icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
8. dec 2013

@vafinka Ahoj dobre nakúp.🙂 🙂 🙂

vafinka
8. dec 2013

kocky, takze nakupila som si dve sprndy, juj, tak sa vytesujem, jednu ze za 5 e v takku, no nekup tooooo 😀

majusik26
9. dec 2013

@majusik26 ahoj tak dnes som bola opet na folikulometrii tak som mala dva na lavej strane 23mm tak midal vyvolavacku tak som zvedava ci to vinde

majusik26
9. dec 2013

@tinkatinulka ahoj tak dnes som bola opet na folikulometrii tak som mala dva na lavej strane 23mm tak midal vyvolavacku tak som zvedava ci to vinde

tinkatinulka
autor
11. dec 2013

Ahoj te kocky par dni som tu nebola bola som mimo net takže sa mi nedalo nikde ist a este aj bez auta,@vafinka prepac ale nedalo sa mi a este aj telefon sa pokazil...no ked sa dari tak sa dari. bola som u nasich a robili sme denne 18 hodin, som uplne KO, necitim si ruky ako ma vsetko boli a zase ta choroba na mna ide.no som rada že som už doma aspon si oddychnem ale poviem vam že toto by som asi castejsie potrebovala lebo total reset hlavy v snazilkovanani a kukani netu.a vy ako kocky? @olivia31 ako postupujes? do za pojdem autom asi pondelok tak by som ten Lindex mohla kuknut ak ti to bude stačiť.

olivia31
11. dec 2013

@tinkatinulka Ahoj tak zatiaľ 2 v 1 a super ak by si mala čas a cestu tak mi to stačí kuknúť či ho tam majú a aké veľkosti. Potom by som skúsila poprosiť jednu babu od náš či by mi to kúpila a doniesla ona určite príde na sviatky k nám. Len potrebujem vedieť či ho tam vôbec majú. Ďakujem. Za perníčky ďakujem. Som ich zjedla za chvíľku budem ako balón. Podrobnosti posielam do ip.

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka ahoj moja, ved ja sa vobec nehnevam ,viem ze si mala toho kopec, tak ti neni co vycitat, dame stretko niekedy nabuduce.no len sa riadne vyspi, ja som si dneska az tak zdriemla, ze keby pri mne tank startoval tak by ma snad nezobudil 🙂

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka no napodobne budem dospavat az do vianoc este..prave ranajkujem a dnes smer mesto a nakupy..

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@majusik26 snazili ste sa lebo ovuôlka mala byt vcera 🙂

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka no my ideme do mesta asi v sobotu rano. no ja dopijam kavicku akurat, bola som si este podlozit v kotli aby mi bolo teplucko a tiez sa snad rozhybem, a pojdem cosi porobit

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka juj no ja som este vcera 4 plechy kokosiek napiekla a dneska chcem medove platy..ale aj do roboty mi treba daco porobit aby nebola vecera o slanej vode.

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka moja ja som si zatial len napiekla linecke a van. rozky a este urobim grilazky, metrovy kolac, plnene kosicky, a hadam aj orechove rezy. no moja, neboj ved ty si makacka ako hrom, to das 😉

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka sak ja VIEM ALE koniec roka je pre mna vzdy des nicoho sa mi nece.no u nas už len parizske rozky mi treba a tie medove..a take cerstve budem až tesne pred robit.mame už 3 krabice napecene a neviem kto to bude jesť 😀

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka jaj no pekne, u nas bude moj chrumat, uz ho vidim ako mu budu lica nadskakovat. no ved aj ja tak budem, tu grilazku urobim buduci tyzden a tie kremove tesne pred vianocami.

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka najradsej by som sa do bunkra schovala a mala pokoj od vsetkeho..vrr.

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka no vianoce su take, kazdy len panikari, v telke mi idu na nervy z tym, ze kazdy den odpocitavaju, ze kolko este do vianoc, nemam upratane, nemame darceky kupene ani nic, a nech, vobec ma to netankuje, nemienim celu chaplupu glnacit, urobim si zakladny poriadok a nech aj tanky padaju, nakupene mam za chvilku a aj darceky, no jednoducho no stres.

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka no ja tiez tento rok nejak asi budem darceky riesit okolo 20teho aj to iba tak light lebo nie vzdy sa komu zavdacis..a každy rok sme kupovali a prd z toho tak tento rok tak len prakticke veci.

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka ja som ako sibnuta vzdy na vianoce okna vylestene a neviem co a teraz ma to netankuje prezleciem periny a hotovo..sak som ich už umývala aj tak je tak hnusne ze sa zaserkaju urcite.

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka no ved presne, co si robis hlavu, ja som umyvala tiez okna pred nedavnom a su zasrane s prepacenim, dolizane od psov, tak co ti poviem. no my sme si doma povedali, ze co komu kupime a basta, 3obchody a hotovo. nie ako vzdy sme sa nahanali aby bolo vsetko naj, tiez aj ja prezleciem este periny tesne pred, okna troska premyjem a upracem ako vzdy a nech aj tanky padaju. co ma potom.

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@vafinka no asi sme si vekom utriedili svoje priority..kurnik este 3 dni a je tu moj najmenej oblubeny sviatok..až sa mi chce plakat..a este aj mrcha jedna sa už ozyva..no parada vik ma caka.

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka tak tak moja, ja sa niekedy cudujem, tym ludom ako sa dokazu unahanat pred vianocami, a taka ista som bola aj ja, a moj mi tak minuly rok hovor, posed si, co sa furt nahanas, ved sa svet nezruti, a mal pravdu, je mi jedno ak dajaka policka ostane nepretreta. co ma po tom ale ze ozaj. moja, nemysli na to, hm? boli ma to aj za teba ale coskoro sa aj ty dockas 😉

majusik26
12. dec 2013

@tinkatinulka ano vcera sme maly neviem nechodis nahodov na fb nechcem to tu rospisovat a chcela som sa nieco opitat

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@majusik26 jasne že mam FB posli do IP tvoje udaje ja ta pridam do priatelou 🙂

majusik26
12. dec 2013

@tinkatinulka prisla ti sprava

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

@majusik26 už som ta prijala 🙂

tinkatinulka
autor
12. dec 2013

kocky takže 3 hodinovy maratan som zvladla, aj svokra 🙂 kupili sme zasoby až do roku 2015 keby nahodou zautocila daka velmoc na Slovenko 😀

vafinka
12. dec 2013

@tinkatinulka juuj, tak vas pridem vyjest 😀

olusam
13. dec 2013

@olivia31 mamina,ako si na tom??Ty by si sa teraz mala hlasit kazdy den,nech vieme co je s tebou🙂

olivia31
13. dec 2013

@olusam Ahoj mamina zatiaľ dva v jednom🙂 😀 no v noci to bolo už na hrane , ale prešlo to a dnes ma bolia kríže tak uvidíme.....len dnes nechcem rodiť 😝 zlý dátum. Práve nám montujú skriňu tešímmmmmmmm konečne bude zajtra všetko už tak ako má. Príde sestra poriadiť a ráno mi prídu tepovať sedačku a koberec a hotovo môžme porodiť. Poctivo sa hlásim. 😉

olusam
13. dec 2013

@olivia31 tak to je super,pripraveny na sviatky a hlavne na maly balicek😉 len oddychuj 😎