vanička dá uchytiť pásom . 😉
http://www.detska-vybavicka.sk/sub/detska-vybav...
Ja som si aj toto tam objednala .
Jej aj mne niekto poslal srdiečko ....ďakujem to bol nejaký Mikuláš. 😀
@olusam Sa mi zdá že tam bola cena 16€ idem to pozrieť. No tak to bude asi to tvoje a som si to len dnes všimla asi netuším ...ale ďakujem. Práve som zamiesila cesto na perníčky a zajtra príde sestra tak ich upečieme ja budem sedieť a vykrajovať a ona to bude potierať a dávať na pekáč.🙂 🙂 🙂
@olusam Ja mám dva také menšie a 5 ks som kúpila v tescu tie sú fajn aj dobrá cena. Inak od dnes mám 20 dní do pôrodu. Ani si to neuvedomujem , že to tak zbehne a môj muž mi povedal, ale to je do toho posledného termínu a , že to môže byť aj za 10 dní. Strašne to rýchlo zbehlo. Ešte nedávno sme sedeli v čakárni v Martine že ????
@tinkatinulka mňam mňam mňam ja už mám napečené 😀 😀 😀 ďakujem🙂 🙂 🙂
@olivia31 ahoj moja, no veru uz to mas za par dni, no uz len cakat, ze kedy sa mlady panko rozhodne prist. no ja sa uz tiez od zajtra chystam piect ale pravdu poviem, ze moc sa mi teda nechce. inac dneska rano som mala pekne divadlo, male kopkalo tak, az mi brusko nadskakovalo.no sranda. u nas krasne snezi a aj cosi nasnezilo. a co u vas?
@vafinka Ahoj dobré ráno u nás ho napadalo až až . Mam aj strach, že ak sa niečo udeje bude to teda cesta do pôrodnice . Už teraz mám strach. V noci sa mi snívalo, že som porodila dvojičky dvoch chlapcov 😀 a boli krásny. A že sme sa strašne tešili. 😀 No piekla aj sestra ja som v piatok urobila cesto a včera večer sme ich upiekli. Užívaj si to maličké je to najkrajší moment v živote. Pekne si hladkaj bruško. 😉
@olivia31 ved aj malinke dostalo odmenu, vyhladkane brusko 😀 , no pekny sen si mala len aby na sale potom nebolo prekvapko 😀 vidis, mozno bysom si aj ja dneska vecer urobila cesto na medovnicky. v sobotu som si nakupila cukru tak sa moze piect o 106. mne ide dneska kupit moj mikulas novu podprsenku, bo z 70b som sa vysplhala na 80b, a aj ta mi je akosi mala a mozno je to tym strihom.a ako sa citis?
@vafinka Cítim sa dobre hlavne včera mi bolo fajn až večer som dostala bolesti ako vždy no teplá sprcha mi pomohla. Dnes mi je tiež dobre no uvidíme čo bude do večera. Poobede ideme k mojej sestre mala 4.12 narodeniny bratovi sme gratulovali včera narodil sa 4.12 😀 obaja sú v jeden deň no po desiatich rokoch. 😀 Môj muž je už doma už ma bude strážiť 😀 bude pracovať z domu.

@tinkatinulka jej Tinka,diky diky za balicek🙂 je to krasne 😉 bude na pamiatku🙂
Cenim si to!